Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 15
DanaMi spune:
Neatza , va invit la o ,
De alaltaieri Raducu a īnceput sa fac#259; febra si a f#259;cut pana azi diminea#539;a, de pe la 5 nu mai are, sper nici sa nu mai fac#259; , cānd i.am f#259;cut Vaccinul vinerea trecut#259; mi.a spus ca reac#539;iile pot ap#259;rea in 7-10 zile, febra si u#537;oar#259; eruptie, oare de asta sa fi f#259;cut? Altceva nu a are...
Ana.... A#537;a patesc si eu de fiecare data cānd iesim undeva, uneori nici nu.mi vine sa mai plec nicaieri.
Sorina.... Mi.a pl#259;cut faza cu copiii si cu banii.
Picky.... Mi s.a īntāmplat si mie de mai multe ori sa scriu cāte un carnat si apoi cānd sa.l trimit nu #537;tiu ce fac si se sterge si nu mai am r#259;bdare sa o iau de la cap#259;t.
Simina... Tu ce mai faci, cum e#537;ti, cum se simte nepotelul?
Am pus cāteva pozici cu Bia ochelarista pe Fb, dar scriu de pe tableta si nu #537;tiu sa pun linkul aici.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Alina... Ce are Matei , de ce mergeti la ortoped?
Mada..... Tu pe unde bantui fata draga?
Off ce ma enerveaza cānd imi apare asa si habar nu am ce sa.i fac
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi Neatza , va invit la o , De alaltaieri Raducu a īnceput sa fac#259; febra si a f#259;cut pana azi diminea#539;a, de pe la 5 nu mai are, sper nici sa nu mai fac#259; , cānd i.am f#259;cut Vaccinul vinerea trecut#259; mi.a spus ca reac#539;iile pot ap#259;rea in 7-10 zile, febra si u#537;oar#259; eruptie, oare de asta sa fi f#259;cut? Altceva nu a are... Ana.... A#537;a patesc si eu de fiecare data cānd iesim undeva, uneori nici nu.mi vine sa mai plec nicaieri. Sorina.... Mi.a pl#259;cut faza cu copiii si cu banii. Picky.... Mi s.a īntāmplat si mie de mai multe ori sa scriu cāte un carnat si apoi cānd sa.l trimit nu #537;tiu ce fac si se sterge si nu mai am r#259;bdare sa o iau de la cap#259;t. Simina... Tu ce mai faci, cum e#537;ti, cum se simte nepotelul? Am pus cāteva pozici cu Bia ochelarista pe Fb, dar scriu de pe tableta si nu #537;tiu sa pun linkul aici. BIANCA MARIA 28.04.2009 RADU ANDREI 05.03.2011 |
nNeata
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Neata eu ma pregatesc sa duc fetele la parc, ca vrea stefi dar am zis sa scriu repede danei..;febra si eruptiile sigur sunt de la vaccin, la noi a durat cam mult euptiile, 5 zile iar febra dupa 3 sau 4 zile i-a trecut, stare generala proasta... e reactia la vaccinul anti rujeola cel din gama ror.
iar imi dau de furca tastele..
ies cu ele, v-am pupacit
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Simina1980 spune:
Neata,
Ce faceti?eu sunt la birou cu o groaza de treaba dar maine termin adik ma mai linsitesc putin.
Nepotelul e bine,am fost ieri la el cu Andu,a slabit dar e la fel de vioi ca inainte.Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine in continuare.
Anna-inteleg ce spui cu iesitul cu copii-dar macar ati iesit.Noi acum cu Andutu putem sa mai iesim la o pizza ceva dar ma ia groaza cand ma gandesc cum va fi si cu fata pana mai creste si ea un pic.Ce activitati frumoase face Vladut !
Picky-ai trimis ploaia la noi?Ca de cateva zile tot vreme ploioasa e si tot asa se anunta si ma gandeam la tine ca mereu ziceai ca ploua la voi.Cum faci saptamana asta?Ti-ai luat liber sa stai cu Anna?Ce frumos ii invata la gradi !
Sorina-bine ca te-ai mai odihnit un pic!Ati fost ieri la vreun loc de joaca?E bine ca ai putut sa nu te duci la munca in week-end!
Dana-sper sa nu mai faca Raducu febra.Eu nu stiu de reactiile astea la vaccin ptr ca am ales sa nu-i mai fac vaccinuld e 1 an lu Andu-am vorbit cu doctora si a zis ca e alegerea mea si am ales sa nu.Acum sper doar sa trecem usor peste bolile copilariei.Vreau si eu sa vad fata cuminte cu ochelari!
Alina-ai rezolvat cu ghetutele?E bine ca ai avut-o pe vecina sa te ajute un pic cu fata!
Getik-revino-ti!Munca e munca si problemele de la serviciu tre sa le lasi acolo!
Lali-tu ce faci?
Va las,mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+
DanaMi spune:
Picky... Multumesc ca mi.ai spus, la Bia nu am pl#259;tit asa, sau nu.mi mai amintesc eu
Simina... Ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti bune, pana cand mergi la serviciu? Pozele sunt pe Fb, Dana Maria mihalache, in albumul diverse 2012.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
emanouela spune:
Neata la amiaza.....v-am citit dar pe sarite. Trec asaaa...printr-o perioada in care n-am chef sa gandesc...plus ca mi-e somn toata ziua, casc ceva de groaza si as dormiiiiiii....pfaaaa. Cred ca vremea e cea responsabila, sper sa isi revina ca eu nu mai potttttt
Dana...al meu nu a facut reactii la nici un vaccin...asa ca nu stiu dar am auzit de asa reactii
Simina...succesuri fata si spor la munci
Ano...asa e cu iesirile la restaurant cu tot cu copii, am iesit si eu vineri sa ma in talnesc cu niste fosti colegi iar unul a venit cu 2 copii, mai mari decat ai tai si a plecat dupa max 1 ora
Picky...ia-l pe fratele tau ca bona
Sori...cum mai e cu raceala???? si eu is nitel ciocnita,...de multisor, parca m-am si obisnuit
Zilele astea am tot umblat, frate....nu stiu ce o sa ne facem la iarna, ca prea ne-am obisnuit sa haladuim...prima intrebare pe care o pune Darius cand se trezeste, este "Unde mergem?"...la fel si piticul nanutei lui....i-am invatat niste plimbareti
Sambata am fost intr-un loc minunat....se numeste Hamak si e o locatie, langa Iasi, un minicomplex nou deschis dar inca nefinalizat....cu restaurant, casute, un iaz micut, ponei, cai...se va face si echitatie (caii is in perioada de dresaj acum), iarba verse, flori, copaci, trambulina pt copii, scranciobe....ce mai, super...asteptam sa se finalizeze si ne-am propus sa mergem mai des, de dimineata, luam o casuta, zburda copii in aer curat, calaresc, mananca, dorm, iar zburda iar seara ne retragem spre casa, daca nu ni se face lene si ramanem acolo
Va pup si saptamana frumoasa
alynta27 spune:
Salutare!
Incerc sa va scriu la fiecare.
Sori multa sanatate! Aiurea racelile! Zi mei au muci-de la vreme!
Picky e rau ca esti "in aer" sapt asta!-ci si sa gasesti solutii! Unde revii in tara?! Sa te pregatesti sufleteste pentru mai greu!!!
Dana iar probleme de sanatate?! Greu tare! Si mai ales ca zici ca te "lupti" singura-ma refer fara sustinerea unei bone sau bunici! Si eu imi doresc asa ceva... Cumnata mea nu lucreaza, are baiatul mare de 4 ani care merge la program prelungit si si-a luat bona-menajera pentru baiatul de 3 luni care e super cuminte. Nu zic ca nu e la san si doarme noaptea! Dar bravo ei ca-si permite!
Ema faina locatia asta! Incotro e?! Un site ceva?!
In we am spalat la greu, facut curat. Problema ortopedica a lui Matei a fost larg discutata la Albinute! Are un diagnostic de picior plat valg bilateral=platfus. A avut o pereche de ghete care i-au ramas mici. Ceva corectie s-a facut. A fost o perioada cand nu ne-am permis sa ii facem altele si acum ne-am luat inima in dinti si am mers iarasi. Ghetele ajung 360 lei, se deconteaza cam 200lei(vom vedea). Ei cresc rapid si ar trbui schimbate la 6 luni. Am inteles ca decontarile se asteapta si 2-3 luni! Azi merge sotul cu el iarasi, ca d-nul dr e de garda si e mai liber.
Si Maria are o perioada agitata-se pregatesc caninii. Urla mult, nu-i convine una alta...
Lali_mete spune:
Hello fetelor!
eu azi am dormit la greu , maine sper sa reusesc sa intru sa zic o vorba fiecareia. Acum ma duc catre mormanul de haine curate,sa le impaturesc si sa le pun la locul lor in sifonier. Le calca durlea azi,ca eu una nu-s in stare ...
Va pup pe toate.