Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
de ceva va intebam de sapun... am cumparat recent niste sapunuri de casa handmade si nu prea stiu daca sunt tocmai indicate sau daca nu chiar mai bune decat acel sapunurile din comert, la cele antibacteriale ma refer... sapunurile cica sunt naturale din uleiuri maslin, cocos, palmier si alte adaosuri, gen uleiuri esential, levantica, s.a., lapte de capra, argila...
tot ce am putut sa observ e ca sapunul natural spala mai bine pixul de pe pielea copilului... in rest, or fi beneficii pe termen lung...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atlantique/atlantique.jpg)
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita de ceva va intebam de sapun... am cumparat recent niste sapunuri de casa handmade si nu prea stiu daca sunt tocmai indicate sau daca nu chiar mai bune decat acel sapunurile din comert, la cele antibacteriale ma refer... sapunurile cica sunt naturale din uleiuri maslin, cocos, palmier si alte adaosuri, gen uleiuri esential, levantica, s.a., lapte de capra, argila... tot ce am putut sa observ e ca sapunul natural spala mai bine pixul de pe pielea copilului... in rest, or fi beneficii pe termen lung... Life is good! |
Si eu l-am spalat pe maini cu unule tot asa facute din diverse uleiuri (scrie pe ele ca sunt naturale) si nu am avut probleme. Doar pe corp il spal doar cu cele speciale de copii (se mai intampla f rar sa il spele tati si el il spala cu gel de dush "de barbati"
![](chatterbox.gif)
plateea spune:
neata...
se pare totusi ca v-ati mutat cu totii...
well...
o sa imi mananc singura salata de fructe si o sa-mi beau linistita cafeaua, cu gandul si speranta la zile mai bune...
va pup!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui plateea neata... se pare totusi ca v-ati mutat cu totii... well... o sa imi mananc singura salata de fructe si o sa-mi beau linistita cafeaua, cu gandul si speranta la zile mai bune... va pup! Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
neatza, neatza
si eu la cafea...
nu ,mami, nu suntem mutate...pt ca din cate amvz eu notificarile si pe fb e slaba activitatea..cred ca pur si simplu toata lumea e la prg de vara cu iesiri afara, cand aj in casa nu stii ce sa mai faci etc.
jiji e racit, apoi a mancat ceva cu pofta(placinta cu spanac) in parc [t ca bona l-a incercat doar cu almete si cu smantana....si aseara a vomat si sufletul din el...am fc greseala sa nu rezist larugamintile lui si i-amdat si lapte care evident cal-a vomat..si tot asa saracul pana s-a eliberat....asa ca am av o noapte de vis...va dati seama ca fiind patita stau cu morcovul sa nu aiba altceva..
suna ciudat dar eu astept sa-l dau la gradi la toamna...sa scap degrija mancarii....macar stiu ca acolo mananca mancare proaspata nu piure fc dimi si mancat la 5...etc.
si noi mancam numai prostii pt ca evident n-am timp sa gatesc...
m-am intalnit zilele trecute cu atriotul si mama lui...tanarul are vreo 17 kile ,e ditamai baietzoiul si vb f bine pt varsta lui. mama lui se agita si ea sa=i ofere tot ce poate sa fie ok. vb despre prg infernal si depanam amintiti de genul cand eram ffff ocupate si terminate cik...de ne aruncam de pe un pat pe altul iar tinerii sugeau de zor...cevremuri...mi-e asa dor...
gata mi s-a terminat ora mea...care a aj de fapt la 20 min:((...
va pup, sa av o zi frumu....
a...si eu tot cu spun lichid de care am ilspal...pe corp am o chestie de la nivea....din cap pana-n picioare...e ok
plateea spune:
dece, imi pare tare rau de jijelul frumos si drag...
sper sa fie doar o simpla indigestie. cat despre gradi.. eu zic sa nu-ti faci sperante asa mari. orice avantaj vine cu dezavantajele aferente...
in discuia cu kilele.. nu ma bag ca mi se face negru in fata ochilor..
17 kile???
al meu se incapataneaza sa aiba doar 11,5...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
17 kile?!?!?!?..........innebunesc...al meu tot 11 kg si un pic.....nu mananca mai nimic si toata ziua alearga......
stau si ma intreb unde gresesc/ unde am gresit...tot timpul a fost la limita de jos cu kg si nu stiu de ce....
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Loredana71/Loredana71.jpg)
Loredana71 spune:
Ana,ce putin mai esteSa fiti sanatosi!
Legat de kile,nu cred ca ai gresit nimic,probabil asa e conformatia lui...Lara are si ea 15kg,a fost tot timpul mai catre partea de sus,dar are si ea perioade cand nu mananca si face mofturi si sare toata ziua si alearga...Si nu e grasuta,e doar mai masiva,mai osoasa...Chiar sa o masor sa vad cat a mai crescut,ca si asta e important....
Ziua buna tuturor,nici nu mai stiu ce sa mai scriu,ca parca s-au linistit de tot apele pe aici....Suntem bine,crestem si invatam!
Dece,sanatate lui Luca!
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Ariana are 10kg Simply,mami de fetita frumusica |
si noi ne incadram in categoria slim....de luni bune ne chinuim sa ajungem la 12kg dar mai mult de 11.800 nu am reusit sa trecem. Al meu este cred ca si al Anei, plin de fite la mancare....daca ar putea trai cu aer si doar mici ciuguleli cred ca ar fi perfect.
Dece iar sufera dragul de luca? Sper ca acum sunteti mai bine.
Ana ce trece timpul...te apropii de 30 de saptamani. iti dorec un baiatel sanatos si mancacios, sa fie opusul lui Stefan la mancare
Ruxita eu il spal pe David pe maini cu ce ne spalam si noi iar pe corp si cap folosesc sampon de copii.
Pe mine ma enerveaza ca au venit caldurile si David are o piele asa sensibila, transpira repede si imediat se umple de niste punctulete mai rosii, din alea care apar de la transpiratie. In fieacre zi il fac cu pudra, ca sa mai stopam din ele.