Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ati dat cumva la copii gutui?

Simply,mami de fetita frumusica

Da, eu demult. Coapte ca Tudor nici nu avea dinti bine. Nu prea a fost un success; mai incercam.

Mergi la inceput

Simply, cat despre avatar, eu recunosc cu mana pe inima ca m-am uitat de 2-3 ori cu ochii mari, am crezut ca esti tu (eu stau mai prost cu vederea ). Am marit chiar si poza

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi! sa fiti sanatosi si sa nu faceti indigestie.

Mergi la inceput

Tudor astazi a plecat fericit la gradi. Mi-a trimis bezele de la usa pana la poarta.

Cand l-a luat bona la pranz a inceput sa planga. Incepeau sa serveasca masa si el se asezase pe scaun deja . Si dimineata s-a asezat pe scaun singur si a mancat tot singur micul dejun. Acasa nu prea mai vrea sa manance dimineata, cred ca-i place acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La multi ani, Elene si Constantini! Sa fiti sanatosi cu totii!

Simply, iti sta tare bine tunsa, ti-a reusit de minune operatiunea!

Nyny, Mire, felicitari pentru progresele cu olita. Si noi suntem de vreo 2 luni fara pampers peste zi. Inca nu am curaj s-o las la somn. Nu ne grabim nicaieri si decat sa-i stric somnul, mai bine ii pun scutec care e uscat dupa somnul de pranz in 99% din cazuri, insa dimineata e ud bine.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Simply, cat despre avatar, eu recunosc cu mana pe inima ca m-am uitat de 2-3 ori cu ochii mari, am crezut ca esti tu (eu stau mai prost cu vederea ). Am marit chiar si poza

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mi s-a mai spus , il consider un mare compliment; dar nu sunt eu asa finuta ca si d-na din peisaj, mai ales ca acum m-am si tuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

La multi ani, Elene si Constantini! Sa fiti sanatosi cu totii!

Simply, iti sta tare bine tunsa, ti-a reusit de minune operatiunea!

Nyny, Mire, felicitari pentru progresele cu olita. Si noi suntem de vreo 2 luni fara pampers peste zi. Inca nu am curaj s-o las la somn. Nu ne grabim nicaieri si decat sa-i stric somnul, mai bine ii pun scutec care e uscat dupa somnul de pranz in 99% din cazuri, insa dimineata e ud bine.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

mami de fetita finuta

Iti multumesc

Felicitari pt reusita cu pampersul

Noi inca suntem in urma, are zile cand doreste sa faca la olita, dar are si zile cand nu vrea deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Simply, am o dilema. intrebasi de gutui dpdv al gustului, sau iti e frica de alergii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Simply, am o dilema. intrebasi de gutui dpdv al gustului, sau iti e frica de alergii?

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Din punct de vedere al gustului;pana acum nu am avut gutui aici, nici nu sunt...am primit cateva si vreau sa ii dau si Arianei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Din punct de vedere al gustului;pana acum nu am avut gutui aici, nici nu sunt...am primit cateva si vreau sa ii dau si Arianei;

aha...
pai, stii cum e: gusturile nu se discuta...
poti sa-i dai, linistita. ce poate sa faca mai mult decat sa ti-o refuze? mie, de ex, imi place gutuia doar in compot si dulceata...

fetele cochetele...
o zi bunaaaa!

Mergi la inceput