Strengari de Martie - Aprilie - 55 Bravo JD, titi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Dana cum ziceai ca folosesti bibe de 2 ori?Eu stiu ca nu e voie sa pastrezi laptele ramas pt urmatoarea masa.Treaba cu sterilizatul e relativa la modul ca nu sunt chiar sterile dupa ce le scoti din sterilizator dar nu am dat niciodata de 2 ori din acelasi bibe.Nu incalzesti laptele sau il dai cum il mulgi?

Pe noi ne-a chinuit iar acidul pe gatut.Noapte de cosmar.De unde are forta sa urle cate 8 ore incontinuu?INCERCAM SA FIU CALMA SA O LAS SI JOS SA PLANGA DAR MA GANDEAM CA LESINA.
Ai vostri tot asa urla de mult?
Nu am reusit sa o las din brate.Aadormit pe burta mea pe la 3.si asa am tinut-o pana 7 cand a venit Rares sa ne dea trezirea.
Meg mi-ai dat de gandit cu mancarea picanta ca si eu am mancat picant.Taiem picantul din meniu sa vedem daca e mai bine.
BINE AI VENIT ROBERT!TITI ASTEPTAM DETALII CAND ITI REVII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

CARSTEA, 8 ore in continuu???
Are altceva, colici sau ii e foame mai mult.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Carstea, Gaza nu face scandal chiar 8 ore continuu, cred ca maxim 3-4 e recordul lui.
Cu laptele eu fac asa - ma mulg si pun in frigider, si tin max 24ore. Pun in bibe la o masa (laptic incalzit), si dupa ce papa, bag bibe gol in frigider si il refolosesc la urmatoarea masa, cand incalzesc iar lapticul.
I-am dat si muls proaspat, dar de obicei nu are rabdare sa ma mulg..
Eu stiu asa:
Conservarea laptelui

- Se poate pastra la frigider la temperatura de 2-4 0C īntre 3 si 5 zile, la congelatorul de la frigider 1 saptamāna;.

- Īn sticlute de plastic (sticla distruge anticorpii) se poate pastra la „congelator” (lada frigorifica 3 luni, se īncalzeste īn apa calda. Nu se recongeleaza ce ramāne.

- NU SE ĪNCALZESTE ĪN CUPTOR CU MICROUNDE !!!!

- La temperatura camerei colostrul se poate pastra 12 ore (27-32 0C ) laptele matern 4-6 ore la 25 0C, 10 ore la 19-22 0C si 24 ore la 15 0C.

- Laptele īnghetat īnainte, se poate pastra la temperatura camerei 1 ora si la frigider 24 ore.

Sursa: http://www.alaptare.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Gata plimbarea ca deja e prea cald mai ales pt Stef pe care nu-l pot tine numai la umbra.
Am uitat sa-i urez si eu irinei, sanatate multa si bucurii nenumarate alaturi de familia frumoasa ce ti-ai realizat-o.

Ronina, hai cu impresiile de la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Dana, avand scuza celor 3 ore dormite in fund cu fata in brate imi permit sa spun ca tot nu am inteles ce biberon gol bagi in frigider.UNU CURAT SI STERILIZAT?sau cel pe care l-ai folosit la masa anterioara?

Eu nu as lasa laptele la temperatura camerei atatea ore cum zice in ghid de frica.

Amy a mancat la 1- 2-3 ore in intervalul asta de 8 ore.De fapt asa se mai calma la san dar dura fix cat manca.O mai pacaleam 10 min cu suzeta, mai atipea 10 min leganata pe perna dar durerea revenea .Auzema lichidul cand ii venea inapoi si tusea si urla.Mi-era asa mila de ea

Ziua e ok dintr-un motiv sau altul aciditatea e mai ridicata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Felicitari Titi! Bine ai venit Robert cu tine incheiem si aceasta minunata odisee!

Dana
eu zic sa stai fara frica cand il pui pe burtica, nu stiu cum este Gaza dar Karina isi intoarce capul de mama focului, deja si-l tine foarte bine si cand o tin dreapta, are asa o putere ca ne minunam de ea.
Eu am mai incercat sa o culc si pe parti dar pur si simplu nu vrea. Aseara a stat linistita 3 minute dupa care incepe sa se miste si deschide ochii, imediat am pus-o pe burta si a dormit de la 12 pana dimineata la 7, se cam agita de pe la 6 si ceva. A mancat ceva si dupa o ora iarasi a dormit aproape 3 ore.
Nu stiu daca am mai scris dar in maternitate mi-au zis ca dc bebe doarme intre 3 si 6 ore intre doua mese inseamna ca in acel moment are nevoie mai mult de odihna decat de hrana si sa ii respectam dorinta, asa scrie si in brosurica pe care mi-au dat-o si mi-au zis sa o citesc.

La inceput mi se parea imposibil sa ii fac un program de somn dar acum are cam aceeasi rutina. Ziua nu doarme mereu la aceleasi ore si acelasi nr de ore dar spre seara uneori doarme inainte sa ii facem baie si asa nu am chef sa o trezesc, dar ce sa vezi deodata se trezeste ea pe la ora 9, apoi nu mai doarme vreo 3 ore, dupa care merg in dormitor sa intre in mediul in care este obisnuita sa adoarma si apoi mai suge, unoeri mai mult alteori mai putin, aseara a adormit la 15 minute dupa ce am mers in dormitor, si doarme cum am zis ori pana dimineata ori vreo 3 ore.

Mai vroiam sa scriu nu stiu cui dar am uitat......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Magdalena de ce ii dai si lp?
Cu ce ii faci igiena zilnica, o speli sau cu servetele umede?
Eu o spal la chiuveta de fiecare data, servetele ne-au zis sa folosim doar cand mergem in vizita pe undeva. cand am venit din maternitate din comoditate am folosit primele zile servetele si ii iesisera niste puncte albe inghinal, dar i-au trecut imediat cu putina pudra. Dupa aceea am inceput sa o spal si nu am avut nici o problema pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Felicitari Titi!Bine ai venit Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Carstea, bag in frigider biberonul folosit anterior, de asta il bag in frigider, ca mai are urme de lapte pe el. Cele sterilizate le tin afara, normal.

Kovacsc, mersic
Si eu sunt de parere ca daca bebe doarme, pai sa doarma. Nu l-as trezi niciodata pe Gaza sa pape, sau sa facem baie, sau pt oice altceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

ce frumos spui u dorinutzaexact la asta ma gandeam si eu,acum cateva zile m-am urcat pe cantar asa de curiozitate si mi-am amintit de perioada in care eram insarcinata cu cita nerbdare asteptam controlul ca sa vad cat am mai luat in greutate,parca uneori imi e dor de burtica mea,dar vad iepurasul linga mine pe care acum spre deosebire de perioada cind era in burtica pot sa-l pupacesc si-mi trece,dar parca cu toate starile de rau pe care le-am avut a trecut prea repede..

Mergi la inceput