Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatza, dragelor, o coffe?
slabutza activitatea virtuala ..si ....si...
se vede ca stam mai mult pe afara...
eu am zile siecsi...in care jiji se da greu rapus la amiaza....si mai greu seara...asa ca..iar ne apuca ora 12...
de la 6-9 suntem afara...ce sa zic , o viatza si un trai...noroc ca s-a mai potollit si mai respir si eu...
mai noua are in vocabular...NU VEAU...cred ca-i place cum suna pt ca zice si doar daca deschid gura..
ieri am av 2 intamplari in par din care m-a socat. jiji era laga o fetityamai mik. eu ii ziceam bb mic , mami...si amcrezut ca face mai mai dar nu....a atins-o , deloc tare...dar n-a fc mai, mai. la care maica-sa a sarit ca arsa... AATINS-O????? DA????? VA ROG SA AVETI MAI MULTA GRIJA. deci nici nu am reactionat. voi stiti f bine ca oricat de mult ai avea grija se intampla chestii intr-ofractiune de secunda...sunt copii, nu stiu cum poti reactiona asa...la cat si-a furat-o jiji...ar fi trebuit sa ma cert cu tot cartierul. pemine nu m-a deranjat ce a zis aia ci efectiv tonul folosit.
de aia am inceput sa prefer lucurile in care sunt copii si parinti cunoscuti...ne stim...le facem observatie copiilor dar nu cu ranchiuna, ce naiba.
in rest n-am nik sa va povestesc...acelasi slalom printre treburi, nu-mi ajunge ziua, iar sunt la faza 0 timp pt mine,n-am mai fost intr-un mag de 100 de ani, nici macar in hypermarket n-am aj ca am prb cu masina. imi vine uneori sa evadez...zic asta pt ca in proportie de 99% jiji e in grija mea. dar am inceput sa maobisnuiesc cu situatia si sa nu ma mai enervez. cum sa ramana 1 ora in parc doar el cu jiji???? in conditiile in care nu mai tre sa fugi de nebun dupa el. pai eu in ora aia as face o gramada de chestii...in fine...c'est la vie...
sa aveti o duminik frumoasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
de cafea dece
loredana stiu ca si cainii sunt victime, eu pusesem pe seama cainilor fara stapan raspandirea f mare a capuselor, bine ca mai sunt si alte cauze...
intre timp au aparut si la noi in parc, si nu il mai las in iarba, desii el ar culege papadii si flori si ar sta numai acolo
despre crize, Dragos a avut o perioada mai nazbatioasa sa zic, dar acum e mai cooperant, eu ma pun pe vine si il iau pe piciorul meu si ii zic ' stai sa vorbim amandoi' , ii explic si de regula intelege
dar cu aruncatul, arunca tot ce prinde si nu stiu cum ca ne nimereste de fiecare data... rabdacol sa avem
si asa ee, nu merge chiar mereu cu vorba dulce, totul e sa gasesti un echilibru cred
BF si eu am aceeasi impresie ca fetitele sunt mai intelegatoare si mai blande
ruxita ce frumos ai spus "mamele sunt si ele din rai! inzestrate cu simturi speciale..."
lali f frumoasa iesirea voastra
nyny si noi tot cu tricicleta mergem si e f bine, punem si jucariile in ea
v-am zis ca noi suntem mari haimanale? totin 3, Dragos cand se trezeste ma intraba ' unde mergem?'
dece acum vreo 3 zile in parc, Dragos se juca cu un baietel fotbal, s-au repezit amandoi pe mingie, si au cazut amandoi, dar celalalt baietel s-a lovit mai tare si i-a curs sange la gurita
mi-a parut tare rau, m-am dus si l-am ridicat ca bunica nu era pe faza, si mi-am cerut scuze dar degeaba, mi-am luat-o
VEDETI DOAMNA, VEDETI? ce i-a facut? cred ca l-a impins ca altfel...
si altele, degeaba inecercam sa zic ceva...
si singur daca este si se impiedica in fata ta si nu ai timp sa reactionezi, toate stim asta
dupa somn plecam in plimbari, vroiam sa mergem la plaja, dar azi nu e vreme chiar buna
fetele care v-ati mai documentat ce creme de protectie solara folositi ptr copii?
sa aveti o zii superba!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Neatza doamnelor!
Dece eu ieri chiar m-am enervat in parc! Mara se urca pe o jucarie, o fetita cu cateva luni mai mica se duce langa ea si Mara (cred) a ains-o cu piciorul voit sau nu. Zic cred pt ca nu am vazut faza, ma intorsesem 5 secunde si vb la telefon. Am auzit doar pe un ton de parca vorbea adult cu adult "de ce o lovesti cu piciorul ca nu ti-a facut nimic?". N-am reactionat imediat pt ca eram convinsa ca respectiva cucoana vb cu fii-sa nu cu copilul meu! La prima vedere poate ca nu suna cine stie ce fraza dar tonul pe care a spus-o, m-a scos din sarite rau. Am vrut sa ma duc dupa ea sa-i zic vreo doua, m-am calmat intre timp si sper sa nu-mi mai iasa in cale.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Neatza!
hai sa zic si eu de o femeie care a zis ceva urat copilului meu!!!
Ingrijitoarea de la gradi! care e interfata gradinitei cu parintii, ea primeste si livreaza la pachet copilul cu toate lucrusoarele lui...
imi zice ca nu e voie cu reviste, Kay imi cere reviste, DAR se uita in ele si mi le lasa la urcarea in clasa (pt ca probabil l-au facut sa inteleaga, nu stiu cum, ca nu are voie, si copilul se executa singur)... i-am luat 2 carticele cu masisi si trenulete cu abtibilduri, si i-am zis ca e in regula sa faca ce vrea cu ele (zicea ca i le rup copiii)... la plecare imi vrea revistele inapoi, ne intoarcem din drum si-i cer revista cu trenulete... si aia incepe ca de ce i le cer? ca am zis ca poate sa faca orice cu ele, zic DA, dar copilul le vrea inapoi, daca mai exista, as vrea s-o luam acasa pe weekend, si ea "DAR CUM SE POATE CA UN COPIL SA-SI BATA JOC IN HALUL ASTA DE NOI?!"
wtf? adica cum isi bate joc de ea? ca nici macar nu ea a urcat la etaj sa caute carticica? ce abordare in rest are fata de copii? daca copilul vrea ceva inseamna ca-si bate joc de ea???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Buna dimineata,
Si eu servesc cafeluta acum (multumesc Dece )
Dece ti-am trimis PM
Ruxita ingrijitoarea respectiva cred ca deja e satula de ce face . Oricum urat a raspuns; ma mai intalnesc si eu cu chestii de genul (de la conationali nu de la englezi) : vai dar ce domnisoara mare esti si nu faci la olita! si chestii de genu ;recunosc ca ma irita de numa
, eu le mai raspund cu cate o gluma sarcastica ca sa isi dea seama ca trebuie sa ne lase in pace cu comentariile(adevarul e ca eu am si un punct slab atunci cand trebuie sa imi expun punctul de vedere, mereu caut o solutie amiabila,ca nu stiu sa discut contradictoriu
)
O zi frumoasa sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
salutare, fetelor...
am reusit sa citesc ce mai povestiti voi pe aici. recunosc cu zambetul pe buze ca eu nu ma pot abtine. daca se ia cineva de copilul meu, cu sau fara drept, ma ia gura pe-dinainte si ti-l spurc pe respectivul de nu-l spala nici toata apa dunarii...
ma iau si de persoanele si copiii care au ceva de impartit cu copilul meu, dar ma deranjeaza grozav si comportamentele salbatice de la locurile de joaca amenajate. nu o data l-am luat de manuta pe pui si l-am atras spre alt loc, spunand in gura mare sa ma auda vinovatii "hai, mami, de aici ca sunt copii obraznici care ... arunca cu pietre, imping copii, nu se joaca frumos, se catara pe garduri, etc si nu-i frumos, tu sa nu faci asa..."
stiu ca nu e neaparat sanatos, dar ma irita la maxim si-s in stare sa ma iau la bataie. nu mai zic de copiii adusi bolnavi la locurile de joaca. plini de muci sau care tusesc. atunci nu mai am putere sa zic nimic. imi iau copilul pe sus avion si decolez instant fara sa ma mai uit inapoi.
o saptamana frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Ce fac fetele?
Ruxita mi se pare super cursurile tale,chiar interesante
Simply,mami de fetita frumusica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
Neatza!! aromata!!!
i-am pus lui Dragos apa in lighean afara, si pestii de rapitor ai lu ta-su, ii place mult dar dureaza max 15 min pana varsa toata apa
i-am luat si acuarele, picteaza tot afara, e innebunit dupa ele, daca nu sunt langa el ma mai striga din cand in cand sa imi arate ce a pictat, zice ' aiaa baaca, aia pom' desi nu e nik descifrabil, va dati seama
si apa de la acuarele o varsa si zice ' pune ataa apaa'
aaa, si ne stropeste cu pistolul cu apa, la Dunare ne-a udat pe toti
Duminica l-am inlocuit cu unul care face baloane, e foartee incantat desii si din asta curge lichidul
cam asta face Dragos, ma grabesc sa ma apuc de treaba
sa aveti o zii frumoasa!