Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

carla din cate am citit dureaza ceva, ca nu se apuca de nimic pana nu au sumele de bani aprobate de la minister (decontari). nu se face nimic pe "gratis", cred ca le este frica ca dupa aceea nu mai primesc banii, ca doar traim in Romania .
dar poate fetele cu experienta ne pot da mai multe informatii (speram pozitive)
sa stii ca am fost sambata la cluj pentru mutatii si cariotip, sunt gata in 21 de zile, de aceea sper sa se intruneasca comisia luna asta ca pana in august sa pot sa intru in linie dreapta, daca totul iasa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

crismoni, iti tin pumnii sa iasa bine analizele!

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Buna fetelor.
Dar ce e cu linistea aceasta pe aici?
Va urez bafta tuturor.

Mergi la inceput

Asteptam comisia :))))

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Buna fetelor!
Se pare ca toata lumea asteapta comisia....
Ultima veste, citita pe forumul SOSI, e ca se va intruni pe 28 iun.
Asteptam sa vedem...
Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna ziua fetelor
imi pare rau ca trebuie sa asteptati atat de mult pt intrunirea comisie. Am vazut ca intrebati cat dureaza de la primirea raspunsului pana la inceperea efectiv a procedurii. In cazul meu a fost asa...in septembrie 2011 am depus dosar, in octombrie am primit raspuns, cam pe 15...si am intrebat cand pot incepe..mi s-a spus ca trebuie sa am dozarile hormonale cele de ziua 3 facute...eu eram chiar cu o zi doua inainte de cm cand am primit raspunsul si clar nu ma incadram pt luna octombrie pt ca trebuia sa le am deja, asadar a ramas sa anunt rezultatele si apoi prima zi de cm din nov. ca sa stabilim schema de tratament. in nov. am si demarat totul. Eu zic ca s-au miscat foarte repede. daca aveam dozarile puteam face procedura chiar atunci in oct.
Va doresc multa bafta cu dosarele si procedura, o zi frumoasa

Mergi la inceput

yasmi, multumim pentru raspuns. Foarte repede s-au miscat lucrurile. Sa speram ca o sa mearga la toata lumea la fel de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Buna seara tuturor,am o intrebare pentru fetele care si-au depus dosarul pentru subprogram FIV/ET la Sibiu:Ce sume v-au fost solicitate de catre clinica,altele decat cele cu tratamentul si analizele?
Multumesc anticipat pentru raspuns !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Lormi, am platit la clinica 3000 lei, inainte de punctie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

aadina multumesc pentru raspuns.Ti-am trimis mesaj privat cu cateva intrebari daca ai timp sa-mi raspunzi.

Mergi la inceput