Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetelor!

Simply sa-ti fie de bine! Imi place tare mult cum iti sta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply, da, am scapat de pampers. Va spuneam sapt trecuta ca mai am 1buc si nu mai cumpar... si asa am facut. In primele 2 zile l-am tot pus din 30 in 30 de min, in urmatoarele zile am marit intervalul la 1h, 1h si 30 min- 2h. Sunt bucuroasa ca de 2 nopti nu a udat patul deloc... in deplasare la fel nu s-a scapat niciodata (oricum am mereu 2 pantaloni/chiloti dupa mine pt orice eventualitate). Inca nu-mi spune cand face, cred ca nu apuca pt ca il pun eu inainte sa-si dea el seama. Tre' sa-mi fac curaj sa-l las pana imi cere el. Cu kk tot mai avem de lucrat... face jumatate pe el, jumatate la wc .. dar sunt sigura ca vom rezolva curand si problema asta.

E super incantat cand ii spun ca s-a facut baiat mare si nu mai face pp pe el.. si invers.. cea mai mare injuratura e sa-i spun ca e bb mic. I-am prins punctul slab si ne cam folosim de asta cand vrem sa-l convingem sa faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am vazut poze asa frumoaseee

Eu cand ma uit la pozele cu pufi nu pot sa cred ce mari s-au facut si atat de frumosi si cat de repede a trecut timpul.

Iar voi doamnelor aratati extraordinar de bine sunteti mamici tinere si frumoase,finute

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Tomaca ma bucur sa citesc despre Tudor ca incepe sa se acomodeze la gradi. O sa-l duceti si pe perioada vacantei?

Simply te inteleg cu vremea, nici pe-aici nu stau prea bine lucrurile. Noroc ca noi mai facem vizite la bunici, mergem la gradi (Mara), mai primim vizite... spre deosebire de voi.

Mi-e foarte greu sa gasesc cuvinte de incurajare pt Ruxita . Nu pot sa spun decat ca ma rog pentru voi sa fiti puternici si sa iesiti cu bine din situatia asta... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny ce curajoasa esti sa nu-i pui pampers la culcare!
Mara de vreo 3 saptamani (cred) face la olita. N-o pun eu niciodata, are olita la indemana si se duce singura, cateodata insista chiar sa o tin sa faca la WC. Mie insa mi-e teama sa nu-i dau pampers la somn, am inceput sa nu-i mai pun afara si cand suntem afara ii amintesc mereu ca nu are pampers si sa-mi zica daca vrea sa faca pipi. Azi de dimineata am plecat in parc fara pampers, fara schimburi, cand am intrat in parc s-a intalnit cu o prietna de-a ei si alergand dupa fetita a facut pipi pe ea.....am plecat repede acasa sa o schimb si pana ne-am spalat/schimbat noi a inceput sa ploua.
In schimb intr-o alta zi, cand am ramas fara pampers, am fost cu ea in parc vreo ora jumate, apoi am mers cu masina la real sa facem piata si am ajuns acasa dupa vreo 3 ore de umblat cu hainutele uscate.:D

Mergi la inceput

Mirela sunteti pe drumul cel bun, sigur nu va mai dura mult si o sa scapati de pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaa...
o cafea tare si aromata serveste cineva?
las alaturi un tort cu lamaie si mac poate va indemn la vorba?

o saptamana usoara va doresc si pufi cuminti si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza, o coffe fierbinte?

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ZIUA NUMELUI: PUFI, MAMICI, TATICI, BUNICI? FRATZICI, VECINICI ETC........MULTA SANATATE SI PETRECERE FRUMOASA

noi ink cu muci in gat, inkk cu mama care se straduieste in felul ei specific sa aiba grija de el=ieri ploua era amiaza aka 2, am sunat-o de 10 ori sa vad unde i-a prins ploaia sa ma duc dupa ei, in cele din urma au venit cu taxi de la mall in conditiile in care eu stau la 200 m. dar pt ca ea facuse un traseu mai lung cu el pana la mall s-a gandit ca ala e drumul desi fusese de zeci de ori pana ieri la mall.

nu mai conteaza.
o chestie interesanta pt mine. in familia noastra de vreo 3 zile a aparut un personaj nou *tinul de sus* vecinul de sus- personaj important pt jiji. cand ii pomenesc de vecinul pune capul instantaneu pe perna si adoarme instant. stiu ca nu e bine dar eu apelez la *vecinu* cand se ingroasa gluma cu somnul*

tre sa ma apuc de shmotrul traditional si sa dau instructajul pe aici sa nu mai am alte si alte surprize;

sa aveti o sapt super

Mergi la inceput

Buna dimineata,

La multi ani celor ce isi serbeaza ziua numelui!

Noi il asteptam pe tati, trebuie sa ajunga acasa

Multumesc Mirela,Micki,Nyny,Atlantique pt comment-uri asa dragute

Dece sper ca jiji sa se faca bine, o sapt usoara si fara stres sa ai

O zi si o saptamana asa cum va doriti voi

Mergi la inceput

Ati dat cumva la copii gutui?

Mergi la inceput