Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 15
marie_83 spune:
Felicitari tuturor pentru acceptarea dosarelor si muuuult succes!
Am primit si noi raspunsul pozitiv si in curand vom incepe procedura fiv,mai avem cateva analize de facut
crismoni spune:
felicitari fetelor! si noua ni s-a aprobat dosarul. cand ati fost sunate vi s-a spus ce urmeaza sa faceti, care sunt pasii, sau nimic?
eu nu prea stiu ce urmeaza acum
bine ca am programare martea viitoare si vom vedea
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* in asteptare pt FIV cu dosar depus la Polisano Sibiu
yasmi81 spune:
felicitari pr aprobarea dosarelor
multa multa bfta in continuare
legat de medicatie, ei au o farmacie acolo in spatele cladirii dar eu am preferat sa cumpar din bucuresti, de la farmacia tei, de ex penul de gonal de 900 la sibiu era 1450 lei iar din buc l-am luat cu 1250 deci la 2 penuri am scutit 400 lei...in rest orgalutran si ovitrelle mi s-a dat chiar din clinica contra cost bineinteles.
farmacia tei o gasiti pe net...arata stoc si pret..
sper sa nu va deranjeze mesajul meu si va doresc numai reusite
carla_cluj spune:
Crismoni, e o lista de analize pe care trebuie sa le faceti. Daca sunt gata le duceti cu voi la programare si medicul va hotara ce tratament o sa urmati si hotarati impreuna cand incepeti. In care marti aveti programare? Si noi avem tot marti, in 31 iulie la 10.30.
Yasmi, multumim pentru raspuns, te rugam sa ne mai citesti si sa ne mai ajuti. Cu siguranta vom mai avea multe intrebari.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
carla, noi suntem programati in 24 iulie la 11,30
analizele le avem deja facute, le-am facut cand am depus si dosarul, nu stiam ca atunci nu este nevoie de ele
din pacate rezultatele la ureaplasma ies in continuare pozitive, desi am facut doua seturi de tratamente
intre timp mi-am descoperit si mutatiile din semnatura
eu eram curioasa daca atunci cand v-au sunat v-au facut si programare sau v-au zis sa faceti analizale, ceva de genul acesta
pe mine nu stiu daca m-au sunat ei pentru ca sunt in strainatate in concediu si pe telefonul dat de contact nu pot fi sunata
am sunat eu dupa ce am vazut ca ai scris, cred ca pe SOSI, ca ti s-a aprobat dosarul
am vazut doar seara, iti dai seama cum am stat pe ghimpi pana a doua zi cand am sunat, iar ei mi-au spus doar ca s-a aprobat dosarul si nimic altceva,
la alte clinici am vazut ca le face programare, le trimite pe email analizele de facut, de aceea eram si eu curioasa
tu vei incepe de luna asta?
eu sper din suflet sa incepem cat mai repede, sa vedem ce zice de problemele mele cu ureaplasma si mutatiile
Mutatii:
yasmi81 spune:
carla cu mare placere...cand am timp si pot oferi informatii
eu inteleg perfect prin ce treceti ca si eu am fost in postura asta, acum mai am cateva zile si vin pe lume gemenaii mei
va doresc tuturor numai reusite
carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yasmi81 carla cu mare placere...cand am timp si pot oferi informatii eu inteleg perfect prin ce treceti ca si eu am fost in postura asta, acum mai am cateva zile si vin pe lume gemenaii mei va doresc tuturor numai reusite |
Ce frumos!!!! Vin gemenii
Sa ai o nastere usoara si sa te recuperezi repede, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti noroc de ei!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
carla_cluj spune:
Crismoni, imi pare rau de infectie, mergi la alt medic si mai cere o parere ca fiecare are tratamentele lui si poate reusesti sa-l gasesti cel potrivit pentru tine.
Eu lista de analize o aveam de la ei de cand am depus dosarul si le-am facut pe toate. Cand m-au sunat sa-mi spuna rezultatul am facut si programarea. De inceput o sa incepem cel mai repede in august, pe ciclul urmator.
carla_cluj spune:
crismoni, cum a fost la consultatie la Sibiu? Hai cu vesti bune :)
crismoni spune:
carla, nu am vesti f bune. dr.I a zis ca pana nu tratez definitiv infectia cu ureaplasma nici nu se gandeste sa incepem ceva. daca nu era problema asta de azi am fi inceput tratamentul. la insistentele mele, a zis ca luna asta incepem pregatirea pt fiv, in sensul ca dupa ce-mi vine ciclu iau mercilon (AC) si sa sun sa-mi spuna cat timp sa le iau.
vestea buna a fost ca nu a mai comentat mult in legatura cu faptul ca initial am fost la consultatie la dr Chicea
de aseara am inceput tratamentul cu antibiotice si cel pentru trombofilie - ieri dimineata am reusit sa vorbesc cu dr. Avram Simona
sper ca tu sa ai mai mult noroc si marti sa-mi spui ca esti "in grafic"
daca am inteles bine, in septembrie o sa fie la tine punctia si ET?
Mutatii: