Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 13
DanaMi spune:
La mul#539;i ani Rares !
Nu #537;tiu de ce îmi apare a#537;a, scriu de pe o tableta.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
neata dau cafea
Fug sa duc fata la scoala si apoi la munca
anna nu s a trezit si nu stiu cum va reactionna ca nu o vede pe mami
Stefii azi sta toata ziua la gradi ca merv la oo ferma intr un parc.
Pup o zi frumoasa si daca am timp intru mai tarziu
am plecat
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Simina1980 spune:
Neata,
Am zis sa intru acum ca dupa ma apuc de treaba ca am o groaza!In curand trebuie sa depunem bilantul plus ca mai vine si 25 cu declaratiile lui si uite asa am o groaza de munca si chef deloc mai ales ca e si vremea asta asa inchisa.
Sorina-ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre voi si sa ne saluti pe toate!Ai mai reusit sa te mai odihnesti?
Dana-multumim de cafea!Dar de ce zici ca ai mare nevoie de cafea?te-au tinut treaza piticii?Poarta Bia ochelarii?
Va las,ma apuc de treaba poate mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 27+
Lali_mete spune:
Neata! Ne-am intors,dar aseara am intrat in casa la miezul noptii,ca am ramas in parc,apoi am urcat la vecina, si nu am mai avut cand sa intru pe forum.
Lavi,sa iti traiasca baiatul,sa fiti sanatosi toti , sa va iubiti si sa fiti fericiti!!!
Acum fugim in parc,ca altfel ma apuc de treburi prin casa,si azi e sarbatoare mare !
Va puuuup!!!
anna-mama spune:
Neata,
Simina, e super pretul la gradi lui Andutu, in Bucuresti sunt mult mai scumpe. Cum mai e, s-a reobisnuit la gradi? Tu ce faci, cand intri in prenatal? Spor la munca!
Picky, off, cred ca o sa planga Anna cand se trezeste, stiu ca asa pateam eu cu Vladut daca plecam la serviciu inainte de a se trezi el. Eee, distractie placuta lui Stefi, era incantata??
Sorina, ma bucur ca s-a distrat Razvan la tara! Tu cum te mai simti? Toti 4 mergem in concediu, la noi nu exista alta varianta, mergem pe principiu "ori toti, ori niciunul" :)
Dana, ce faci? cum sunteti?
Va pupam
DanaMi spune:
Simina..... Piticii ma tin traza indirect, abdica dupa ce ii culc, ma apuc de calcat, curatenie si uneori mancare, ziua nu reusesc as fac mare lucru. Bia s-a obisnuit cu ochelarii si ii tine la ochi, nu am asteptam as reactioneze atat de bine.
Ana.... Noi stuntem bine, cu timpul stam Mai rau.:)
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Buna
Cred ca am capatat o raceala. Tusesc pana imi vine sa vomit, ma doare rau pieptul si imi strapunge pana in spate. Ma doftoricesc cum pot, ca nu am timp sa ajung la medic.
Simina n-am reusit sa ma odihnesc, ca mama a avut ceva treburi si am mai ajutat-o si pe ea. Apoi e si drumul lung care oricum te oboseste...sunt varza. dar incerc sa rezisc cat de mult pot (precum Duracell) Spor la treburi
Dana dar nu ai nici un ajutor de nicaieri, de stai noaptea sa faci treaba? Nici macar sotul nu te ajuta in treburile gospodaresti ca sa poti sa mai respiri si tu? Eu ma simt obosita de la munca, dar acasa nu fac mai nimik, doar ce ma mai oboseste Razvan ma bucur ca Bia a acceptat bn ochelarii ingerasii mici. Ce-au facut prietenii tai?
Picky cum a reactionat Anna? Dar Stefi cum s-a distrat, i-a placut?
Lali mama dar numai intr-o plimbareala o tii. De la unul la altul. O fi bn??
Anna acelasi principiu il avem si noi. Anul trecut n-am mers nicaieri ca ne era destul de greu cu drumurile catre Razvan la tara si ca sa facem 'nspe mii de drumuri dute-vino cu el, am preferat sa nu mai mergem nicaieri. Sa vedem pe unde "decolam" in vara asta (oricum prin tara, nu in afara). Vrem si mare si munte, ramane de vazut cand si unde
si va doresc multa sanatate.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Neata,
va invit la
Sorina .... margi mama la dr ca nu e bine cu raceala asta. Prietenii mei incearca sa-si rezolve toate problemele ( trecut casa pe numele lor, carti de munca etc ) ca sa poata depune dosarul de adoptie. Cu ajutorul la mine e mai greu, nu prea are cine pt ca mama inca lucreaza si oricum ea sta cu Ana, nu prea mai are cand sa ma jute si pe mine si cred ca dupa ce sta o zi intreaga cu copiii la scoala si seara o mai ajuta pe Ana acasa, nu prea ii mai arde sa vina si la mine, iar cu mama saocra... nu prea mai am baza in ea, asa ca ma descurc singura cum pot, dar nu ma plang doar ca am timpul limitat , Cosmin (sotul ) pleaca dimineata si vine seara , chiar nu am ce sa-i cer.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
getik1 spune:
buna dimineata scuzati absenta nemotivata din ultimle doua saptamani dar o sapt la munca, si cealalta de si la propriu si la figurat din cauza serviciului nu imi mai trebuie nici macar bomboan pe coliva cum se spune.
ary este ff bine a inceput sa fie ascultatoare vrea sa se uite la alba ca zapada, si vrea sa sa joace cu mine, in dimineata asta am certat-o ca a varsat laptele si am duso in camera ei si i-am zis ca sunt suparata pe ea cat m-am schimbat eu ea sa gandit si imi zice:" mami te iubesc, ialtama"
dragelor cam atat sper ca sunteti cu toate si buburuze bine daca mai scap oleaca de starea asta naspa poate intru sa mai recuperez si eu cate ceva
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Buna fetelor
In sfarsit wknd dar tot cu munca ptr noi.. in fine ...
Stefi s-a simtit ff bine la parc la animaluter, am luat o purcica la 3 jumate, asa era de murdara si ff obosita de mi-a zis juf ca a adormit putin in autocar la intoarcere...
Zilele trecute a venit muscate da brat, o colega de clasa a muscat-o, dar a doua zi i-am spus lui juf, (stefi a incercat sa-i spuna dar cred ca nu a luat-o in seama)) si a intrebat-o pe fetita respectiva care a recunoscut, i-a zis ca nu e frumos ce a facut si ca trebuie sa nu mai faca asa ceva.
Azi femeia dee serviciu de la scoala se pensiona iar ei copii au organizat o surpriza ptr ea, sa faca curatenie, asa ca multi copii de dimineata erau "inarmati" cu galetuse, carpe, bureti, sorturi, gata pusi pe treaba, iar stefi la fel si era tare mandra;;;deci la capitoul activitati in scoala aici sunt multumita...ii invata sa respecte orice meserie, sa creeze, sa planteze(cum acum 2 sapt au plantat flori in ghivece ptr curtea scoli) plus ca au si activitati in aer liber, plimbari..bineinteles contra cost dar o bucurie ptr copii..din pacate mai e o luna si termina primul an de gradinita, "clasa de joaca, de integrare.." si incepe primul an de gradinita propriu zis, unde au alte activitati, alte invatari, alte atributi... insa cred ca o sa-i lipseasca juf nik..si pe viitor nu stim cum va fii prin ro...
Anna s-a obisnuit cu fratele meu, iar el s-a atasat mult de ea (cu stefi nu se intelege..)asa ca nu a avut probleme zilele astea ca nu am fost u dimineata. a scos-o in parc, i-a dat sa pape, a imbracat-o, a schimbat-o de pampers..intr-un cuvant, ok..
Insa Anna e un copil ff dificil si suparacios si nu se potoleste daca nu primeste ce vrea...si eu vreau sa o invat cu lapte la sticla, ea nu vrea, face urat doar cand vede altceva decat sanul lu mami, se crizeaza, devine isterica, va spun ca sigur nu vreti sa o vedeti cum face, ca va speriati, efectiv e in stare sa se raneasca intentionat doar ca sa arate ca ea e suparata si trebuie sa-i faci pe plac...e greu cu ea...
Simina gradi are site? acum costurile sunt si nu sunt ridicate, depinde de cat de multumiti sunt parinti si cat de bine se simte copilul acolo, plus activitatile pe care le ofera ..
scriu restul mai incolo am putina treaba
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai