Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Andieelen, si a mea e la fel, ar sta numai in fundulet, ca sa vada tot, cum o las jos, cum incepe cu plansul. Nici in landou nu mai sta, e un chin cand merg cu ea la plimbare pt ca trebuie s-o tin cu o mana in brate pe ea si cu cealalta sa imping caruciorul.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
andieelen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Andieelen, si a mea e la fel, ar sta numai in fundulet, ca sa vada tot, cum o las jos, cum incepe cu plansul. Nici in landou nu mai sta, e un chin cand merg cu ea la plimbare pt ca trebuie s-o tin cu o mana in brate pe ea si cu cealalta sa imping caruciorul. de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
Si nu ti-e teama ca i se deformeaza coloana? Cu MAria Cornelia tot la fel a fost?
ursulet33 spune:
neata!
apropo de diversificare
http://blogulmeumediocru.blogspot.com/2011/09/argumente-pentru-o-diversificarea.html
ALTESA spune:
Ajutati-ne sa castigam concursul http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=
Ne aflam la pozitia alt 1 jpg si alt 2jpg.Multumim!
jessamine spune:
buna!
la multe lunite bulgarasilor!
Mihaela in situatii de genul asta nu poti decat sa te rogi la Dumnezeu sa dea putere parintilor si sanatate copiilor
Multumesc pt gandurile bune
Matei de la botez este foarte agitat nu mai putem pleca cu el la plimbare pt ca atunci cand il coboram din masina efectiv urla si cu greu reusim sa-l linistim. Uneori seara inainte de culcare se frichine se enerveaza si are o mimica de parca il doare ceva cate o ora doua apoi se culca. Pt ca baga in guratot ce prinde si baleste am crezut ca ii dau dintii dar au trecut 2 sapt si nimic are gingiile albe si atat.De cand am trecut exclusiv pe LP nu are nici pofta de mancare. Marti avem intalnire cu pediatrul sper sa fie doar rasfatul
pentru ca de la 3 sapt doarme cu mine ieri noapte am incercat sa il pun in patut asa ca am asteptat sa adoarma si l-am mutat dar nu a durat o ora ca s-a trezit tipand asa ca l-am mutat inapoi in pat unde a adormit instantaneu iar acum nu adoarme daca nu imi simte mana.
anangel_lexi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andieelen
Si nu ti-e teama ca i se deformeaza coloana? Cu MAria Cornelia tot la fel a fost? Andi, mami lui Codrut (30.01.2012) |
Nu, Maria nu era asa. Sigur ca si mie mi-e teama sa nu i se deformeze coloana. Incerc s-o tin cat mai mult pe spate, distragandu-i atentia cu tot felul de jucarii. Vreau sa-i iau cat mai curand un play gym, poate asa uita ca vrea sa se ridice...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
biancabia spune:
In primul rand LA MULTI ANI, BULGARASI!! pt toti micutii care au sarbatorit implinirea lunitelor zilele astea cat nu am ajuns eu sa scriu
Nu stiu cum trece ziua de repede, am calculatorul deschis toata ziua dar nu reusesc mereu sa deschid forumul sau poate daca citesc nu apus sa scriu nimic
Aveam f multe de zis, cred ca mai multe ca niciodata dar am uitat mai mult de jumatate
Miha imi pare sincer foarte rau sa citesc nespre necazul vostru. E cumplit sa primesti asa o veste
ane-maria eu i-as da prafurile pt flora intestinala si aici se recomanda, se pare ca regleaza bine tranzitul fara efecte secundare
alina si lexi frumoase pozele de la botez
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena lady, nu te pot invita in grup pe fb. zice ca trebuie sa ceri tu pt ca ai fost membru deja Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
tre' sa-i schimbi setarea din grup secret macar in grup inchis.sa-l pot gasi pe FB.asa nu apare.
scuze
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |