Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Noi cu kilele stam cred ca foarte bine... nu l-am mai cantarit demult, dar nici n-am avut motive, cred ca are in jur de 14... oricum cand il mai car in brate mi se par 20...

Voi va mai luati in brate pufii (greuceni)?

La varsta asta cam majoritatea parintilor isi incurajeaza odraslele sa-si foloseasca propriile picioruse, ei, eu nu prea reusesc, daca asta iarna drumul la gradi si de la gradi il facea doar la mine in brate (la taica-su nu vrea!!!), acum avem doar anumite portiuni din drum in care il mai iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!
de dece

poate este doar o forma usoara si scapati repede

simpli, mire sa stiti ca nu aveti de ce sa ne invidiati, "curtea" este de fapt doar o alee de acces, dar ne multumim cu ce avem deocamdata si ne adaptam

atlantique
sa purtati sanatosi hainutele, si lui Dragos ii mai vin o parte din hainutele de anul trecut

Ana si eu iti dorec un baiatel sanatos si mancacios, mai e putin si poate reusesti sa intri sa ne spui ce frumos e cu 2 pui

despre greutate, si noi am stat pe la 11.800 o perioada buna, si a acum are aprox 12.800, cred ca au la fel stagnari si salturi in greutate

noi am facutieri prima plaja la ef nord,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!
de dece

poate este doar o forma usoara si scapati repede

simpli, mire sa stiti ca nu aveti de ce sa ne invidiati, "curtea" este de fapt doar o alee de acces, dar ne multumim cu ce avem deocamdata si ne adaptam

atlantique
sa purtati sanatosi hainutele, si lui Dragos ii mai vin o parte din hainutele de anul trecut

Ana si eu iti dorec un baiatel sanatos si mancacios, mai e putin si poate reusesti sa intri sa ne spui ce frumos e cu 2 pui

despre greutate, si noi am stat pe la 11.800 o perioada buna, si a acum are aprox 12.800, cred ca au la fel stagnari si salturi in greutate

noi am facutieri prima plaja la ef nord,vreo 30 min de la 6.15-6.45 dar a fost f bineee, nu batea vantul deloc
desii Dadu are un pic muci si el, a venit tati acasa cu un virus cred, dar pare o forma usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noi cu kilele stam cred ca foarte bine... nu l-am mai cantarit demult, dar nici n-am avut motive, cred ca are in jur de 14... oricum cand il mai car in brate mi se par 20...

Voi va mai luati in brate pufii (greuceni)?

La varsta asta cam majoritatea parintilor isi incurajeaza odraslele sa-si foloseasca propriile picioruse, ei, eu nu prea reusesc, daca asta iarna drumul la gradi si de la gradi il facea doar la mine in brate (la taica-su nu vrea!!!), acum avem doar anumite portiuni din drum in care il mai iau...

Life is good!

eu personal nu-l car..de fapt am renuntat de pe la vreo 6 luni...de cand a inceput si el sa stea in carut ca pana atunci numai in marsupiu l-am carat.

de acu un an...tanti asta a mea cand a iesit cu eln-a luat niciodata carutul sau trici si il tinea de mana sau in brate si se plimbau si asa s-a cam invatat pe jos si merge destul de mult chiar daca "calca in strachini" cum s-a exprimat dr.
as muri sa-l mai car...mai ales ca si atunci cand face figuri la somn sisunt nevoita sa-l tin in brate 5-10 min mi se pare ca sunt rupta in 2 de la coloana.

eu te sfatuiesc ca atunci cand nu esti grabita( gen - sa aj la serviciu si tre sa aj repede la gradi) sa o luati cat mai mult pe jos. vrea brate? ok...zi-i ca-l iei la prima intersectie sau ma rog arata-i un reper...pacaleste-l k o sa mori altfel de spate.

tu zici ca nu ai timp de tine profesional....wow...mie mi se pare ca din contra daca fac o comparatie ...esti fff tare...
dar sa speram la vremuri mai bune, nu?

eu stau ca o papitoaica sa se trezeasca..
teoretic acu as fi trebuitsa plec la munca dar mi-e mila sa-l trezesc si sa-l car 2 blocuri mai incolo la pretenul lui...
il mai la 15 min mai ales ca n-a av o noapte f linistita si acu isi face somnul de frumusete...

eu personal data fiind situatia mea AS PREFERA SA MA TREZESC CEL PUTIN LA 6 ( lucru f greu avand in vedere ora tarzie de culcare si trezirile de peste noapte) si pana la 7 sa am si eu ora mea....dar...
speranta moare ultima...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Atlantique si mie imi plac hainutele de la H&M pt copii;

Dece eu nu lucrez de aceea am timp de citit, ca daca as lucra nu stiu in ce masura as mai avea timp sa fac tot ceea ce fac si acum;mie nu imi place sa ma uit la filme,ma uit cateodata cu sotul meu cand e ceva care sa imi placa altfel el sta in pat si se uita la tv eu langa si citesc/invat;cand nu e acasa si pot ma uit la filme care imi plac mie(la care el nu prea s-ar uita).

Ruxita eu sunt acasa si tot trebuie sa ma trezesc de dimineata daca vreau sa fac ce imi place mie fara sa fiu deranjata; partea mai nasoala e ca oricum Ariana se trezeste fie la 6 fie la 7;deci cam trebuie sa ma trezesc pe la 5(uneori imi iese alteori nu)...la faza asta nu prea sunt ambitioasa

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Dandana sa va fie de bine timpul petrecut la plaja

Mergi la inceput

Mai bag o cafea ca sunt cu parul ondulat deja;

Anyone care to join me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mai bag o cafea ca sunt cu parul ondulat deja;

Anyone care to join me?

O daaa! Eu bag vreo 10 ceaiuri de tei ca mi-a facut Mara niste fite pe afara de imi venea sa urlu!

Mergi la inceput

Acum am pus-o la nani

Are o zi cam ciudata, se enerveaza usor,nu-i convine mai nimic (o inteleg ca si eu uneori am stare din asta) dar m-a super obosit si eram si la capitolul gatit...Ea ar vrea sa se uite si la desene si cam i-am taiat din ratie; tare nasol ca nu ne permite vremea iesiri pe afara; am iesit astazi 30' , bate un vant

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ziua buna si de la noi....eu am avut o surpriza tare neplacuta de dimineata cand am mers la david in camera sa-i dau lapticul. l-am gasit cu sange pe mana,obraz, pe langa nas iar de cearsaf sa nu spun. se pare ca i-a curs sange din nas peste noapte si nu pare sa fi fost putin...curios este ca nu a plans deloc azi noapte, nu s-a trezit....ma tot intreb oare de la ce i-o fi curs sangele in somn ...credeti ca ar trebui sa sun pediatra sau sa-l las asa...oricum mi s-a parut tare ciudat.

azi de dimnineata in timp ce ma spalam pe dinti mi-am scapat pasta de dinti in ochi...nu vreti sa stiti ce senzatie naspa e sa ai pasta de dinti in ochi...simti cum te arde tot ochiul si nu-l poti tine deschis...naspa...am tot spalat zona si am curatat-o cum am putut...noroc ca nu a tinut mult

dandana...ce frumos....ati fost la plaja la mare...offf abia astept si eu vacanta noastra sa stam la soare, sa ne balacim...

simply, mire....rabdacol...din pacate e o perioada in care ne cam pun copiii rabdarea la incercare.

david in general e cuminte, doar cand e la masa ne scoate peri albi. azi de exemplu pranzul l-a mancat intr-o ora si doar in comninatia asta: o inghititura de penene rosu cu o lingua de supa de legume cu painica...bine macar ca asa a mancat ca ieri s-a chinuit bona cu el o ora, ca intr-un final sa manance 100gr de mancarica...greu greu...

eu de abia acum o luna de zile am inceput sa pun in aplicare ce zice Dece, cu mersul pe jos. Eu foloseam la greu caruciorul sau tricicleta. Acum am inceput sa iesim special pentru plimbari in jurul blocului. Incerc sa il invat sa mergem de manuta amandoi si sa avem un traseu anume, ca el o ia pe campii...ba merge in fata...ba se intoarce si o ia pe nu stiu ce drum....as vrea sa merg si eu cu el pe jos sa zicem pana la Mall sau altundeva fara sa ma car cu caruciorul sau sa-l car in brate....

va doresc un week-end frumos si calduros...noi iar mergem din Bucuresti...ma bucur ca scap de aerul din bucuresti dar pe de alta parte nu mai apuc sa mai fac nimic in week-end din ce faceam eu de obicei (treburi administrative, gen curatenie, cumparaturi)

Mergi la inceput