Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
bulinuta27 spune:
ce ma bucur sa vad fete noi jessamina si danezza
altesa nu am luat ptr ca nu am gasit inca dar la beladona mi-au promis ca imi aduc
bb se daduse pe brazda si de ieri dimineata de la 6 iar a inceput
jessamina multa sanatate sotului!
ica merci de raspuns..si eu tot cupa din cutia de lp dar cand torn din ea in bibe imi curge pe langa
ieri m-a intrebat cineva in parc daca am tuns cupilul ca arata ca un arici
bulinuta27 spune:
georgia calcarea carbonica 200 ch o fi ok? ca asta am in casa pentru rares...e remediul lui...
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Mataila nu fi supi...uite nici parintii lui B nu au venit la nici un botez...cica ce sa caute ei acolo? nu vin si nu vin nu ai ce sa le faci... Altesa pozele sunt aici : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.421892317838488.109191.100000531695793&type=3 Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
frumoase pozele , sa fie sanatoasa !!!
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
mihaelaradu spune:
Va multumesc din suflet pt incurajari.
Din pacate, diagnosticul final a fost pus la Cluj, unde au facut RMN-ul. De la Oradea au plecat cu suspiciunea, la Tm s-a confirmat, iar la Cluj au primit un diagnostic ferm: corpul calos lipseste total. Semnele au aparut: crize asemanatoare cu cele de epilepsie atunci cand e obosita.
Parintii sunt instruiti cum sa faca fata unui copil cu dizabilitati, optiunile terapeutice, li s-a oferit consiliere psihologica. Mai rau e ca mamica s-a necajit atat de rau, incat de la plans si nemancat a facut o criza puternica de fiere si acum e la pat, in perfuzii. Fata nu adoarme fara ea si au trebuit sa ii induca somnul prin perfuzii.
Se zice ca Dumnezeu ii incearca pe aceia care stie ca nu isi vor pierde credinta. Rugaciunile au facut minuni si in alte cazuri. Biserica baptista o va pune la ora de rugaciune si nu putem decat sa speram ca Dumnezeu ne va auzi si ii va da o soarta mai usoara.
Inca o data va multumesc tuturor pt incurajari!
Adela si Cristian
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
dari_nanau spune:
Luiza, sa treaca o data raceala asta si sa nu ajungeti la antibiotic.
Livia, multa sanatate sotului!
catiushor spune:
am intrat si eu si am dat ochii cu vestea trista de la Mihaela....
mi se rupe sufletu cand aflu de sufletele mici care trebuie sa dea piept cu boala. Mi se pare crud si crunt...
Sper doar ca parintii sa reuseasca sa adune puteri pentru ce se intampla acum si pentru viitor.
DD e mare si e alaturi de cei necajiti
Mihaela va doresc multa putere !!!
Alexa_G spune:
Lady merci de sfat..
Alice imi place sa cred ca se simte confortabil dupa baita cu caciulita.:)
suzieq spune:
Dari, din pacate cred ca in seara asta incep sa-i dau antibiotic ca nu-mi place cum tuseste si nu vreau sa se complice lucrurile, oricum ma dispera cu mancatul, maine dimineata il trimit pe taica-sau sa-i ia tetina cu 3 gauri poate asa mananca.
Alice_Elena spune:
alexa, tu stii cum e mai bine pt voi. numai sa fi atenta acum cu caldurile sa nu faca febra
lady, nu te pot invita in grup pe fb. zice ca trebuie sa ceri tu pt ca ai fost membru deja
danezza spune:
daaa
mi se par asa indepartate vremurile alea
e asa bine fara colici si cand doarme bebelina
mai nou gangurim .. cica vorbeste cu mine si rade toataziua, imi vine s-o mananc
de ros siea roade tot ce prinde .. funditele de la rochii, jucarele, bagapumnul pana la cot
ce ma deranjeaza este ca odata la cateva zile .. o spatmana vomita tare si ma sperie. mananca ff repede si da inapoi
am zi ca atata timp cat nu e in mod frecvent nu ma alrmez
in general papa 150 la 3 ore si cateodata seara baga chiar si 180 (cred ca de-aia a si inceput sa doarma mai bine)
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c altesa , da eu l-am urmat si inca il urmez calcarea carbonica (ch30) este pt o lactatie spre 0 (adica mai deloc ) ;mai este si ricinus (ch5) care ajuta daca lapticul e mai putintel asa am citit de rafael , dar nu stiam daca intre timp i-ai mai dat sau nu..e super bine si ca nu i-ai mai dat si ca nu mai varsa ..si de papacit cum papaceste? iti spun si io 2 vorbe despre rox dudus ...numai de bine , i-am scris pe email, mi-a raspuns..in perioada de glorie cand cea mica nu prea manca si facea ca toate cele la san;mi-a dat chiar si o ideea f buna sa-i fac o analiza a scaunului..dupa ce a vazut ca la noi treaba e mai complicata m-a intrebat daca o pot suna..deci nota 10 jessamine si a mea roade tot ce prinde ..mai nou prinde coltul de la pled si il baga in gura danezza..moama ce doarme .. mai cand o plimbai cu machineta ca sa doarma.. am si io framantare.. piticuta mea doarme ziua de numa.. mananca ne jucam putintel si da-i "slafan".. nu e ceva nou dar totusi..daca nu o trezesc de tot cu schimbat si jucat si ii bag tatica in gurita cand se mataie nici nu se mai trezeste sa socializeze..oare e ok? Mamica fericita de fetita cu fundita Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |