Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ana cum te simti?

Sa stiti ca eu am incetat sa-mi mai fac griji pt greutatea copilului. Am inteles ca fiecare are ritmul lui, unii vorbesc in propozitii, altii acum invata cuvintele, unii sunt mari mancaciosi, altii doar ciugulesc, unii au dinti de la 6 luni, altora le iese primul dinte dupa 1 an.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Dece, iar probleme? Poate nu este decat ceva ce i-a picat mai greu.... sa treaca repede.

Plateea mereu ai ceva bun pentru noi....

Ana, aproape 30 de saptamani, wooow....imi pare ca a trecut repede.....maine, poimaine esti cu amandoi pe langa tine....

Cu greutatea...si noi tot slim, 11.8 kg deja de ffffff multa vreme (nici nu mai tin minte de cand) dar nu ma stresez ca m-am resemnat si asa cu zicea si Mire fiecare este cu ritmul lui. Partea buna este ca inca ii vin hainele de vara trecuta, dar asta nu inseamna ca azi nu i-am luat cate ceva de la H&M (da, s-a deschis si la noi, in sfarsit).

si va las cate o inghetata de fructe sa va racoriti si sa aveti energie pentru iesirea 2 sin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nici eu nu imi fac griji cu greutatea, singurul lucru la care sunt atenta e la graficul ei, adica sa sa nu scada brusc sau sa se ingrase brusc, sa ia in greutate....

Am spus ca are 10 kg ca sa se stie ca sunt si copii mai micuti

Eu re-vizionez niste ecranizari dupa romanele lui Jane Austen; tare mi-ar placea sa recitesc romanele ei, dar in limba romana si sa am cartea fizic in mana (nu pe laptop)

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nici eu nu imi fac griji cu greutatea, singurul lucru la care sunt atenta e la graficul ei, adica sa sa nu scada brusc sau sa se ingrase brusc, sa ia in greutate....

Am spus ca are 10 kg ca sa se stie ca sunt si copii mai micuti

Eu re-vizionez niste ecranizari dupa romanele lui Jane Austen; tare mi-ar placea sa recitesc romanele ei, dar in limba romana si sa am cartea fizic in mana (nu pe laptop)

Daca nu ma insel sunt acum pe la tarabele cu ziare cartile ei....se dau cu nu stiu ce ziar la un pret promotional...

Mergi la inceput

Atlantique multumesc de informatie, din pacate nu mi le pot achizitiona;acum ma uitam pe ocazii.ro (imi plac cartile vechi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

mersi de intrebare, ma simt bine, ma rog...cat de bine se poate simti o gravida pe caldurile astea si cu un duracell alergator toata ziua. mi se cam umfla picioarele, dar m-am obisnuit, sa nu mi se umfle fata, ca mai am treaba pe la scoala da, a trecut f repede timpul, maine ii si vad alergand pe amandoi

simply, si eu sunt fan jane austen, mandrie si prejudecata, cred ca am citit-o de n ori. si am vazut si o ecranizare, un mini-serial cu collin firth in rolul lui darcy care mi s-a parut absolut in spiritul cartii, perfecta. da, placerea de a tine o carte in mana niciodata nu va putea fi inlocuita de un e-book. bine, decat deloc, e ok si asa. eu am o gramada de carti pt scoala luate de pe net.

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si daca tot suntem la subiectul carti, daca mai aveti carti in format electronic si aveti si timp, poate le puneti pe mail.

Mie imi este mai usor sa le citesc de pe telefon, cartile clasice ar intra pe mana Marei...le mai rupe, le mai coloreaza.

Mergi la inceput

Ana si mie imi place f mult "Mandrie si prejudecata" ; iti recomand sa vizionezi ecranizarea www.cinemarx.ro/filme/Pride-Prejudice-Mandrie-si-prejudecata-6388.html" target="_blank">din 2005 ; mi-a placut la nebunie.

Nu am vazut mini seria, dar nu ma mir ca actorul Colin Firth a jucat bine, fiind englez e mai usor sa interpretez rolul unui personaj englez.

Mirela si eu citesc majoritatea cartilor pe laptop(pt ca imi este mai accesibil),desi de mult ravnesc la un kindle ; dar la cartile din literatura clasica&co altfel sta treaba, plus ca sunt carti care mi-ar placea sa le am in biblioteca, sa fie ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza, dragelor..am fc o coffe fierbinte...

vad ca ati trecut la subiecte...elevate......vb de chestii de relax gen...citit......mi-am dat seama nu ca n-am mai citit o carte de 100 e ani dar nici macar o revista sau ziar...ce viata de kk...de unde timp si pt asta????offf...oricum toata stimapt cele care isi fac timp sa arunce un ochi...dar ca fapt divers eu nu pot sa citesc pagini online...am senzatia ca nu retin nimic.

jiji e ok, doar racit...se parte ca i-a fost rau totusi de la mancare...la noi toti copiii din parc sunt raciti in diverse forme...ma rog almeu ori e in faza incipienta ori ae o forma f usoara...sa vedem.

nu stiu ce are ca iar ne-a apucat 12..desi nu dormise cine stie ce..
azi nu vine tanti si-l las la un prieten de-al lui pana la amiaza sper sa se descurce mamaia lui cu 2...

plateea de gradi da, ai dreptate,avantaje si dezavantaje...primul dezavantaj si cel mai important e cel cu bolile dar asta e..asa se imunizeaza s ei...eu vad mai multe avantaje pe plan educational,etc etc..dar vedem.

de kilejiji are 14...dar mi se pare asa..desirat, neterminat mai ales cand fuge zici ca acu pica jos dar....e almeu si love e mare rau....

haica intru in balarii...
sa aveti un sf de we frumu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

azi m-am trezit la 7 desi as fi preferat sa mai dorm (ieri ne-am scapat cu somnul, ne-am trezit la 8.45 si am ajuns la servici pe la 10)

sa va zic si motivul, mi-am luat 3 carti pe care nu apuc sa le rasfoiesc in timpul zilei, acasa nu, ca cum ma vede Kay cu vreo carte in maina, mi-o arunca pe jos! evident se uita daca il intereseaza si daca vede ca nu are desene, poooooc! jos cu ea!

una din ele se numeste "Lasa-te de fumat in 30 de zile", celelalte 2 sunt despre cum sa obitii tot ce-ti doresti si programare neuro....

Vreau mai mult timp pentru mine (dezvoltare personala), clar! si mi-e ciuda ca il pot avea doar dimineata dar cu pretul unei treziri fortate matinale... seara nu pot, sunt prea obosita si n-am chef de absolut nimic...

Mergi la inceput