Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)
Raspunsuri - Pagina 9
atlantique spune:
Buna!
Hai ca vreau si eu o cafea sau un distonocalm, ceva....
De ieri fiul meu drag si bun s-a schimbat in capcaunul cel rau.
Este asa cum foarte rar il vad, nu ii convine nimic, da in mine, ma da la o parte, plange pana se inneaca daca nu ii dau/fac ce vrea el. Unde este copilul meu? L-a gasit cineva?
Culmea este ca tatal lui imi spune: "ce obraznic s-a facut!" si eu stiu ca el nu este asa si ca e doar o perioada.
Si culmea este ca sunt si in plina metoda de "educare pozitiva" (v-am zis de "copiii sunt din rai") si nu il pedepsesc....deci muuulta rabdare. Nici mama pe care o asculta f bine nu il mai stapaneste.
Mire, Simply vad ca suntem in acelasi club....asa ca impart cu voi distonocalmul (glumesc, ca eu nu iau aproape niciodata medicamente).
In rest toate bune....facem la olita sau la copacel, utilizam doar un pampers pe zi la somn (dupa amiaza il scot uscat si il refolosesc noaptea).
Dandana ce frumos ca ati putut face plaja! Si la noi vremea este super dar nu m-am indurat sa plec cu el la Lacul Sarat (nici nu stiu daca s-a deschis...)
Lali cred ca mai bine ai suna pediatra, parerea mea. Drum bun si vreme frumoasa pe unde va duceti, iar cu prog administrativ....de astea faci tot timpul, mai ocupati-va si de voi!
Dece sa treaca repede!
Ruxi eu in parc ii iau motorul sau trotineta si merge pe ele (plus ca face si miscare asa) dar mai vrea si el in brate si de cele mai multe ori merge cu distragerea. Eu am avut o perioada cand nu am avut voie sa il ridic deloc si cred ca s-a desobisnuit atunci.
Va pup, o dupa amiaza frumoasa!
simplicity spune:
Buna seara,
Ariana mi-a vomat,imi arata ca o doare burtica...si i-am spus ca sa incerce sa adoarma fara lapte , ca daca il bea o sa o doara burtica si l-a lasat deoparte ; e asa intelegatoare
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
neatza
iar sunt cam matinala asa ca, va ofer o cafelutza;
sunt din ou pe laptopul luiJM care are toate semnele si tastele dispuse altfel si tre sa ma uit cand tastez ca o incepatoare plus ca nu m=am prins ink unde e punctul;
ne=am culcat dupa 12 si am fost fsigura ca voi recupera in we restantele la so,n; dar uite ca nu mai dorm de la 4 de cand pt a nu stiu cata oara ss=a trez jiji;
ieri l=am lasat la o vecina si pe la 1 m=am intors; am fost f satisfcuta ca am reusit sa fac o abatere din drumu spre casa si sa=mi iau provizii pt congelator si am reusit sa fac si mancare; e de ras nu?
jiji a dormit aproape 4 ore asa ca stiam ca o sa ne adoarma intai pe noi. am gasit punctul.
antiq .... da, e doar o perioada si din nefericire doar tu ca mama stii asta. si eu am fost socata cand ingerul meu s=a schimbat brusc si a inceput sa loveasca copiii. lasa distonocalmul....baga in stoc rabdacol si ignore la faze de gen.noi suntem in convalescenta la cap asta.
lali....asa e intai se comporta ca un salbatic dar usor, usor va da manuta la tine....la noi a cam durat....incearca intai sa=l atragi pe trasee scurte care duc spre locuri dragi lui.
simpli, la faze din astea ma bucur ca wow incepe sa inteleaga si ma intristez ... wow ...intelege...deci nu mai e bb
acu e ok?
si noi k olita stam bine. f rar accidente. se cere si afara si a ajuns in faza in care se tine, nu mai tre sa alerg ca disperata cand zice pipi. stam prost in schimb la mancat singur. cel putin cu tacamuri e jale. sper sa reusim vara asta.
deci ma apresc aici deoarece ma apuca batzurile cu tastatura asta de kk.
sa aveti un we superb
simplicity spune:
Buna dimineata,
Dece ce putin dormi, cred ca deja corpul tau s-a obisnuit cu un anumit ritm.
Ariana e mai bine, acum topaie de numa; cred ca i s-a facut rau de la ceva
Tot vroiam sa va intreb daca voi ati intalnit,cunoasteti situatii ca unei persoane sa i sa faca rau din cauza poftelor si daca e valabil si pt copii?
simplicity spune:
Noi la capitolul olita,inca suntem mai in urma;sotul meu spune sa mai asteptam ca inca e mica
Despre mers pe jos: anul trecut prin vara Ariana a renuntat la carucior(de bunavoie si nesilita de nimeni), efectiv urla daca o puneam in carucior;a mers mai mult prin brate decat pe jos pana in iarna cand a dat zapada,a fost atat de fascinata de zapada si de niste cizme(cu care si la ora actuala se mai plimba prin casa)ca a cerut sa mearga pe jos si de atunci ne plimbam de manute (desi uneori se mai cere in brate)
simplicity spune:
Atlantique cred ca e doar o perioada,au si ei stari si stari ca si noi; intradevar trebuie mult rabdacol si mai ales daca nu avem parte de iesiri sau alte activitati pt noi parca pare mai grea situatia (cel putin din punctul meu de vedere)
Eu cateodata cand sunt deja prea obosita sau epuizata,ii spun sotului sa se joace cu Ariana sau sa iasa afara pt ca simt ca mi se termina rabdacolul;dar din pacate tati de A nu e mereu acasa . Eu am mai spus ca pt mine cele mai grele etape in cresterea Arianei(pana acum) a fost intarcatul si (este) autocontrolul; e greu sa treci peste propriile stari de nervozitate,oboseala,boala & co ca sa il inveti pe copil cum sa si le depaseasca sau sa faca fata
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Dandana sa va fie de bine timpul petrecut la plaja Simply,mami de fetita frumusica |
multumim mult simpli! azi mergem din nou, si vrem sa prndem si guvizi Dragos ar sta numai in nisip si ar vrea sa arunce toate pietrele si tot nisipul inapoi in mare. La voi cum mai e vremea?
atlantique spune:
Buna!
Hai la o cioco calda sau o inghetata de care vreti voi.
Simply sper ca este mai bine acum Ariana. Chiar ca este intelegatoare. Bravo ei!
Dece nu mi se pare ca este de ras ca ti se pare mare lucru ca ai reusit sa faci ceva ce voiai....cu programul tau cred si eu ca te bucuri daca ai macar putin timp si pentru altele.
Dandana eu m-am uitat dar nu vad nimic, nu este rosie gingia si nici nu mi se pare ca s-ar fi latit. Spor la pescuit...sau "fir intans" ca sa nu ma bodroganeasca pescarii. Si Alex este innebunit dupa joaca in nisip si in apa, asa ca abia astept sa ajungem la mare....o sa fie extrem de fericit.
Sa aveti un week-end placut!