Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza , doamnelor; o coffe fierbinte pt un inceput de zi mohorat?

noi de cand avem muci dormim cam aiurea ca=i are in gat si noaptea e di vis.....
hai sa va zic pe scurt ziua de ieri.dimi nu stiam pe ce sa pun mana, sa fac curat, sa fac mancare, sa las hainele lu jiji, sa-i reamintesc mamei cum fct plita si microundele, unde e mancarea etc.

nu mai zic ca am sunat de 3-4 ori si n-a rasp. vin la5 acasa ei nu.o sun era sa-si faca ochelari. se intorc ma uit jiji descult, aka fara ciorapi. ildescalt o limba la pantof era intrata in interior dar nu suficient cat sa nu fie deranjant la picior. mi- a zis ca a plans cautand ciorapi si pampers. dau pantalonii jos pampersul pus pe dos adik putea sa se pise intr-o veselie. in fine a dormit 1 ora dupa care s-o fit trezit ca e infundat. nu l-a mai readormit dar i-a zis ca se duc afara si jiji era doar la usa. si multe alte kk dar am depasit faza de suparare. mama e un fenomen deosebit unic si greu de egalat. bine ca a iesit cu el. aseara au iesit 2 ore timp in care au am spalat baia asa cum trebuie si am fc curat, piftie de curcan, socata.

e vremea asta de kk si ma seaca rau de tot.

tomaca in continuare eu fac parte din categoria ....ranza umflata....cand citesc de calatoriile tale....chiar daca na , nu sunt turistice. ma bucur ca buturelul e pe drumul cel bun, va fi ok? e nevoie de ceva timp.

am uitat ce mai vroiam sa zic.
simpli te compatimesc cu vremea...eu turbez doar pt cateva zile de ploaie. of... asta e...ne obisnuim cu toate...

sa aveti un we super alaturi de cei dragi voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza!

de cafea decete inteleg perfect,parca o vedeam pe soacra mea, tot cam asa, cu pampersul intr-o parte, bagat in fund ,mi-a dat cu matura de paie in dormitor sa nu foloseasca aspiratorul meu n-am ce zice
plus ca a mea ma mai si minte, zice ca a mancat Dragos si el e mort de foame cand vin eu... si tot asa stau mai mult acasa decat pe la munca

tomaca
f bine se adapteaza buturelul

si la noi e vreme urata, aseara chiar daca batea vantul am fost pe faleza, si am coborat langa cazino, era mai adapost, s-a uitat cu 2 baietei cum se sparg valurile de tarm, fugeau si radeau cand veneau valuri mai mari si ii stropea, a fost frumos

va invit la prajitura cu capsuni si frisca si salata de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Imi plac tare mult pozele de la avatar, foarte inspirate. Simply a ta e pur si simplu superba!

Mirela, mami de Mara

sunt de acord cu tine... superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua,

A venit si weekendul cu vreme urata , macar am reusit sa fac o plimbare cu Ariana.

Mirela,Dandana si mie imi place mult poza

Dece poate ca data viitoare se va descurca mai bine mama ta

Un weekend linistit sa aveti !

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Dastefa am uitat sa te felicit pt examen

Eu sunt suparata pe mine ca zilele astea nu am invatat nimic, am deviat de la organizarea care o aveam...dar nu am avut deloc starea necesara pt a invata ca sa nu mai spun de starea Arianei.

Dar asta e un lucru mic, minor...fereasca Dumnezeu de necazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna,
N-am mai intrat demult pe dc si mi se facuse dor de voi...in special de tomaca nu mai stiam nimic. Am citit vreo doua pagini asa..de placere..sa-mi treaca dorul :)
Va pup! :-*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna,
N-am mai intrat demult pe dc si mi se facuse dor de voi...in special de tomaca nu mai stiam nimic. Am citit vreo doua pagini asa..de placere..sa-mi treaca dorul :)
Va pup! :-*

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Haideti la o cafeluta si la un pic de discutie

Dat fiind faptul ca stapanul nu e acasa mi-am facut de cap , aka m-am tuns www.google.co.uk/imgres?q=tunsori par mediu eva longoria&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-GB:official&channel=fflb&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=j9eTTCpfi8a8AM:&imgrefurl=http://www.topcoafuri.ro/coafuri-bob-tubsori-bo/topuri-coafuri&docid=QeSHed9GEcgJEM&imgurl=http://www.topcoafuri.ro/wp-content/uploads/2009/09/8.Coafuri-Bob-eva-longoria-parker.jpg&w=400&h=520&ei=8Ie4T7I9jvvxA42WhJEK&zoom=1&iact=hc&vpx=114&vpy=117&dur=209&hovh=256&hovw=197&tx=118&ty=104&sig=108164757031700757394&page=1&tbnh=131&tbnw=104&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0,i:72" target="_blank">asa (dar nu imi sta asa bine ca si ei )

Nu am mai avut parul asa scurt de vreo 9 ani,din facultate. Vreau sa scap de brunet si simteam nevoia unui nou inceput

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza si sarumana de cofee Simply. Sa-ti fie de bine noua tunsoare. Inteleg ca te-ai tuns iar singura.. esti curajoasa nu gluma, bine, probabil iti permite si parul sa faci asta... eu am parul drept drept si moalee, iar daca m-as apuca sa fac asta sigur n-as reusi sa-l tai uniform si ar iesi la iveala orice "ciuntitura".

Intru iar dupa ce adorm copiii la pranz sa va povestesc cum am incheiat saptamana fara pampers.

Va pe toate. Duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Nyny ati scapat de pampers? bravoooo

Da m-am tuns singura, intentionam sa merg la salon si m-am gandit ca daca tot merg la coafor sa testez eu mana mea, sa vad daca m-as pricepe. Am pus si 2 poze pe picasa, va rog sa faceti abstractie de fata mea , ca e prea dimineata totusi . Parca in poze nu e asa ca in realitate,se aseaza mai bine in realitate si sunt cateva imperfectiuni...dar se rezolva la salon

Mergi la inceput