Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**
Raspunsuri - Pagina 11
Lali_mete spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor , sa fiti fericiti si sanatosi toata viata!!!
Acum am trecut la "s-am sa beau pana la ziua !"
...
Poimaine ajung acasa ,si8 o sa va iau iar la pupacit pe toate!!!
Azi pup in special pe nepotelul Siminei
,baietel curajos !
Simina1980 spune:
Neata,
Dau
!
Eu sunt la birou,imi beau cafeaua si trebuie sa ma apuc de treaba ca am o groaza!
Nepotelul meu azi iese de la reanimare,e bine,se joaca,pune o groaza de intrebari,a inceput sa manance cate putin.
Anna-pe cand plecati in Grecia?Sau nu aveti inca nimic programat?Ma incurajezi cand imi povestesti de Vladut cat o iubeste pe Eva-sper ca si Andu sa fie la fel de intelegator.
Lali-multumesc!Te asteptam miercuri!
Picky-voi ce faceti?
Ema,Dana,Alina-
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si
27+
Simina1980 spune:
Anna-sa-ti traiasca fetita frumoasa!Sa fie sanatoasa si mereu voioasa!
27+
alynta27 spune:
Buna! Nu am intrat cu un motiv intemeiat,zic eu. Sambata l-am serbat pe mati si tati. Am muncit de vineri pentru organizare. Initaial am vrut gratar , dar a plouat o saptamana si am facut acasa. Avem gratar electric asa ca l-am instalat pe balcon si un grill cu apa pe aragaz- asa nu am renuntat la gratar. A,m facut 2 torturi. De data asta, baiatului i-am facut tort masinuta. A fost tare fericit de tot evenimentul. Au venit toti invitatii, la un moment dat s-a umplut casa de adulti si copii. Unii din cei mici egoisti, plangaciosi (ma gandeam ca poate pleaca ca se "incingea" atmosfera
). Dar s-au simtit bine cu totii. La David vreu neaparat sa-i fac in natura sau la tara ca mi s-a cam acrit de strans. Acum vreau sa pun si poze sa va faceti o ideie! ![]()
Simina ma bucur ca nepotelul e bine!
Lali momente si momente... Eu acum trec printe-o criza de nervi!
In casa mi s-a stricat: bateria la chiuveta de la bucatarie, manerul de la usa termopan de la balcon, pompa care trage apa la masina de spalat rufe.
Cam astea sunt noutatile!
Simina1980 spune:
La Multi Ani Raresel!Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Lavi-sa-ti traiasca puiul,sa te bucuri mereu de el!
Acum
doriti?
27+
emanouela spune:
La multi ani! Raressssss, sa fii sanatos si norocos
Neata mandrelor
N-am nici o noutate
....noi inca suntem la stadiul de bantuiala cat incape
.
Ana...apoi pe unde n-am bantuit...si prin Carrefour la spatiul de joaca si atelierul de creatie, si prin parcuri, si prin oras de aiurea...
. Muci mai sunt, nu multi ci doar asa ca sa nu zic ca nu are....dar nici nu ma mai stresez...o sa-i treaca, ii las organismul sa lupte singur. Ti-am vazut gaza

Picky...plecam pe 24 iunie. Nu stam decat 4 nopti....zic eu suficient pt un sat izolat, ca asta e Sfantul Gheorghe
Simina, cum e nepotelul?
Lali...fata, te-ai intors de pe coclauri?![]()

Dana...uffff, nasoala perioada lui Raducu, stiu ca al meu era mai fricos, si inca este, insa baiatul nanutei lui Darius....e de-a dreptul inspaimantator, nu are nici o treaba, se urca peste tot, se agata de orice, sare de oriunde....si iaca asa acazut cu capul intr-un pahar si are un semn in frunte, iaca asa a cazut intr-un lac micut artificial, in rau, etc....e belea cu el. Succes cu Bia, sa se acomodeze repede cu ochelarii ca sa si scapati repede de ei
si restul fetelor
emanouela spune:
Alynta...am uitat sa-ti zic ca ti-am admirat foto....fetitaaaa, da ce de torturiiiiii

La multi ani, Rares! Sa cresti mare si fericit!