Fiv la Sibiu (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns your_dora spune:

Multu de info sper! Aici nu-i problema ca am eu posibilitatea sa le fac si gratis, la Buda nu prea era cum nici pe bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, din cate am citit pe site la polisano Bucuresti pe 9 si 10 iulie e in bucuresti , unde da consultatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna ziua fetelor
imi pare tare rau pt voi ca trebuie sa asteptati atata pt a primi raspuns la dosare, cred ca asteptarea asta e foarte grea mai ales ca majoritatea si-au facut un plan de bataie.
cineva intreba de recomandarea pt FIV...pe mine dr. I m-a pus sa o iau de la medicul meu de aici nu mi-a dat-o d-lui. A zis sa merg la gnecologul meu, cu care mai facusem investigatii, nu cred sa se fi schimbat ceva in sensul asta.
va doresc multa bafta sa se termine odata cu asteptarea asta si sa vi se aprobe dosarele iar procedurile sa fie cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Yasmi, depinde de la caz la caz. Eu nu am avut recomandare de la alt medic, I mi-a dat recomandarea de fiv. Eram la fiv 3, nu mi-a luat nici un document din dosarul meu medical, toate documentele le-a facut el. Eu am avut doar analizele fsh, amh, spermograma a facut-o sotul in dimineata aia la ei, si adeverinta de asigurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Your Dora iti faci analizele de capul tau dar cine ti le interpreteaza? In fct de ele se decide dc iti prelungeste ori ba tratamentul, dc exista riscul sa se sparga foliculii ... La polisano dc te duci o sa te cazezi in Sb, rez la anal hormonale vin in 2-3 zile , deci e f complicat.

Aadina multumesc, o sa ma uit de acum pe site-ul din Buc sa vad dc dr I e acolo, cred ca acolo a fost plecat cand tb sa am eu punctia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Buna.

Rog schimbare status de la 'aspiranta' la 'mamica.

Fiv 3 la Medlife dr Dragos Albu REUSIT!!!
La 39 ani sunt mamica lui Stefan Matei de 3 luni.

Ma rog pentru fiecare dintre voi sa aveti copii binecuvantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Felicitari cati_puck!Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri din plin de el!Incerc eu sa te trec la mamici.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Multumesc f mult.
Ma bucur si eu pt sarcina ta. Sa fie usoara si sa ai un copil sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos,Cati!Doamne ajuta la fiecare cate un copilas macar!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Clinica din Timisoara a inceput deja sa anunte rezultatele, speram sa auzim vesti si de la Sibiu in curand. :)

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput