Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

bulinutza si eu folosesc cupa de lapte praf plus un tolceras micut special,care are o gaura mai mare jos.
alexa cred ca tu si intrebat de somnic ziua,daca nu imi cer scuze,si edy doarme aproape toata ziua,dar el dimi la 5 e fit baiatul si nu doarme deloc pana la 9-10.
lady fruncea sus!!! sa treaca toate problemele si grijile.
da,si edy isi papa manutzele sau mai gaseste cate vreo eticheta de la scutecele de panza,sau are o faza tare de tot :isi scoate suzeta din gurita cu limba si o lasa pe piept si dupa aia o linge....e dezastru
noi ne laudam,am schimbat aerul,papam tzitzi si cate 100 ml de lp la fiecare 3 ore.nu sunt speriata,ca are 66 cm si doar 7100g,cand ii vad pe Toma si Andrei nu ma mai ingrijorez ca e prea grasut,ca edy e si lung.
suzi multa sanatate la bebeu.
o noapte linistita sa aveti fetelor.

Mergi la inceput

aaa,da am uitat,vroiam si eu sa urez multa sanatate sotului jassminei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

altesa, nu mai stiu daca ti-am zis. 7900 are Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neatza!

La multe lunite Cristian, Adela, Patricia, Ariana, Alexandra, Sofia!

Eu am inceput sa fiu foarte matinala. Prefer sa ma trezesc pe la 5-5.30, dupa ce papa Filip si sa stau in curte, la racoare, sa citesc despre voi
Mai fetelor, imi doream asa mult sa vina vara, caldura, iar acum nu mai pot..mi-e asa cald, k nici noaptea nu ma pot odihni. Avem 28 grade in dormitor.
Eu pe Filip il imbrac cu maieu f subtire afara, ieri l-am lasat doar in pampers.

Eu nu v-am mai spus ca de o saptamana (chiar dupa botez) a inceput sa fie extrem de agitat, in special noaptea-se frichineste non-stop (desi nu se trezeste). Este clar ca deja il deranjeaza rau pielea uscata si iritata de pe corp. Am vb cu dr lui si vine azi sau luni sa il vada si sa stabilim daca incep sa ii fac tratamentul dat de dr dermatolog.. Nici eu nu sunt de acord cu Nidoflorul, dar nu stiu ce sa ii mai fac si cum sa il ajut.. E groaznic sa il vad cum se chinuie asa..cred ca il mananca rau pielea si este rosu pe toata burta, pe spate, pe brate, si partial pe fata si picioare. Ce ma intriga este faptul ca in zona acoperita de pampers nu e iritata si uscata deloc, ceea ce ma duce cu gandul ca este vorba de dermatita de contact. Ieri, de exemplu, dupa ce l-am tinut doar in pampers, am observat ca nu mai era pielea asa rosie..In fine, trebuie sa gasim o solutie, sa amelioram si povestea asta cu dermatita.
Cat despre mancat stam cam asa: a inceput sa pape si din biberon (il prefera pe cel cu tetina din latex de la Nuk). Ii dau si san si LP (am continuat cu Aptamil). Oricum mananca tot putinel,adik cca 600 ml/zi. La biberon mananca in medie 100 ml, iar la san e variabila cantitatea. Inca mai suge noaptea pe la 2-3 si dimineata la 6. Cu greutatea ce sa va spun..suntem campioni la categoria tzantzarei.. Dar altfel e un copil vesel, rade toata ziua, gangureste, se "cearta" cu noi, isi "canta" cand adoarme sau cant eu. Ii place sa pedaleze si se rasuceste continuu de pe spate pe burta, chiar si noaptea.

Livia, sanatate sotului
Lady
Suzie, sanatate si pofta de mancare lui Vlad!

Pt mamicile care isi crestineaza we asta copilasii: sa fie totul asa cum va doriti, sa aveti copilasi cuminti si petreceri frumoase!

Sa aveti un weekend frumos!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Neatza!

La multe lunite Cristian, Adela, Patricia, Ariana, Alexandra, Sofia!

si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Anne voi va luptati cu constipatia, noi cu prea multe scaune, cam 5-6 pe zi si toate lichide. Sara tot timpul a facut kk lichid dar acum face mai des decat de obicei. Si trage muulte vanturi...
Sa fie de la Galafor? Asta am schimbat in alimentatia mea in ultimul timp. Mananc ce e drept si ciocolata si inghetata zilnic dar la fel mancam si inainte si nu avea probleme.
Sunt o mama inconstienta, trebuie sa las dulciurile

mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Nu stiu daca e de la cele enumerate de tine, pt ca Mihai e la fel, EXACT la fel!!! Eu dadeam vina pe apa pe care o folosesc la prepararea laptelui. E si foarte agitat din cauza partzurilor, doarme rau noaptea. O fi ultimele zvarcoliri ale colicilor??? Eu una m-am saturat, is aproape 4 luni de coliceala. Nu mai zic ca toata ziua il caut in gura de dinti.

Aerlian - asa am facut si noi cu AC la Daria, acum nu avem. Trebuie avut grija la filtru, ca se aduna bacterii acolo si asta poate imbolnavi copilul si adultii mai degraba decat suflatul d aer rece.

Georgia - eu am planuri de sala, dar cand mi-oi gasi persoana dispusa sa stea cu toti 3.

Mihaela - ce veste trista despre nepotica ta!

Matza hai capul sus! Ai o minune langa tine si asta conteaza!

Lady imi pare rau sa aud ca ai necazuri Gandeste-te ca dupa ploaie tot timpul rasare soarele!

Mergi la inceput

Altesa - de l-ai vede pe Mishu cat e de dezbracat, ai zice ca sunt mama denaturata, dar nu sunt, pe cuvant! Dovada mi-s cei doi mai mari, care au fst la fel de dezbracati si sunt bine, chiar mai bine decat cei care au stat imbracati.

Suzieq - nu-i da antibiotic doar pentru tuse persistenta. Mai bine-l intepi sa stii de e infectie bacteriana, decat sa-i dai antibiotic fara confirmarea infectiei bacteriene. Tusea persistenta nu-i un indicativ.

Mergi la inceput

La multe luni pentru Ariana si Sofia Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
La multe lunite, Patricia Maria, Alexandra, Adela Alexandra, Cristian, Ariana si Sofia Ioana!
Mihaela, imi pare nespus de rau de vestea cu nepotica ta! Va doresc tuturor multa, multa putere, iar verisoarei tale multa sanatate!
Lady, imi pare rau sa aud ca ai probleme, daca te pot ajuta cu ceva, da-mi PM!
Se pare ca eu detin recordul la greutate, sunt de departe cea mai balena dintre toate: 1,70 m si 84 kg
Si fii-mea baga in gura tot ce prinde si baleste la greu. Uneori isi baga mana atat de adanc in gura incat ii vine sa vomite. I-am cumparat Calgel si de vreo 2 zile am inceput sa-i dau. AM observat ca aprox o ora dupa ce-i dau cu Calgel nu mai baleste asa de mult. Totusi nu-i dau decat de 1-2 ori pe zi.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Neatza mamici!
La multi ani:
Patricia Maria de SimonneL
Alexandra de Bella_sib
Ariana de Kraluca
Sofia Ioana de olim

Jessamine si Codrutul meu roade tot. La inceput cand isi baga manuta in gurita credeam ca ii foame si ii dadeam tzitzik. Mai tarziu am vazut ca de fapt roade nu suge. Ne dau dintisorii de jos. O fi cazul sa ii iau inel dentar? Mi se pare prea mic.

bulinutza27 cum sa-l tunzi pe bebitza? Dupa ce i se ia motzul, nu?

Ieri am mancat salata de vinete si bebelinul meu a refuzat sa pape lapticul. Abia dupa vreo 5 ore, un mar si mai multe prajiturici a inceput sa mai traga.

Plange sa stea in funduletz. Pediatrul a zis ca pot sa il pun dar sa nu stea mult. Cum sa nu stea mult? ca el numai asa vrea sa stea! Cum il pun culcat incepe sa chitzaie. Daca ma prinde de maini se ridica singurel. Mi-e teama sa nu isi deformeze coloana. Oi fii eu o mamica superstresata, ca barbatu-meu, mereu imi zice asta.

Mergi la inceput