Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Crismoni, sunt 6 luni de cand am depus eu prima oara dosarul, initial la Cluj. Dupa multe aventuri inca mai astept rezultatul, de la Sibiu de data asta. La dr Ispasoiu o sa merg si eu, inca nu am fost la consultatie, nu il stiu personal. M-am gandit ca merg la consultatie dupa ce am dosarul aprobat, sa vorbim concret. Multa bafta si voua, sper sa trimita Sibiul dosarul vostru incat sa ajunga la comisia din iunie.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

buna,
am depus si noi dosarul la Sibiu si ni s-a spus ca pe 21 vor trimite dosarele la minister
mult noroc va urez!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marie_83

buna,
am depus si noi dosarul la Sibiu si ni s-a spus ca pe 21 vor trimite dosarele la minister
mult noroc va urez!!!

Mult succes, sper sa-l si trimita, ca si mie mi-au spus la fel. Doar ca...

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Buna fetelor.
Va doresc multa bafta tuturor care va aflati in focuri.
Ginasimona76, ce mai faci?
Eu deocamdata mai astept. Cand vine concediul, probabil am sa ma hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

marie 83 si mie mi-au spus la fel, ca trimit dosarele pe 21, asa ca am prins ultimul tren, ca doar sambata, in 19, am depus ultimul act ce lipsea din dosar.
sa dea DD sa fie bine pentru toate
pana atunci eu ma lupt cu infectia mea cu ureaplasma
astazi astept raspuns de la laborator daca pot pune si alte antibiotice la antibiograma, poate se gaseste unul la care raspund si se gaseste si in Romania
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetelor ,
Multe dintre voi nu ma stiu ...( eu scriu la "babute") pentru ca eu chiar sunt sau mai bine zis am fost o "baba " a fiv-ului . Am intrat sa va scriu despre clinica Acibadem ....unde eu am reusit sa devin mamica . Incep prin a va spune ca am inceput lupa cu infertilitatea acum 8 ani cand am avut o sarcina extrauterina , de atunci au inceput investigatiile , operatiile , analizele si fiv-urile . Primele doua fiv-uri le-am facut in Ungaria la Debrecen fara nici un rezultat . Urmatoarele doua fiv-uri le-am facut cu Dr. Tutunaru , unul reusit dar sarcina s-a oprit in evolutie la 3 saptamani , cel de-al doilea nereusit dupa care au mai urmat inca doua et-uri cu embrioni congelati si acestea tot nereusite . Dupa o pauza de un an .....am intrat pe forum si ....citesc despre Tamys ca este insarcinata cu gemenasi si ca a facut fiv-ul in Turcia la Acibadem. Din momentul acela ...am stiut ca acolo o sa fie si urmatorul meu fiv cel de-al 5 lea . Acum sunt insarcinata .....joi am facut beta hcg-ul care a fost 167 la a 10 a zi de la et....si sambata l-am repetat si este 470 . Tot ceea ce vreau sa va spus ...daca sunt fete interesate despre aceasta clinica ....sa mearga cu toata increderea , dr. Tayfun este un om de milioane , un profesionist un doctor care acorda atentie si iti da o mare incredere . Clinica este ffff curata , aparatura de ultima generatie si oameni de acolo sunt minunati , te simti f bine si eu am mers cu cea mai mare incredere acolo si AM REUSIT , ceea ce va doresc si voua la toate .
Tin sa mentionez ca singura problema la noi , a fost faptul ca nu aveam trompe ....in rest totul era ok .
Va pup pe toate ...si va doresc la toate sa reusiti sa deveniti mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

Morena felicitariii si sarcina usoara !!!!
Crismoni sper sa iti gaseasca un antibiotic cu care sa te vindeci
Mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Morena,felicitari si aici si sarcina usoara!Dr Tayfun este un adevarat vrajitor!Il iubesc pentru ca mi-a dat sansa sa devin mama dupa 3 ani de lupta cu infertilitatea,2 operatii,1 FIV si 2 FET-uri nereusite!Sper sa nu deranjeze pe nimeni aceasta postare la topicul de Sibiu,insa am fost initial o aspiranta a clinicii Polisano.Va doresc tuturor tot binele si sa vi se implineasca visul cat mai repede!

10+

Mergi la inceput

Felicitari Morena!!!!
Nu e problema ca ai scris la acest topic, macar stim incotro sa ne indreptam daca nu reusim la Sibiu :)
Si mie mi-au atras reusitele de la aceasta clinica, si o sa o iau serios in considerare pt FIV2, daca va fi cazul.
Pana atunci merg optimista la Sibiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

carla ai idee cand se intruneste comisia in iunie?

Mergi la inceput