Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Mihaela-imi pare nespus de rau k ati trecut prin asa o intamplare, mai ales k erati si cu fetita la plimbare. Incearca sa nu te mai gandesti ca sa poti uita mai repede,si sa treaca spaima.
Si noi v-am citit zilnic.
Altesa-si noi v-am votat. Bafta la concurs.
Aerililian-superbe pozele. Tudor este un frumos si costumasul mi-a placut tare mult.Avem si noi unul asemanator,dar este cu bleumarin.
Alina-poti sa incerci si urmatorul lucru, ca sa nu il mai irite hainutele pe Filip, in afara de tratamentul dat de doctor: eu ii spal hainutele la masina cu detergent si balsam, apoi cand s-a terminat programul, ii mai dau un ciclu intreg de spalare, dar doar cu apa, ca sa se clateasca hainutele bine si sa nu mai ramana nici un pic de detergent.
In rest si noi suntem bine, tot mixt mancam si la 1 luna jumatate avem 6,500. Este un pic cam mult dar ma gandesc k se mai regleaza pe parcurc, odata cu diversificarea si mai tarziu cand o sa inceapa sa mearga. Si noi ne pregatim de botez, il avem pe 20 mai. Sper ca saptamana asta sa imi gasesc si eu ceva frumos de imbracat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Fetelor eu cred ca sunt simptomele dinaintea aparitiei dintisorilor, am citit ca simptomele pot aparea si cu o luna inainte... si a mea e maraita, roade tot ce prinde,are bale tot timpul , m-am gandit sa ii iau o jucarie pt dentitie, din acelea care se gasesc la farmacie.

Izish e ok balsamul la rufele de bebe ? eu nu folosesc decat detergent special pt rufele Biancai dar ma bate gandul sa ii pun si balsam ... detergentul nu are miros ...

gata, ne pregatim de baita,
va

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete, azi am avut o scurgere maronie.acum nu mai curge nimic.ce poate fi?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Beatrix clar voi mai vorbi si cu alt cineva despre diversificare si mai sunteti si voi aici.
Lady poate fi un semn de menstruatie care vrea sa apara.

Mergi la inceput

de cateva zile beau ceai de chimen, fenicul si anason-indulcit.pentru lactatie.am mai avut o sangerare ce parea a fi menstra in ziua 34 de lehuzie, pe 29 febr.si a tinut trei zile.nu a curs mult, nu continuu.

pe 1 mai m-a durut putin, exact ca la menstra.

eu de joi alaptez exclusiv fara completare.

sunt usor speriata...mai ales ca nu am experiente prea placute cu medicii.

mi-am pus un absorbant-preventiv!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

in sanul drept am niste intepaturi ca de ac.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Crstina, dupa discutii cu mai multi pediatrii am decis sa-i dau antibioticul, sa speram ca am luat o decizie buna, oricum s-a imbunatatit starea lui, mai avem de lucrat la masa e seara, in continuare asteapta sa-i ploua in gura.

Lady, nu ai facut cumva ceva efort? Poate sa fie si de la stres/suparare.

Dari, felicitam micutul crestin. Si noi facem parte din categoria super musca, eu sper sa recuperam, dar la cat mananca, nu cred ca vom progresa.

Lali, abia asteptam si noi intalnirea din iunie, speram sa mai crestem pana atunci, sa nu fim chiar cel mai mic din curtea scolii.

Mihaela, trebuie avuta grija cu oamenii astia, nu e de glumit. Pentru mucisori e foarte buna apa de mare, la noi se gaseste in farmacii sub forma de spray.

Mergi la inceput

Suzi-da, am plans mult zilele astea.iar acum doua zile am urcat carutul pana la et.II, cu Alexa in el si niste mici cumparaturi!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi !

Am avut ieri botezul, Antonia a fost o dulce toata ziua.... La biserica a plans la iesire din cazan, la restaurant a stat toata noaptea cu noi la petrecere in restaurant, mai putin cand o alaptam...

A fost o dulcica, a ras la toata lumea,a dormit cu muzica...
Pe trecerea a fost minunata: copiii l-au avut pe Micky Mouse, adultii au avut trupa de dans, bebe a a vut ursitoare si toata lumea a dansat pe muzaica pusa de dj...

Poze nu am inca, dar voi face rost de la prieteni pana ies cele profi...

Lady
- eu de la pastile anticonceptionale am o scurgere maronia la 2-3 zile...azi de exemplu am avut scurgere rosie....e ceva ambiguu...Port tampoane mai tot timpul sa fiu sigura ca nu risc.... Am observat ca , in general daca decalez ora la care iau pilula , mi se intampla sa ma patez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

La multe lunite Cristian si Adela, Patricia, Ariana, Alexandra, Sofia si Natalia Ioana!

Am scris mesaje de 5 ori si au disparut, imi face feste ipodul
Anda nu ne ies dintisorii. Cred ca inghetata a fost de vina sau poate caldura cum spune Georgia. Am tinut regim cu orez, banane, covrigi si s-au normalizat scaunele

Miha e groaznic ce povestesti despre verisoara ta. Sa le dea Dzeu putere parintilor. Voi bine ca ati scapat de nebun doar cu sperietura. Sa te linistesti acum pt Irisuca

Cristina, Mihai nu doarme din cauza colicilor? Nu mai are efect uscatorul?

Mergi la inceput