Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
neata, o coffe fierbinte, doamnelor....
sunt la zi dar nu am timp sa raspund...
a venit mama la mine si tre sa la s totul in regula plus sa fac instructajul cu ea.....cum sa foloseasca aparatura etc.
intru da la munca
o zi super
simplicity spune:
Buna dimineata,
Spun si eu prezent la cafeluta (multumesc Dece )
Tomaca ma bucur sa te recitesc
Loredana sper sa afli ce o deranjeaza pe Lara
Multumesc si eu doamnelor pt informatiile oferite, vis-a-vis de cum se manifesta copii atunci cand au viermisori, nu stiam
O zi linistita sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Am parul cret deja....sapt asta (in afara de luni) nu mi-a dormit la pranz Ariana;de 2 zile imi pune la incercare autocontrolul....
tomaca spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru vorbele frumoase.
Tudor astazi e in excursie la Ferma animalelor. A fost amanata de saptamana trecuta cand a plouat, nici azi nu e prea frumos, dar nu mai ploua asa ca s-au dus. Mi-a zis bona ca e tare incantat. Am trimis-o cu el asa cum era programat initial pt ca atunci cand il scoteau in curte plangea tare; cred ca pentru el coboratul din clasa echivala cu luatul acasa si a fost tare dezamagit. Dar acum s-a mai obisnuit. De doua zile il luam la 12.30 si bona il gaseste cu o fetita de clasa la parter asteptand (ceilalti mananca) cuminti. Deci nu se mai sperie. Il luam cand termina activitatile pt ca in ultima vreme s-a suparat ca l-am intrerupt de la ce facea si a inceput sa planga.
Sunt curioasa ce va spune cand ma duc acasa. Ca data trecuta i-am povestit cu o seara inainte unde merge si ce o sa vada acolo si s-a trezit cu ia-ia-o pe buze. A fost putin dezamagit ca nu mai merge, i-am explicat ca ploua, dar l-a luat bona acasa ca el stia ca in ziua aceea merge cu ea la ferma si daca ramanea la gradi, parea ca l-am pacalit.
S-a mai linistit cu plansul. Metoda e plimbarea cu autobuzul. E innebunit sa se plimbe cu autobuzul, asa ca pleaca si se intoarce de la gradi cu autobusul galben. Il asteapta cuminte in statie, il cheama ai bum-bum, si cand il vede ii face cu mana sa-l ia si pe el.
Azi cand l-a condus la poarta ne-a facut cu mana si a zis pa.
La gradi si-a facut curaj si ia fetitele de mana (nu-i plac baietii), are initiativa cu materialele, e pe drumul cel bun.
simplicity spune:
Tomaca ma bucur ca Tudor s-a acomodat cu gradi, incet incet se obisnuieste. Si Arianei ii place sa mearga cu autobuzul, de aceea o data sau de doua ori pe luna mergem noi 2 cu bus-ul in alt oras si ne plimbam la magazine,parc de joaca, poate si mancam in oras.
blue_flower spune:
Ce frumos ca s-a acomodat Tudor. Bravo lui si voua pentru rabdare.
Trebuie sa il urc si eu pe Dani intr-un autobuz/tramvai ceva....l-am dus o singura data la metrou si i-am aratat trenul, dar nu am coborat, doar ca se vedea nitel. Si la gara l-am dus, ca venea maica-mea si am mers sa o asteptam. Ce circ a facut si acolo, ca el vrea pe linie si venea trenul, de abia il stapanea sotul meu in brate....se zbatea si tipa....
Simply, si Dani a avut zile cand nu a vrut sa doarma...asta e, cu forta nu se poate. Doar ca devine super marait pe la 7-8 si pe la 9.30 adoarme.
simplicity spune:
BF am norocul ca atunci cand nu doarme la pranz la 8 cel tarziu adoarme, uneori la 7 , aseara de ex la 6 a adormit si pana la 6 dimineata nu s-a trezit
Acum doarme, am plimbat-o afara 2 ore cu bicicleta si s-a obosit;noroc ca ne-a permis vremea
Doreste cineva o cafeluta si salam de biscuiti?
miremia spune:
Hello fete dragi!
Simply azi m-am gandit mult la tine, am inceput dimineata cand am vazut iar frigul de afara, mai tarziu am vazut o emisiune pe history despre opera lui Jane Austen.
Tomaca super ca s-a acomodat Tudorel. Am inteles ca acum il lasati doar pana la 12 la gradi?
Va pup pe toate fara exceptie!
miremia spune:
Imi plac tare mult pozele de la avatar, foarte inspirate. Simply a ta e pur si simplu superba!