Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Comisia se va intruni probabil saptamana viitoare, la inceput sper

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

am citit pe SOS Infertilitatea ca au sunat la MS si li s-a spus ca unul din medicii din comisie este plecat in strainatate si inca nu s-a intrunit comisia si nici nu li s-a spus o data anume cand va fii.
voi aveti cumva alte informatii, mai potive?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismoni

am citit pe SOS Infertilitatea ca au sunat la MS si li s-a spus ca unul din medicii din comisie este plecat in strainatate si inca nu s-a intrunit comisia si nici nu li s-a spus o data anume cand va fii.
voi aveti cumva alte informatii, mai potive?

Am citit si eu si m-am enervat, evident. Dosarele alea trebuie sa indeplineasca niste conditii clare, le poate analiza oricine. Daca pleaca din tara sa numeasca pe altcineva. Nu-mi inchipuiam ca poate fi atata indiferenta. Nu mai am cuvinte :(

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

carla tu cum ai aflat de mutatiile din semnatura?

Mergi la inceput

Citat:

carla tu cum ai aflat de mutatiile din semnatura?

Dupa ce au trecut mai mult de 2 ani de infertilitate, analize, ecografii, inseminari, m-am gandit ca ar fi foarte util sa fac si analizele astea din 2 motive:
1. unele mutatii impiedica implantarea embrionului(uterul nu e suficient vascularizat) - nu e cazul cu mutatiile mele
2. daca obtin asa greu sarcina nu imi permit s-o pierd din cauza ca nu stiu daca am sau nu mutatii trombofilice
Si intreband fete cu aceasta problema, am hotarat sa le fac, desi nici un medic nu mi le-a recomandat. M-au costat 700 RON toate si ma bucur ca le-am facut. La FIV o sa-mi iau toate precautiile sa impiedic o pierdere de sarcina din cauza coagularii.(Injectii cu clexane)Mai ales ca tratamentele de stimulare provoaca coaguarea mai rapida.

Mergi la inceput

carla poti sa-mi spui cum se cheama aceste analize si unde le-ai facut? daca tot ma apuc si eu de "lucruri serioase" macar sa fiu impacata ca am facut tot ce tinea de mine sa fie bine
la Sibiu nu mi le-au cerut, doar pe cele uzuale - sange, secretii, culturi, hormonale, HIV...

Mergi la inceput

Citat:

carla poti sa-mi spui cum se cheama aceste analize si unde le-ai facut? daca tot ma apuc si eu de "lucruri serioase" macar sa fiu impacata ca am facut tot ce tinea de mine sa fie bine
la Sibiu nu mi le-au cerut, doar pe cele uzuale - sange, secretii, culturi, hormonale, HIV...

Am facut analizele in Cluj la clinica Blue Life. Ei au pachete si a fost mai ieftin decat in alta parte.
http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
Nu stiu daca e permis sau nu sa punem linkuri de la laboratoarele de analize si imi cer scuze daca nu e permis, o sa iti trimit pe privat.
E Pachetul extins B pentru trombofilii ereditare.
Sa recoltezi cat mai repede pentru ca dureaza 2-3 saptamani pana la rezultat.
Daca te pot ajuta si cu alte informatii, cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Buna dragele mele mamici si viitoare mamicute,

Candva, mai precis cu un an si cateva luni in urma mi-am scris si eu povestea mea cu lupta impotriva fertilitatii. Am fost dezamagita, apoi fericita cu beta mare, apoi si mai daramata psihic cu avort spontan, dupa care iar fericita cu beta mare care dupa 8 luni la pat si tratament de sustinere bunul dumnezeu mi-a oferit cel mai mare dar, pe scumpul meu baietel, Mark George.
Ce vreau sa va spun este sa nu va pierdeti speranta indiferent ce se intampla. Stiu ca este greu, este groaznic de greu dar finalul merita lupta. bunul dumnezeu sa va ajute tuturor sa va vedeti visul imlinit.

Va rog mult de tot pe prima pagina sa ma treaca si pe mine cineva la mamici fericite. Mamica fericita de baietel, Mark George, DN 08.11.2011

Mergi la inceput

carla nu mai sti nimic de intrunirea comisiei? e jumatatea lunii. sper ca macar se aduna luna asta sa discute ca eu vreau ca pana in august sa ma "apuc" de treaba serios, ca din septembrie mie-mi mai greu sa lipsesc de la serviciu. doctorul lipsa din comisie nu a revenit din strainatate?

Mergi la inceput

Citat:

carla nu mai sti nimic de intrunirea comisiei? e jumatatea lunii. sper ca macar se aduna luna asta sa discute ca eu vreau ca pana in august sa ma "apuc" de treaba serios, ca din septembrie mie-mi mai greu sa lipsesc de la serviciu. doctorul lipsa din comisie nu a revenit din strainatate?

Din pacate stiu doar ce am citit pe SOSI, ca membrii comisiei nu sunt disponibili. Si eu as vrea sa incep maine :)
Poate ne ajuta fetele care au facut FIV la Sibiu in cadrul programului sa ne spuna cat dureaza de la anuntarea rezultatului pana la inceperea procedurii.

Mergi la inceput