Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 14
anna-mama spune:
Intotdeauna ma bucur cand vine wkd-ul, culmea e ca am o gramada de treaba cand e wkd, incerc sa fac ce nu am apucat in restul saptamanii, dar asa imi place cand suntem toti 4 acasa, cand iesim la plimabre toti si facem activitati impreuna
Vladut este un dulce, asa de drag mi-e de el. De vreo doua luni daca nu mai bine activitatea lui favorita sut jocurile din reviste si carti educative, in afara de astea ii mai plac activitatile de arte plastice, tot facem diverse lucruri pe care apoi le ofera cadou celor apropiati. Imi plac activitatile astea ale lui si fac mereu cu placere cu el, ma cam saturasem si eu de povestile cu masinute si tractorase
Ieri mi-a zis Vladut cand s-a trezit din somn ca vrea sa se duca tatal meu (este cel cu care statea Vladut cand eu mergeam la serv) la serviciu, ca stie ca nu are serviciu (ca e la pensie), dar sa se duca la serviciul meu, iar eu sa stau mereu cu el acasa. M-a topit toata, dragul de el.
Eva e o dulce, se vede cum creste si e curioasa, trage de toate alea si le cerceteaza, ar sta numai in fundulet sau in picioare... vorbeste o gramasa pe limba ei. Are 70 cm si 7700 gla 5 luni.
Picky, ma bucur ca se intelege bine Anna cu fratele tau, dar imi pare rau ca o sa sufere cand pleaca. ma gandeam ca poate ai sa reusesti sa gasesti pt ea o dadaca mai pe sufletelul Annei. Eee, ce frumoase activitati au la gradi la Stefi, e bine ca si Stefi s-a mai acomodat! Tu cum mai esti, tot obosita rau? Te vad cam suparata???
Getik, pup eu Aricelu cuminte si iubaret tu sa ai grija de tine sa te odihnesti dupa programul asta de munca
Lali, ce faci, ti-ai revenit dupa petreceri? Ce fac puii?
Sorina, sanatate multa! eu cred ca esti asa si de oboseala, poate reusesti sa te mai odihnesti in wkd!
Dana, stiu cum e cu timpul... ai grija de tine! ma bucur ca Bia suporta bine ochelarii, o pup eu pe ea de fetita cuminte
Simina, wkd frumos! sa ai grija de tine, de bebeita si de Andutu! pe nepotel cand il externeaza?
Mady, ai uitat de noi???
Maine e ziua unui prieten asa ca e rost de petrecere
SoriLea spune:
Vai ce ploaie a dat in Bucuresti Trebuie sa ne luam in curand barca
Dana e greu cand nu-ti este nimeni aproape, dar te vei descurca tu si asa. De acum copii au mai crescut si te poti intelege cu ei. si multa putere sa mergi inainte.
Getik ma bucur ca ne-ai mai scris, dar imi pare rau ca nu te simti bn. E asa de rau la tn la serviciu?? Ce frumos trebuie sa fie cu o Aricica ascultatoare Razvan e un incapatanat si pana nu faci ca el...
Picky ma bucur ca Stefi s-a simtit ok, chiar daca s-a murdarit. Important e ca s-a distrat. Anna...cunosc ff bn ceea ce povestesti tu. La fel e si al meu si pe zi ce trece e si mai si (poate si de razgaiat face asa ) Voi chiar vreti sa va intoarceti in RO, bag de seama. Si ce vreti sa faceti aici, cu ce va veti ocupa (daca nu sunt prea indiscreta)
Anna nu e de la oboseala, pt ca am secretii in gat si tusesc ca nu le pot elimina Dar nici in weekend-ul asta nu ma pot odihni ca lucrez Dar m-am odihnit azi ca am dormit dupa-amiaza (am venit mai devreme si l-am prins pe Razvan dormind si m-am bagat rpd langa el )
Razvan e pe zi ce trece tot mai dulce. Vb de toate si ne uimeste cate invata de la Disney Junior (postul tv care merge de dimi pana seara in casa noastra). Il adora pe Micky Datorita lui are un vocabular ff dezvoltat pt varsta lui. Toata lumea il admira si il adora cum vb, cum povesteste si ce cuvinte foloseste ( se lauda cioara din mn ca e mandra cu odorul ei )
Acum va las si merg la nani.
NB
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
'neata
haideti la o cafea mare si fierbinte
Azi n-am mai ajuns la munca, pt ca s-a trezit Razvan si nu m-a lasat sa plec. Plangea cu lacrimi de crocodil sa nu plec, sa nu-l las Asa ca mi-am bagat picioarele in el de servici si m-am bagat iar in pat langa puiul meu
La vremea care-i afara, nu cred ca v-om pleca undeva (poate pe la vreun loc de joaca, daca cere Razvan), daca nu, hibernare. Asa ca azi ma odihnesc
si weekend placut
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Neata
Sorina... Multumim pt cafea, acum o savurez si eu , ce bine ca poti sa lipsesti de la servici
Picky.... Foarte Tare fratele tau, la mine nici macar Cosmin nu se pricepe sa-i imbrace, de pampers nici nu Mai vb
Ana... Felicitari pt Vladut artistul
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Buna! Ma bucur ca v-au placut torturile mele!
La vara fac si eu "figura" cu 33! :)
Sori la treaba mama-ai de facut un tren!
Geta ce scumpa e Ary!
Simina ma bucur ca e bine nepotelul!
Bela ce surpriza frumoasa la gradi i-au facut d-nei!
Azi am avut treaba de dimineata. Ieri am fost cu Matei pt ai face un control la ortopedie pt ghetele ortopedice si n-am rezolvat. Ma mai duc luni, dar macar am vb cu dr. Nu zic ca am plecat si cu maria dupa mine, dar a mers si vecina ca avea pe un nepotel in spital si a preluat-o ea pe fata la un moment dat!
SoriLea spune:
'neata
Heeiii, pe unde umblatii??? dau o mare si tot ce mai vreti pe langa ea si haideti la o barfulita
Pe unde umblati pe vremea asta? Stiti voi vb aia, e o vreme de numarat bani si de facut copii.
Probabil ca de sunt eu pe-aci singurica, eu n-am nici ce numara si nici copii nu pot face
Dar totusi eu va astept
SoriLea spune:
Dana dar e weekend, asa ca ma pot duce sau nu. E la alegerea mea, nu suntem obligati. Dar daca e necesar, pot lipsi oricand, nu-i bai (de aia fac si eu sacrificul sa merg cand au nevoie de mn)
Alynta stai mama ca nu ma apuc acum de tren. Cand oi avea dispozitia necesara
pt fiecare.
anna-mama spune:
Neata,
Multumim de cafea, Sorina.
Eu nu numar banii si nici copii nu fac sigur, doar ca sunt cam ko (ca tot e ultimul subiect de discutie) ca nu prea mi-a dormit Eva bine in ultima perioada. Azi cand a dormit si ea mai mult a trebuit sa se trezeasca Vladut cu noaptea in cap
Ieri am fost cu catel si cu purcel la restaurant la ziua unui prieten. F select localul, mi-a placut, doar ca cu 2 copii dupa mine nu am prea putut socializa decat din zbor :)) plus ca evenimentul m-a obosit si mai tare, am ajuns f tarziu acasa...
Azi trebuie sa ajung la cumparaturi si apoi la socrii. In rest, ma rog sa nu mai ploua ca sa ne mai plimbam si noi prin parc.
Sorina, mai esti racita? bine ai facut ca nu te-ai dus la munca si te-ai mai odihnit!
Alina, sper sa rezolvi cu controlul la ortopedie saptamana viitoare, sanatate multa.
Dana
Pup toate fetele, o duminica placuta!
SoriLea spune:
Anna ma simt mai bn acum, dar ieri am zacut toata ziua si ma simteam ff obosita, ma durea ff tare capul. Cred ca se obisnuise corpup in ritmul ala Azi am tot zi de relax, cred ca vom iesi la un loc de joaca, ca m-a inebunit Razvan ieri, dar nu ma simteam in stare.
si incearca sa te odihnesti si tu.
Picky_toto spune:
sal
am scris si s-a sters totul, inca nu-s obisnuita cu tastele de la laptop..in fine ..scriu pe scurt
ieri treaba apoi gratar in parc unde fetele s-au simtit excelent
dadaca si sapt viitoare e in concediu medical asa ca is un pic in pom
sotul l-a dus pe frate la aeroport.
in rest suntem ok, tot cu ultimile treburi la casa si asteptam vacanta...
merg sa le fac o supa la fete si apoi cand vien sotul mergem in parc
v-am pupacit
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai