Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_Elena spune:
altesa, poate e mai racoaare la tine in casa, dar sigur al meu nu e prea dezbracat. transpira si asa, doar cu body cu maneca scurta...
alexa, dar de ce ii pui caciulita? nu ii e cald?
My_Lady0091 spune:
Livia, multa sanatate sotului!
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
altesa , da eu l-am urmat si inca il urmez
calcarea carbonica (ch30) este pt o lactatie spre 0 (adica mai deloc ) ;mai este si ricinus (ch5) care ajuta daca lapticul e mai putintel asa
am citit de rafael , dar nu stiam daca intre timp i-ai mai dat sau nu..e super bine si ca nu i-ai mai dat si ca nu mai varsa ..si de papacit cum papaceste?
iti spun si io 2 vorbe despre rox dudus ...numai de bine , i-am scris pe email, mi-a raspuns..in perioada de glorie cand cea mica nu prea manca si facea ca toate cele la san;mi-a dat chiar si o ideea f buna sa-i fac o analiza a scaunului
..dupa ce a vazut ca la noi treaba e mai complicata m-a intrebat daca o pot suna..deci nota 10
jessamine si a mea roade tot ce prinde ..mai nou prinde coltul de la pled si il baga in gura![]()
danezza..moama ce doarme .. mai cand o plimbai cu machineta ca sa doarma..
am si io framantare.. piticuta mea doarme ziua de numa.. mananca ne jucam putintel si da-i "slafan".. nu e ceva nou dar totusi..daca nu o trezesc de tot cu schimbat si jucat si ii bag tatica in gurita cand se mataie nici nu se mai trezeste sa socializeze..oare e ok?
My_Lady0091 spune:
a mea isi baga pumnul, tot, in gura!isi prinde rochitele si le baga poalele in gura...
da din picioare si maini de zici ca-i biciclista!![]()
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
cu somnul...nush..poate fi de la caldura, puseu de crestere, alimentatie necorespunzatoare, pot fi multe cauze.
suzieq spune:
Noi nu cred ca scapam fara antibiotic, il urmaresc sa vad daca mai tuseste tot asa rau si atunci o sa-i dau ospamox, nu vreau sa risc sa faca ceva complicatii. Pe langa raceala asta nenorocita mananca si foarte prost, ca sa-mi dau seama azi ca el s-a invatat sa-i curga direct in gura (i-am mai dat medicamente amestecate cu lapte cu seringa) si nu mai vrea sa traga din biberon.
Sper sa-l invat la loc sau o sa trecem la tetina cu 3 gauri,desi vroiam sa fac asta mai tarziu nu acum.
Adc, si noi le-am zis oamenilor ca botezul e un chef si nu e cu dar, eventual o jucarie pentru Vladut, dar nu toata lumea a priceput, de fapt cei mai multi nu au priceput.
Eu m-am apucat sa fac clatit si am mancat deja vreo 6 direct din tigaie.
mady_19 spune:
-mihaela-ca rau imi pare de situatie...sa le dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe si sa fie bine fetita
- matza- ce pot sa mai zic...urat din partea parintilor..nu stiu..orice s-ar intampla parintii trebuie sa fie alaturi de copii...acum..important e ca bebe sa fie crestinat si gata...mai tarziu vor fi regrete...si timpul nu se mai intoarce....
ica7 spune:
| citat din mesajul lui bulinuta27 neata fetele ieri am umblat creanga toata ziua cu cupiii in parc si nu am avut timp sa intru...bb Filip nu a domrmit ieri decat 2 ore de la 6 de dimi pana seara la 10 si a mancat numai in reprize de 30-40ml la 1-2 ore...m-a terminat efectiv ![]() La multe lunite Sara, Cristi, Adela Alexandra! lady georgia...terminati...nu primiti nici o floricica din coronita...e a mea toata credeti-ma matza asa si la mine...anulari de ultim moment dar si unii care s-au anuntat ca vin tot de ultim moment si au compensat cumva...oricum aiurea rau de tot ...despre parintii tai...no comment ![]() Alina, Lexi, foarte frumoase pozele Sa va traiasca micutii crestini!vad ca suntem mai multe fete cu botez in weekend...sper sa avem vreme buna ![]() sa va spun ca eu nu am dat nici o invitatie? le am acasa...din cauza de diverse boli cand unul cand altul...nu am apucat sa impart nici o invitatie...traiasca tel si netul ![]() vroiam sa va intreb pe cele ce dau LP: cum puneti voi in bibe cu gat ingust? nu va curge pe langa?...am si eu o problema ![]() bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
nu...ff rar imi cade cate putin...eu folosesc cupa din cutia de LP.

Sa va traiasca micutii crestini!
(19.07.2006 - 9:37) si de viforel
Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)