Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Engi nu esti la menopauza, ai rezerva ovariana scazuta. AMH-ul meu e mai mic de cat al tau si am ovulatie luna de luna. La tentativa mea de fiv am avut 5 fol dar doar 3 au fost cu dimensiuni peste 16mm adica buni de punctionat.

Mergi la inceput

Engi ti-am raspuns la PM dar nu stiu dc il vezi pt ca nu le ai activate. Du-te la mesaje private(stanga, sub poza ta de profil) apoi Options (dreapta sus) si acolo bifezi activare mesaje private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

fetelor in sfarsit mi-au trimis cei de la CASAOPSNAJ adeverinta de asigurat si am trimis-o la Sibiu pe email, acestia spunandu-mi ca e buna. asadar intru in linie directa cu dosarul, adica luna asta pot sa il trimita la comisie.
sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Am vb mai inainte la minister cu o doamna foarte draguta care m-a lamurit cum sta treaba: dosarele din martie de la Sibiu au ajuns doar in 2 aprilie, motiv din care nu au fost analizate la comisia din aprilie. Deci cele 11 aprobate la Sibiu sunt intr-adevar din februarie. Deci Sibiul a trimis cu intarziere. Vestea buna este ca zilele astea este convocata comisia, deci nu o sa mai dureze mult pana aflam rezultatele.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata25radu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_cluj

Am vb mai inainte la minister cu o doamna foarte draguta care m-a lamurit cum sta treaba: dosarele din martie de la Sibiu au ajuns doar in 2 aprilie, motiv din care nu au fost analizate la comisia din aprilie. Deci cele 11 aprobate la Sibiu sunt intr-adevar din februarie. Deci Sibiul a trimis cu intarziere. Vestea buna este ca zilele astea este convocata comisia, deci nu o sa mai dureze mult pana aflam rezultatele.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Doamne ajuta!! Multumim pt informatii. Asteptam cu sufletul la gura.

Mergi la inceput

astazi am fost la clinica dupa rezulatul la analiza ureaplasmei, dupa tratament cu antibiotic, si mi-a iesit ca inainte de tratament,nicio imbunatatire, numai ca acum am dezvoltat rezistenta aproape la toate antibioticile, mai putin doua.
voi ati avut asa ceva si ce ati facut pentru a scapa de infectie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismoni

astazi am fost la clinica dupa rezulatul la analiza ureaplasmei, dupa tratament cu antibiotic, si mi-a iesit ca inainte de tratament,nicio imbunatatire, numai ca acum am dezvoltat rezistenta aproape la toate antibioticile, mai putin doua.
voi ati avut asa ceva si ce ati facut pentru a scapa de infectie?

Schimba laboratorul, nu te duce la acelas. Eu sunt patita cu un laborator de la mine din oras, imi iesea mereu cate ceva si o tineam numai in antibiotice. Ca sa nu-ti dea banii inapoi pe antibiograma baga un carcalac. Ultima data am facut la Synevo si nu mi-a iesit nimic, nu-mi venea sa cred. Cei de la laborator te au in arhiva lor si poate iti dau ac rezultat dar cu alta antibiograma.

GinaSimona

Mergi la inceput

carla_cluj ce mai stii de dasarul tau? nu a fost comisia zilele astea, parca asa ziceai?
da-ne o veste buna cat mai repede ca vine week-endul si ne trebuie motive de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismoni

carla_cluj ce mai stii de dasarul tau? nu a fost comisia zilele astea, parca asa ziceai?
da-ne o veste buna cat mai repede ca vine week-endul si ne trebuie motive de bucurie

As vrea sa va dau o veste buna, dar se pare ca am fost dezinformata de la Minister
Reprezentantele SOS Infertilitatea spun ca nu a fost convocata comisia, si ca se intruneste numai in iunie. Putin ciudat, zic eu, ca fiecare are alta varianta. Probabil ca vom avea de asteptat pana in iunie.
Dar sa gasiti motive de bucurie, ca sunt destule, si sa aveti un weekend minunat

Mergi la inceput

carla atunci o sa asteptam impreuna ca si dosarul meu va pleca la comisie. maine merg la Sibiu sa depun ultimul act, merg personal ca sa fiu sigura ca ajunge, ca daca se pierde nu-mi permit inca o luna si jumate pana vine alta adeverinta.
banuiesc ca iti este foarte greu sa tot astepti
esti la dr.I?

Mergi la inceput