Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza doamnelor!

Distractive activitati aveti Dandana! Ce mi-ar placea si mie o curte, am fost de 1 mai undeva pe langa Bucuresti la tara, am stat toata ziua afara, desculti, pe iarba. Mi-am propus sa repet experienta cat mai des, desi tara noastra nu e f aproape.

Va pup!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Dandana ce activitati frumoase aveti,cred ca lui Dragos ii place mult

Noi nu avem curte,dar avem o terasa mare si astept vremea frumoasa sa ii pun piscinuta,sa ii pun cutia cu nisip , sa mai diversam un pic activitatile

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

salutare, fetelor...

am reusit sa citesc ce mai povestiti voi pe aici. recunosc cu zambetul pe buze ca eu nu ma pot abtine. daca se ia cineva de copilul meu, cu sau fara drept, ma ia gura pe-dinainte si ti-l spurc pe respectivul de nu-l spala nici toata apa dunarii...

ma iau si de persoanele si copiii care au ceva de impartit cu copilul meu, dar ma deranjeaza grozav si comportamentele salbatice de la locurile de joaca amenajate. nu o data l-am luat de manuta pe pui si l-am atras spre alt loc, spunand in gura mare sa ma auda vinovatii "hai, mami, de aici ca sunt copii obraznici care ... arunca cu pietre, imping copii, nu se joaca frumos, se catara pe garduri, etc si nu-i frumos, tu sa nu faci asa..."

stiu ca nu e neaparat sanatos, dar ma irita la maxim si-s in stare sa ma iau la bataie. nu mai zic de copiii adusi bolnavi la locurile de joaca. plini de muci sau care tusesc. atunci nu mai am putere sa zic nimic. imi iau copilul pe sus avion si decolez instant fara sa ma mai uit inapoi.

o saptamana frumoasa!

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

da, apropo de copiii mucosi, am avut si eu o problema cu ei pana sa devina si al meu mucos pe perioada nedeterminata... probabil as fi facut un serviciu imens societatii daca il tineam inchis in casa, dar asa ratam dezvoltarea aptitudinilor de relationare si socializare ale copilului...

... apropo, cu ce fel de sapun va spalati copiii? cica protexul nu ar fi prea bun pentru ca omoara bacteriile "sanatoase" pt dezvoltarea sistemului imunitar... ce parere aveti de duma asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
cica protexul nu ar fi prea bun pentru ca omoara bacteriile "sanatoase" pt dezvoltarea sistemului imunitar... ce parere aveti de duma asta?

really???
si cam de cate sute de ori trebuie sa speli copilul cu protex pe zi ca sa ii omori bacteriile "sanatoase"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata...
clatite cu banane, anybody???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

neata...

Visez, visez...

neatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

neata...

Visez, visez...

neatza !

las si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza! Eu servesc doar cafeaua, sar peste clatite.:D

Desi asteptam sa se mai racoreasca putin imi pare tare rau ca ploua tocmai azi, in ziua meciului.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
cica protexul nu ar fi prea bun pentru ca omoara bacteriile "sanatoase" pt dezvoltarea sistemului imunitar... ce parere aveti de duma asta?

really???
si cam de cate sute de ori trebuie sa speli copilul cu protex pe zi ca sa ii omori bacteriile "sanatoase"???

Visez, visez...

Pai depinde unde il speli cu Protex....zic si eu, desi nu am studii medicale si nici specializare in imunologie....
Pe maini noi il spalam cu ce sapun lichid avem ....adica fie Protex, fie Dove, fie ...nu mai stiu
Baie pe corp si cap ii fac cu Mustela sau alte sampoane de copii.

Asa cum zice si Plateea...cred ca trebuie tone de Protex ca sa ii afecteze sistemul imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Si la noi ploua si este urat asa ca am avut ceva program in casa si dupa am plecat in vizita de joaca la varul nostru (aka "petenul meu"). S-a trezit azi dimi la 06.30 si abia acum am reusit sa il culc desi era in pat de vreo 30-40 minute.

Si eu tot cu protex il spal pe maini si mi se pare ca este ok. Nu ii deshidrateaza pielea, asa ca imi place. Pe corp il spal cu produse de la Bubchen, Mustela am avut cat a fost mic, mic si mi-a placut, dar mi se pare f scumpa.

Dandana, super ideea cu pestii. O sa intru si eu intr-un magazin de pescuit sa ii iau inainte sa plecam la mare sa se joace cu ei in piscinuta.

O dupa amiaza placuta, va doresc si va las o ciocolata calda si o felie de chec pufos.

Mergi la inceput