Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La multe lunite Natalia!

Alina, Faith si noi suntem categoria 'tzantzarei', 4620g, a pus 1200g doar in 2 luni, dar pediatra lui zice ca e bine, are tonus bun si e deja foarte activ.
Lady, bravo pentru perseverenta cu lm.
Lali, asteptam cu nerabdare sa-l cunoastem pe Andrei.

Am avut si noi botezul ieri. A fost foarte frumos, Vladut nesperat de cuminte in biserica, i-a zambit preotului intruna, iar dupa ce l-a udat pe cap cu apa sfiintita, a adormit. Mi-era teama ca o sa planga de foame in timpul slujbei si n-o sa-l pot mufa repede...dar abia acasa s-a trezit si a papat.
La restaurant a dansat si a dormit mult, iar cand trebuia sa papam fugeam sus la hotel, am avut o camera acolo sa-l pot alapta in liniste.
Ma bucur ca a fost totul bine si sper ca i-a placut si la bubu.

Va pup! O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

La multe lunite Natalia!

Alina, Faith si noi suntem categoria 'tzantzarei', 4620g, a pus 1200g doar in 2 luni, dar pediatra lui zice ca e bine, are tonus bun si e deja foarte activ.
Lady, bravo pentru perseverenta cu lm.
Lali, asteptam cu nerabdare sa-l cunoastem pe Andrei.

Am avut si noi botezul ieri. A fost foarte frumos, Vladut nesperat de cuminte in biserica, i-a zambit preotului intruna, iar dupa ce l-a udat pe cap cu apa sfiintita, a adormit. Mi-era teama ca o sa planga de foame in timpul slujbei si n-o sa-l pot mufa repede...dar abia acasa s-a trezit si a papat.
La restaurant a dansat si a dormit mult, iar cand trebuia sa papam fugeam sus la hotel, am avut o camera acolo sa-l pot alapta in liniste.
Ma bucur ca a fost totul bine si sper ca i-a placut si la bubu.

Va pup! O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Uff, merge netul f prost si se pate ca a aparut de 2 ori mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multe lunite, Natalia Ioana!
Mihaela, oribila intamplare, am patit si noi ceva asemanator cand eram eu in 9 luni cu Maria, o altercatie in trafic, erau sa dea unii peste noi si sotul i-a claxonat si la urmatorul semafor s-au dat jos, au intrat pe geamul de la portiera din dreptul meu (ca era deschis), s-au sprijnit de burta mea sa-l loveasca pe sot. Ce era mai nasol era ca erau 2 matahale de la o firma de paza, le-am luat numarul ca sa-i reclam la firma dar nu am mai apucat pt ca dupa 2 zile s-a nascut Maria si ne-a ocupat tot timpul. Nebuni sunt pe toate drumurile, bine ca sunteti voi bine.
Cati, Doamne ajuta sa fie totul bine cu nepotica voastra!
Lady, felicitari pentru alaptatul exclusiv!
Fii-mea azi ne-a dat trezirea la 6.30 dimineata, ca niciodata si
a stat treaza pana pe la 10.30 timp in care a marait intr-una. Nu stiu ce are. Acum doarme, am reusit cu greu s-o adorm...
Cred ca si noi tot la categoria tantarei intram, suntem printre putinii bulgarasi care au sub 6 kg... Mie deja a avut grija un pediatru sa-mi recomande completare si tare nu vreau sa ajung la asta...
Fetele din Bucuresti, daca puneti de-o intalnire si credeti ca e loc si de-o balena printre voi, m-as lipi si eu...Nu de alta, dar, din cauza unor probleme mari, suntem nevoiti sa ramanem in Bucuresti pana pe 16 iunie si daca tot stam atat...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Ms CristinaGoji , am scris ce am simtit.
Mihaela imi pare rau sa aud ce s-a intamplat , si eu am patit o intamplare un pic asemanatoare cu a ta cand eram gravida , si m-am speriat atunci rau ...un tampit dadea cu pumnii in geamul masinii in care eram ca sa ii deschid sa imi spuna ca nu a parcat sotul corect.. numai nebunii pe planeta asta , din pacate peste tot!! linisteste-te , o sa fie bine, important e ca sunteti ok toti !

Noi avem botezul sambata viitoare , am emotii , mai ales ca pana la urma petrecerea o facem acasa in curte , sper sa iasa ok, o sa fie familia si cativa prieteni , sper sa iasa ok , mai nasol o sa fie dupa aceea ca o sa am multe vase de spalat si curatenie dar asta e...

Aerilian frumoase pozele , voi sunteti frumosi , m-a uimit Tudor cat par are :) , dulce foc!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

scz de repetitiile din mesajul anterior

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

mihaela imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva .Trebuie sa te linistesti mai ales daca alaptezi pentru ca risti sa ramai fara lapte si oricum copilul te simte si devine agitat si el.

noi ieri am fost prin parc si prin mall .am fost tare scandalagi la mall asa ca am plecat repede . bebe a descoperit ca poate tipa si de o sapt o tine intr-un tipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nu, alina, ne-am intors. Nici nu am apucat sa ma vad cu ghiulten.. Ma oftic ca niciodata nu imi ajunge timpul cand sunt la cta. A fost si foarte cald si nu ieseam decat dupa 5-6, iar la 9 copiii mei se cereau la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

va readuc in atentie colaceii de inot pentru bebelusi
excelenti pt sport, balaceala, gimnastica, kineto in apa
am pe stoc 2 modele, inimioara si hello kitty, culori albastru, roz si portocaliu

daca doriti astept comenzi sau intrebari pe adresa de mail mirelaaronovici@yahoo.com

pentru a vedea cum arata produsul puteti intra pe http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Marysa/ Cristina - si eu o sa inecrc autodiversificarea, asa ca putem schimba impresii. Oricum, mai avem pana atunci, pana la 6 luni vreau s-o tin exclusiv pe lapte (mai ales ca de vreo luna jumate s-a reglat productia si alaptez exclusiv )

am mai gasit un articol interesant, in romana
http://autodiversificare.blogspot.com/2009/07/ghid-de-autodiversificare.html

Mergi la inceput