Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui engi1975

Crismonimultumesc.Cu dosarul sunt in lucru....astept AMH-ul si inhibina B.Eu incerc un fiv cu stimulare pt ca am trompele obturate si nu mai am timp de alte incercari si pt ca mie mi-au provocat hipertiroidie pronuntata ca sa tina sub control recidivele de cancer tiroidian si din aceasta cauza mi s-au micsorat ovarele si ma apropii de menopauza (am aproape 37 ani).
Si mai sunt foarte supareta pt ca pana acum 4 ani (atunci m-am lasat de sportul de performanta) eram al naibii de sanatoasa iar acum stau numai prin dr. OOOffffff.
Azi am fost la Casa de Asigurari si cica dau adeverinte doar pe ultimii 5 ani.Sa pic jos si alta nu, pt ca eu in 2007-2008 eram in concediu fara plata si cica trebuie sa platest asig. pt 1 an de zile. Cum naiba vine asta? Sunt plina de nervi.

Engi, asta e situatia cu Casa de asigurari, nu trebuie sa te enervezi ca nu iti face bine si nici nu te ajuta cu nimic.Si daca schimbi medicul de familie, si orice vrei sa faci se uita in urma cu 5 ani. Pentru dosar totusi cred ca ar trebui sa elibereze adeverinta cum ca esti asigurata in prezent, si sa scrie de mana pe ea ca ai cotizat in ultimii 2 sau 3 ani. La mine asa s-a facut. Si daca nu vor nici cum, intreaba cat trebuie sa platesti pe anul acela, ca nu cred ca e mult. Cumva o sa rezolvi

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

ENGI,eu am fost la CAS si am cerut adev si mi s-a eliberat,dar trebuia pe ultimi 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Engi, din cate tin eu minte, atunci cand mi-am facut dosarul erau fete cu aceeasi probleme ca la tine, nu aveau 5 ani cotizat, si le-a pus sa plateasaca, desi pe adeverinta nu trebuie decat ultimii 2 doi. La mine nu au fost probleme, nu aveam intrerupere , asa ca , a mers rapid cu adeverinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Multumesc fetelor.
Azi la ora 17 am programare la sonosalpingografie (hsg nu pot face pt ca am restrictii la iod).Va informez de rezultat cand ma intorc.Sper sa ma descurc azi in Bucuresti.Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Gina e ok L-arginina pana la ET, o recomanda multi dr ( Albu, Micu, Uscatescu) sunt studii ca ajuta la implatare deoarece vascularizeza uterul, e buna si pt preeclampsie . Dara76 (de la gravidute cu trombofilie) a luat-o in sarcina de prin sapt 20( pt preeclampsie). Pana la ET e f ok sa o iei, nu ai embrioni in tine.

LE: am vrut sa scriu ca e f ok sa o iei ACUM pana la ET. Pana la ET poti face orice, data trecuta mi s-a dat ok pt antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

ENGI ,sa vi cu vesti bune!
SPER,gata m-am apucat sa iau l-arginina si azi mi-a venit analiza anticorpilor spermatizoizi si este pozitiva.Am sunat-o pe dr Uscat si vineri ma duc iar la ea.
SPER ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Acum am sosit de la Bucuresti......am trompa dr. opturata total iar stanga este permeabila.
Eu am facut sonosalpingografie si nici nu se compara cu histerosalpingografie.In primul rand nu se prinde colul si nu se introduce cu presiune substanta de contrast.A meritat toti banii(550 lei).Chiar daca am o trompa obturata nu m-a durut absolut deloc.La HSG am crerzut ca urc pe pereti de durere.
Astept cu nerabdare AMH-ul si inhibina B.
Fetelor, care e treaba cu inhibina B?

Mergi la inceput

Engi, daca ai o trompa permeabila si ovulezi, de ce faci FIV? Nu incerci niste inseminari cu stimulare?

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

A aparut pe site-ul ministerului sanatatii statistica pe martie: la Sibiu toate dosarele sunt aprobate
Cred ca ar trebui sa mai sunam, sa-i batem la cap sa ne anunte oficial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata25radu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_cluj

A aparut pe site-ul ministerului sanatatii statistica pe martie: la Sibiu toate dosarele sunt aprobate
Cred ca ar trebui sa mai sunam, sa-i batem la cap sa ne anunte oficial

Am vazut si eu lista dar ma gandeam doar 11 dosare au fost trimise la minister??

Mergi la inceput