Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ray80,ai facut betahcg?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Vesti proaste azi.....AMH 0.22 (1-8 valori de refenta)....post menopauza <0.4.Culmea e ca luna asta ovulez. Voi ce intelegeti? A facut cineva fiv cu un amh asa mic?.Nu mi-a sosit inhibina B.
Ce sfaturi aveti pt mine.Eu stiu ca nu prea am sanse.Cred ca o sa infiez un copil sau doi.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ray80 spune:

buna seara! Lorelei, iti multumesc de intrebare... imi cer scuze ca nu am intrat pe site(la munca nu pot, iar acasa adorm cum vin de la munca de oboseala). nu am facut analiza de sange (doar 3 teste de sarcina, ca sa fiu sigura). am sunat la clinica, dar dna asistenta mi-a zis ca analiza de sange o faci daca vrei si ca daca testul a confirmat, iar menstra nu a inceput, e bine. mi s-a comunicat sa continui cu tratamentul si ca mai tarziu ar fi bine sa vin la dl Ispasoiu sa ma vada (dar deocamdata e prea devreme, iar saptamana viitoare el nu este la clinica). simptome nu am, doar o ameteala continua si dureri ca la ciclu (nu tu greturi, nu sani umflati!..)cred ca inca este (sau sunt) prea micuti puisorii mei!
Mult succes tuturor! Engi, nu dispera! si la mine analizele nu erau bune... dar acum ma bucur ca am perseverat! va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Engi cu acest AMH poti incerca un fiv cu stimulare usoara cat sa creasca cei cativa antrali din zi 2-3. Cunosc reusite cu miniFIV iar dr I face. Si eu voi face , AMH-ul meu e < 0,1 . Mai exista varianta cu ovule donate.

Ginasimona multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

RAY, sa stea cumintei in burtica la mami 9 luni!
ENGI ,stiu ca este greu ,dar au mai fost fete care au reusit,asa ca mergi inainte
SPER
CIURIPICA ce faci?cum esti?
Multa sansa la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Felicitari ray80!Daca sunt 3 teste pozitive si nu ti-a venit CM,normal ca esti graviduta!Eu am fugit de beta,imi era atat de teama sa il fac desi simteam ca sunt gravi,nu vroiam sa vad niciun rezultat.Oboseala o ai la inceputul sarcinii!Ai grija de tine si tine-ne la curent pe viitor daca ai un bebelus sau doi!

8+

Mergi la inceput

Multumesc fetelor.....azi sunt un pic mai bine.Daca sunt la menopauza (asta cred dupa val. AMH) de luna asta ovulez? Fetelor voi cat ati avut AMH-ul?La Sibiu tin cont de AMH.Am inteles ca este un pic controversat AMH-ul asta.
Sper tu cati ovocite ai avut si ce stimulare?
Ce inseamna stimulare usoara? Eu credeam ca in situatia mea se face stimulare puternica?Luminatima si pe mine.
Ray80 sa fie un beta mare, mare.
Va pup pe toate si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Engi stimulare usoara , 2-3 menopur pt ca nu ai de unde scoate multi foliculi. O sa te intreb ceva pe PM

LE: nu ai PM activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

engi vei putea face FIV si cu amh asa mic, doar ca pe banii tai nu pe ai statului, asta este singura diferenta. am citit de rezultate bune si la valori asa mici, trebuie doar sa te hotarasti si sa ai banii necesari pt fiv. adoptia este si pt noi o optiune. deocamdata asteptam sa vedem ce iasa la fiv.
capul sus si iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor......de ce ovulez daca sunt la menopauza?
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput