Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Gina esti cu 6 ani mai mica decat mine, eu ce sa mai zic? Dc ai embrioni congelati at stai inca bine, eu abia fac cateva oute pt un ET.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

Da SPER mai am 4 puisori care ma asteapta
O sa fie bine pana la urma ,multa sansa la toate fetele.
Tu la ce stadiu esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Gina, la IA imi era subtirel endometrul de la Closty, unul dintre medicamentele de stimulare. Am baut extract de cretisoara, sa nu ma chinui cu ceaiul, si a avut efect, endometrul a crescut frumos. Si eu zic sa faci ET-ul numai cand totul arata foarte bine, nu te grabi. Mult succes!

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Gina ti-am scris un PM ieri :*

Mergi la inceput

Sper ai PM

Mergi la inceput

Carla ,am inceput da beau ceai de aseara,extractul de cretisoara cum l-ai luata?de cate ori/zi si ce gramaj.
SPER am luat l-arginina tot de la secom dar la contrindicatiispune nu femeilor gravide sau cele care doresc sa ramana insarcinate.
Deci ,ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginasimona76

Carla ,am inceput da beau ceai de aseara,extractul de cretisoara cum l-ai luata?de cate ori/zi si ce gramaj.
SPER am luat l-arginina tot de la secom dar la contrindicatiispune nu femeilor gravide sau cele care doresc sa ramana insarcinate.
Deci ,ce sa fac?

Eu luam de 2 ori pe zi cate 20 picaturi...dar nu foarte exact ca nu numaram...turnam cat credeam eu pe fundul canii si mai puneam putina apa ca altfel e amara.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

gina,sa nu uiti si de un paharel de vin rosu in fiecare seara!Doamne ajuta sa fie bine si sa poti sa faci FET luna aceasta!

8+

Mergi la inceput

Da dragele mele,asa am sa fac,am sa iau femostonul si cretisoara si vinul, si ma mai gandesc cu l-arginina(am luat-o dar ma mai gandesc)si o sa am un endo de toata frumusetea si un optimism maxim.
Sunt sigura ca vom reusi toate sa ne bucuram cat mai curand de pruncii nostrii.Asa sa dea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Crismonimultumesc.Cu dosarul sunt in lucru....astept AMH-ul si inhibina B.Eu incerc un fiv cu stimulare pt ca am trompele obturate si nu mai am timp de alte incercari si pt ca mie mi-au provocat hipertiroidie pronuntata ca sa tina sub control recidivele de cancer tiroidian si din aceasta cauza mi s-au micsorat ovarele si ma apropii de menopauza (am aproape 37 ani).
Si mai sunt foarte supareta pt ca pana acum 4 ani (atunci m-am lasat de sportul de performanta) eram al naibii de sanatoasa iar acum stau numai prin dr. OOOffffff.
Azi am fost la Casa de Asigurari si cica dau adeverinte doar pe ultimii 5 ani.Sa pic jos si alta nu, pt ca eu in 2007-2008 eram in concediu fara plata si cica trebuie sa platest asig. pt 1 an de zile. Cum naiba vine asta? Sunt plina de nervi.

Mergi la inceput