Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_Elena spune:
altesa, poate e mai racoaare la tine in casa, dar sigur al meu nu e prea dezbracat. transpira si asa, doar cu body cu maneca scurta...
alexa, dar de ce ii pui caciulita? nu ii e cald?
My_Lady0091 spune:
Livia, multa sanatate sotului!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
altesa , da eu l-am urmat si inca il urmez
calcarea carbonica (ch30) este pt o lactatie spre 0 (adica mai deloc ) ;mai este si ricinus (ch5) care ajuta daca lapticul e mai putintel asa
am citit de rafael , dar nu stiam daca intre timp i-ai mai dat sau nu..e super bine si ca nu i-ai mai dat si ca nu mai varsa ..si de papacit cum papaceste?
iti spun si io 2 vorbe despre rox dudus ...numai de bine , i-am scris pe email, mi-a raspuns..in perioada de glorie cand cea mica nu prea manca si facea ca toate cele la san;mi-a dat chiar si o ideea f buna sa-i fac o analiza a scaunului..dupa ce a vazut ca la noi treaba e mai complicata m-a intrebat daca o pot suna..deci nota 10
jessamine si a mea roade tot ce prinde ..mai nou prinde coltul de la pled si il baga in gura
danezza..moama ce doarme .. mai cand o plimbai cu machineta ca sa doarma..
am si io framantare.. piticuta mea doarme ziua de numa.. mananca ne jucam putintel si da-i "slafan".. nu e ceva nou dar totusi..daca nu o trezesc de tot cu schimbat si jucat si ii bag tatica in gurita cand se mataie nici nu se mai trezeste sa socializeze..oare e ok?
My_Lady0091 spune:
a mea isi baga pumnul, tot, in gura!isi prinde rochitele si le baga poalele in gura...da din picioare si maini de zici ca-i biciclista!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
cu somnul...nush..poate fi de la caldura, puseu de crestere, alimentatie necorespunzatoare, pot fi multe cauze.
suzieq spune:
Noi nu cred ca scapam fara antibiotic, il urmaresc sa vad daca mai tuseste tot asa rau si atunci o sa-i dau ospamox, nu vreau sa risc sa faca ceva complicatii. Pe langa raceala asta nenorocita mananca si foarte prost, ca sa-mi dau seama azi ca el s-a invatat sa-i curga direct in gura (i-am mai dat medicamente amestecate cu lapte cu seringa) si nu mai vrea sa traga din biberon. Sper sa-l invat la loc sau o sa trecem la tetina cu 3 gauri,desi vroiam sa fac asta mai tarziu nu acum.
Adc, si noi le-am zis oamenilor ca botezul e un chef si nu e cu dar, eventual o jucarie pentru Vladut, dar nu toata lumea a priceput, de fapt cei mai multi nu au priceput.
Eu m-am apucat sa fac clatit si am mancat deja vreo 6 direct din tigaie.
mady_19 spune:
-mihaela-ca rau imi pare de situatie...sa le dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe si sa fie bine fetita
- matza- ce pot sa mai zic...urat din partea parintilor..nu stiu..orice s-ar intampla parintii trebuie sa fie alaturi de copii...acum..important e ca bebe sa fie crestinat si gata...mai tarziu vor fi regrete...si timpul nu se mai intoarce....
ica7 spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 neata fetele ieri am umblat creanga toata ziua cu cupiii in parc si nu am avut timp sa intru...bb Filip nu a domrmit ieri decat 2 ore de la 6 de dimi pana seara la 10 si a mancat numai in reprize de 30-40ml la 1-2 ore...m-a terminat efectiv La multe lunite Sara, Cristi, Adela Alexandra! lady georgia...terminati...nu primiti nici o floricica din coronita...e a mea toata credeti-ma matza asa si la mine...anulari de ultim moment dar si unii care s-au anuntat ca vin tot de ultim moment si au compensat cumva...oricum aiurea rau de tot ...despre parintii tai...no comment Alina, Lexi, foarte frumoase pozele Sa va traiasca micutii crestini! vad ca suntem mai multe fete cu botez in weekend...sper sa avem vreme buna sa va spun ca eu nu am dat nici o invitatie? le am acasa...din cauza de diverse boli cand unul cand altul...nu am apucat sa impart nici o invitatie...traiasca tel si netul vroiam sa va intreb pe cele ce dau LP: cum puneti voi in bibe cu gat ingust? nu va curge pe langa?...am si eu o problema altesa nu e racoare nici ptr bebelusi sa ii imbraci in maneca scurta la 30 de grade, mai mult de atat ei se supraincalzesc foarte repede si se pot deshidrata...eu il tin pe bb numai in body maieu sau maneca scurta ziua si pe seara ii pun pantaloni scurti bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
nu...ff rar imi cade cate putin...eu folosesc cupa din cutia de LP.