Fiv la Sibiu (38)
Raspunsuri - Pagina 14
cata25radu spune:
Fetelor am primit raspunsul azi de la sb dosarul a fost acceptat in sfarsit. L-am depus in feb dar nu a intrat in comisia din feb, abia acum a intrat, dar ce mai conteaza mult a fost dar s-a rezolvat. Voi ce vesti aveti?
carla_cluj spune:
Am primit si eu raspunsul: dosar acceptat!!!! Dupa o lunga si aventuroasa asteptare, se pare ca e final fericit
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
gabriela_tutuianu spune:
carla si cata mult succes fetelor . sa veniti acasa cu bebeii mult asteptati .
carla_cluj spune:
Nu mai e nimeni cu dosar aprobat la Sibiu aici pe forum? 64 de dosare aprobate are Sibiul in aceasta tura :)
Cata, tu cum stai cu analizele si cand o sa mergi la prima consultatie la clinica?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Eu am toate analizele gata din feb. Si nu cred ca mai tb sa merg la o prima consultatie ptr ca am fost in noiembrie. Acum astept sa vina dl dr din co (dr i) ca am inteles ca este pana azi in co, probabil ca de luni vine si astept sa vad ce imi spune dansul. Probabil ca luni imi si raspunde la mail. Voi cum stati cu analizele?
Multumim speram din tot sufeltul sa fie la toata lumea cu ochisori
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_tutuianu carla si cata mult succes fetelor . sa veniti acasa cu bebeii mult asteptati . "niciodata nu e prea tarziu" |
Multumim mult!!
carla_cluj spune:
Si noi avem toate analizele facute, in 31 iulie am programare la dr Ispasoiu. Sper sa incepem in august, pe urmatorul ciclu.
Voi de unde luati medicatia? Ca la asa suma mare se simte orice diferenta de pret.
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_cluj Si noi avem toate analizele facute, in 31 iulie am programare la dr Ispasoiu. Sper sa incepem in august, pe urmatorul ciclu. Voi de unde luati medicatia? Ca la asa suma mare se simte orice diferenta de pret. PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu |
Nu ai mai fost niciodata la sb la consultatie? Acum este pt prima oara? Sau ai mai fost o data? In ceea ce priveste medicatia il astept raspunsul de la dl dr i sa vad ce imi spune si in functie de ceea ce zice dansul decidem. Deocamdata nu stiu nimic.
carla_cluj spune:
Nu am mai fost la consultatie ca m-am grabit atunci sa depun dosarul
Am lasat doar dosarul si au facut ei scrisoare de recomandare.
carla_cluj spune:
Eu avem dosarul depus initial la Cluj, aveam recomandare de aici, era precizat in dosar tot e am facut. Doar l-am luat de la Cluj si l-am dus la Sibiu.