Strengari de Martie - Aprilie - 55 Bravo JD, titi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

yoii ultimul capitol..cum a trecut timpul..

buna seara tuturor,intru rar,citesc cand apuc scuzati timpul e atat de putin acum nu pot sa cred cum trece ziua de repede

noi suntem ok,crestem,papam san si lp suntem marute,am trecut de 5 kg cred,marti ne intoarcem la pediatru,hainutele nu ii mai vin,ii dam body-uri de 3-6 luni unele,ca alea de doua luni sunt scurte,e lunga ca mami si tati

acum am niste intrebari intrebatoare
1- fetele care dati si lp sterilizati mereu biberoanele la fiecare masa?
2-cati ml mananca un bebe de 2 luni aproape?eu ii dau mai intai sanul amandoi,apoi 120 ml lapte praf,noapte nu mai vrea dupa san ca adaorme.e prea mult o indop si nu imi dau seama?ea mai vomita dar putin si nu mereu o data pe zi si cantitate ff outina.
3-are o iritatie la fundulet,pediatra mi-a zis sa o spal cu apa si bicarbonat de doua-trei ori pe zi si sa o las cat mai mult fara pampers si sa o dau cu o crema cu oxid de zinc,asa fac dar tot nnu ii trece de o saptamana o are(iritatia),stiti are remedii?e faimosul eritem de scutecù?
4-noua in spital nu ne-a facut nici un vaccin,de ce?ce fel de vaccin va facut voua?noi facem la doua luni.

cam atat la ora asta nu imi mai vine altceva in minte.

aa sa nu uit felicitari JD si hai TITI !!!
va pup fetelor pe toate,mie doar de timpul care il petreceam aici si ma dispera ca mai am timp nici de mine,dar mai tarziu se vor mai schimba lucrurile nu?pe la 3-4 ani poate..?

gata fug la culcare noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Magdalena:
1. eu nu-i dau (inca) lp, dar ma mulg si ii dau si bibe. Sterilizez o data pe zi, dar mai folosesc un bibe la 2 mese (dim si seara), numai ca-l tin (chiar si gol) la frigider pana la urmatoarea masa.
2. eu stiu ca un bebe papa greutatea lui / 6 pe zi. Deci daca Maya are 5kg, ar trebui sa pape ~830 gr pe zi. Acu'.. tu stii cate mese ii dai. Mie mi se pare mult ambii sani +120ml la o masa, Gaza nu papa atat nici cand avea puseu. Are 7saptamani.
3. ai incercat sa folosesti laptele matern (desigur, daca te induri sa consumi 10ml pe asta)? Nush daca e o prostie sau nu, insa daca merge la toate, poate merge si aici..
4. poate in IT nu se fac vaccinuri ca e boala demult eradicata. Noi am facut vacciun de TBC, spre ex, pt ca in RO nu e eradicata boala.

Despre noi, ce sa zic.. il culc din ce in ce mai des pe burta si doarme mai bine. Cel putin azi, a dormit non stop - poate si cu luna, cum zicea Sovi, nu stiu.. Cert e ca o sa-l culc mai des pe burta si cand prind curaj o sa adorm si eu langa el
Altfel.. i-a trecut puseul si papa mai putin. Crestem si noi, sta mai mult cu ochii deschisi fara sa chiraie, zambeste si bebeluseste Parca il iubesc mai mult cu fiecare zi ce trece.
Cu nervii.. cam la fel stau. Ieri in trafic era sa mor cu un nesimtit de gat care se gandise el sa ocoleasca coloana si sa vina pe contrasens, pe banda mea.. m-am oprit sa-l injur, cu copilul in masina, de se uita si el crucis la mine...
Noi facem botezul pe 1 Iulie, la fix un an de cand ne-am casatorit :) Am fost azi sa 'tocmim' restaurantul asa ca mai am putine chestii de facut - sa-mi gasesc eu rochie, sa-i cumpar lui haine, sa comand tort smecher si marturii.. si baloane... si cam atat. Nush invitatii daca sa mai fac sau nu.. oi vedea.

Cam atat p'acilea. Pup gagicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

"Robert s-a nascut la orele 22, are 3800g si 56cm. Am avut hemoragie... In rest el e bine."

Bine ai venit bebe Robert si refacere usoara Ramona!!

Vad ca n-a apucat sa anunte la voi la odisee asa ca imi face placere sa va anunt eu

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Bravo titi! Bine ai venit bb Robert
Titi refacere usoara!

Fetelor sper ca nu va suparati dar o sa mai fureze putin cu mutatul in casuta noua... la mine e inca noaptea asa ca o sa fac capitolul de dimi cand reusesc sa ajung la calc, acum scriu de pe tel.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Bine ai venit pe lume Robert! Sa-ti bucuri parintii! Refacere usoara Titi!
Eu la Emma i-am facut Infarix hexa, nu i-am dat paracetamol, si n-a facut febra. Dr mi-a zis sa-i dau paracetamol , o jumate de supozitor numai daca face febra. De sterilizat, eu sterilizez bibe pt fiecare masa (sterilizez mai multe odata si tot iau cate unul) , ca cica se fac nush ce bacterii pe laptele ramas pe tetina.

mamica zanutei Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Irina la multi ani! multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! Pup

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

FELICITARI TITI ! (si recuperare rapida!)
Bun venit pe lume bebe Robert!

Tigruta, multumim pentru vesti

Noi raportam alta noapte horror... bebelina treaza de la 2 a reusit sa readoarma pe la 6:45 ...deja cum simte ca e week-end are chef de party toata noaptea, nu de dormit, degeaba ii explic eu ca pentru asa ceva mai are de asteptat vreo 12-15 ani.
De la 4 incolo a stat mama cu ea ... dar mama maine pleaca, si oricum, chiar si asa, e tare enervant si frustrant. Desi am mai dormit de atunci sunt mai obosita si mai deprimata decat daca n-as fi dormit deloc.
Lavinia e bebe si uneori mai are si program de plans, ca orice bebe...dar daca plange noaptea, de pe o parte trezeste toata casa, si pe de alta parte cum plange se gaseste cineva binevoitor sa vina sa mi-o ia. Stiu ca nu asta e ideea si ca mama incearca sa ma ajute dar uneori cand vine sa ma trimita sa dorm spunandu-mi ca sta ea cu Lavinia ma simt de parca ar vebni sa se asigure ca nu-i fac nimic rau la bebe si o percep ca un fel de "du-te tu incolo ca oricum nu esti in stare sa o linistesti".
Stiu ca e complet deplasant si aberant dar asta simt... si uite-asa, intr-un fel ma sperie gandul ca pleaca si-as vrea sa mai stea, iar pe de alta parte de-abia astept sa plece

Trebuie sa existe o cale sa gasim un program cat de cat rezonabil cu care sa ne impacam ok, si Lavinia si eu...iar eu sa gasesc o cale sa depasesc starea asta de instabilitate emotionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

felicitari titi!!sa cresti mare si sanatos Robert!!
Amy-aceleasi probleme le am si eu cu iepurasul :(maninca de cele mai multe ori putin si adoarme la san,alteori maninca mai bn si doarme doua trei ore,dar asta rar,moasa mi-a zis sa incerc sa-i dau la trei ore,nu reusimtipa pina se inroseste,mie mi se intaresc sanii si ma dor,asa k am revenitcind ne e foame mincamcind ne doare burtica tot cu tzitzi ne mai linistim,eu sunt la fel ca tine un zombi,dorm citeva ore pe zi :(,din cauza ca sunt prea obosita probabil nu pot dormi cind doarme ea,ba mai fac cate cv prin casa,o chinuie si pe ea colicii siropelul calmeaza din cind in cind ai mai dau si cateva lingurite de ceai de musetel care o ajuta sa iasa afara.despre alimentatia mea,sunt atenta sa nu maninc alimente care ma baloneaza,evit ciocolata si orice cu cacao,clar fara cofeina,in rest imi place mult pepenele,iaurturi cu fructe si lapte cu cereale,mincare la cuptor mai mult prajeli foarte rar,carne,peste,nuci,alune,fistic-neprajite,salate mai putin,k nu prea am cind sa le fac
va urez o duminica placuta si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Felicitari titi! Bine-ai venit bb Robert!

sovi, meg, eram cam la 10 min de casa si am un parculet de copii unde as fi putut gasi o banca cam la 3 min de casa, asa ca am preferat sa venim in casa ca e mai comod pentru amandoua. Pana acum nu m-am aventurat prea departe cu ea, dar sigur ca atunci cand vom fi la o distanta mai mare voi hrani fata fara probleme si afara.

Ma bucur ca odiseea sarcinilor noastre se incheie cu numai cu bucurie, din nefericire am avut totusi parte de o nenorocire si ma rog ca marcella sa-si fi adunat puterile sa-ncerce din nou sa aduca pe lume o minune...
Mi-aduc aminte cu drag de perioada analizelor, de emotiile testelor genetice, a ecografiilor si controalelor. Cum asteptam vesti de la fiecare fata despre cum a fost la control si cat a mai crescut bebe....ce repede a trecut timpul.. Cu cata nerabdare asteptam fiecare zi de marti sa schimb numarul de saptamani de sarcina ca sa'mi vad mandruta mai repede....si ce bucurie imensa am simtit cand am vazut-o si de atunci fiecare zi si noapte in care ii vad si ii aud o simt ca pe cea mai fericita din viata mea

Va pup, fug sa pregatesc cupiii de plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Dorinutza, ce frumos ai vorbit!

Dia, ai incercat s-o culci pe burta? Si Gaza era tare naravas, dar de cand il pun pe burta doarme f bine.
Cand pleaca mama ta, fa ture cu sotul. Stai tu pana la o ora, dupa care sa-l preia el. Eu asa fac, si e bine, ca apuc sa dorm si eu nederanjata 4 ore legate. Bafta!

Mergi la inceput