Strengari de Martie - Aprilie - 55 Bravo JD, titi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

va readuc in atentie colaceii de inot pentru bebelusi
excelenti pt sport, balaceala, gimnastica, kineto in apa
am pe stoc 2 modele, inimioara si hello kitty, culori albastru, roz si portocaliu

daca doriti astept comenzi sau intrebari pe adresa de mail mirelaaronovici@yahoo.com

pentru a vedea cum arata produsul puteti intra pe http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Felicitari titi!! Refacere usoara!

Multumesc pt urari, fetelor, sunt o rasfatata azi

Monna, vai ce griji iti faci tu, auzi la ea, isi cere scuze ca ne muta mai tarziu, ca e noapte la ea acum.. Dupa ce ca iti faci timp si pt kestii din astea... Noi iti suntem recunoscatoare!

Am citit cebati scris, dar in 2 reprize, si ieri si azi.. Asa ca incerc sa raspund la ce am retinut.
Eu am ajuns sa o culc numai pe burta ziua, ca numai asa doarme 2-3 ore (sau pe mine, sau in wrap, dar asa sunt eu blocata si/sau super transpirata ) asa ca ii sunt recunoscatoare sotului ca m- a convins sa luam video interfon... Pot sa ma duc sa mananc si sa stau cu ochii pe ea.

S-a vorbit de rotarix. Si noi il facem, l-am facut si la Andrei si da, trebe maaare atentie la caca, si un adult poate lua virusul... Nu se imbolnaveste f grav, dar nu cred ca isi doreste nimeni diaree si stare generala nasoala

Si noi ne pregatim de botez, e pe 26 mai, abia astept sa treaca, ca e un motiv in plus de agitatie.

Nu mai stiu ce ati mai scris... Va pup

Mergi la inceput
Mergi la inceput