Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 16
carla_cluj spune:
Crismoni, eu nu stiu cand o sa incepem, o sa vad saptamana viitoare cand merg la dr.I. Nici nu stiu daca vom merge pe protocolul lung sau scurt. Tu sa inteleg ca il faci pe cel lung? (cu anticonceptionale si inhibator)
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
carla - banuiesc ca da. nu am discutat de protocol. nu a vrut sa riste pana nu tratez infectia, asa ca prioritara pt el a fost vindecarea. a spus ca si asa sunt doar 50% sanse cu fiv ca sa risc sa nu se implanteze sau sa se rupa membranele timpuriu.
dar cu AC cred ca numai lung, lung o sa fie, pentru ca in august am AC si abia in septembrie mai vedem (eu sper totusi sa fie in sept)
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu #351;i PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
protocolul scurt cat de scurt este?
Mutatii:
yasmi81 spune:
crismoni protocolul scurt se desfasoara mult mai repede sa zic asa la modul ca nu mai e nevoie de inhibare cu un ciclu inainte...se face direct stimulare, vine cm...si in a doua sau a 3-a zi deja incepi injectiile de stimulare, apoi punctie si ET. Sper ca m-am facut inteleasa
va doresc multa bafta tuturor
noi luni ne cunoastem comorile..vom face cezariana la 37 sapt
carla_cluj spune:
yasmi, mult succes, sa mearga bine cezariana si sa mergeti acasa cu niste minuni de gemenasi!
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
alecori spune:
Buna fetelor!
ma bucur ca v-au fost acceptate dosare!bafta multa va doresc!
protecolul scurt este cel in care se face inhibarea cu AC. apoi in primele zile ale CM se incepe stimularea,nu mai mult de 7 zile, apoi ovitrelle, punctie si et.
la cel lung, se face o injectie in z21 (dipheriline 3.75) sau din z21 (nu mai stie exact cate zile/ dipheriline de 0.1) si abia dupa ziua 7 se incepe stimularea si poate dura pana la 14 zile sau mai mult in functie de raspunsul org si abia apoi ovitrelle, punctie si et
crismoni spune:
alecori - multumesc de informatie.
sa inteleg ca desi se intinde pe doua cicluri, protocolul meu este totusi cel scurt?
carla asteptam vesti, astazi mergi la dr.I, nu-i asa?
Mutatii:
carla_cluj spune:
Am fost la Sibiu, totul a fost super ok.
In 7 august o sa fiu in Z21 si fac injectia cu Diphereline doza unica, jumatate din doza de 3,75. Nu mi-a spun inca despre tratamentul de stimulare, decat ca o sa fie cu Puregon si mi-a aratat cum sa folosesc penul pentru doza de 225.
A zis ca nu-i place FSH-ul meu care initial a fost anul recut 9.7 iar in primavara 13, la laboratoare diferite. A mai zis ca e nasol cand se confrunta cu infertilitate din cauze necunoscute, ca nu stie pe ce anume sa se concentreze sa evite problema. M-a avertizat ca una din 3 sarcini la ei e gemelara... :D
A zis ca ideal ar fi intre 10-15 foliculi si daca o sa am sub 6 nu mai facm procedura si ajustam tratamentul pentru o noua incercare. A dat din cap afirmativ la clexane dupa embriotransfer :)
O sa sun in prima zi de menstruatie sa fac programare pe sfarsitul menstruatiei.
Deci la mine e protocolul lung
marie_83 spune:
Carla ai intrat in joc!!!
Iti urez succes si incredere ca vei reusi!Te asteptam cu vesti pe parcursul procedurii.
carla_cluj spune:
Fetelor care ati facut acest protocul la Sibiu, cand ati fost la eco? Si cand ati inceput? Ma refer dupa Diphereline si aparitia menstruatiei.