Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza sarumana de bunatati, plateea

eu n-am mai intrat din we si se intampla multe;

nyny, condoleante...m-a impresionat tare mult ceea ce ai scris despre cum trecem prin viata...eu simt si traiesc chestia asta de ceva timp....si am asa o mahnire si o neputiinta momentana de-mi vine sa o iau la sanatoasa.

m-a intristat si faza cu sotul lu rux....si-mi ziceam ce de kk e viata asta....acu esti si maine poti disparea pt totdeauna...si noi uitam zi de zi care sunt adevaratele proritati ale vietii.

la intrebare lu simpli hm la mine e un pic invers ar trebui sa ma gandesc ce-am face o saptamana in 3.....avand in vedere ca tati e mai mult musafir la modul ca fie ajunge f tarziu...fie ca-si face somnul de frumusete fie ca noi suntem afara...etc....insa sa stiti ca eu sunt f fericita cand sunt doar eu cu jiji...e marea mea dragoste si simt ca daca -l am pe el nu-mi mai trebuie nik. nimeni n-ar putea sa faca mai mult pt mine. da....mi-as dori o viata de familie normala cu implicare din ambele parti...dar daca din diverse motive asta nu prea e...incerc sa iau lucururile asa cum sunt , momentan.

ieri am av o mare bucurie. faceam mancare si aud ceva la baie...am fugit ca arsa...era jiji care cum m-a vz mi-a zis....peaca , mami...isi daduse pantalonii jos si facea pipi....s-a ridicat a luat hartie sa se stearga...a arucat apoi pipi in wc si si-a tras pantalonii....am baiat mare...

multa sanatate puilor bolnavi....si jiji e cam infundat dar sper sa nu se agraveze....

offf am inceput mesajul asta de 100 de ani....si nici nu mai stiu ce-am scris...
sa aveti o zi frumu sio sa nu va dea dureri de cap ploaia...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Bravo, Luca! Ce vremuri!

Noi suntem, cu Kiti, cu muci si tuse, de saptamana trecuta joi spre vineri. Irei am fost si la ORL, si ne-a zis ca desi nu are muci aposi, are mucoasele inflamate si ceva rosu in gat. Citez "e racit bine". Nu avem antibiotic, dar n-shpe mii de chestii...de raceala...de imunizare...de alergie...
Si azi e din cale afara de nervos. Urla din orice. Nu-i convine nimic. Uf ce zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

legat de intrebarea cu statul singura cu copii-eu am din pacatedeja destul de multa experienta,mai bine de 1 an.
si prima data cand a plecat si dupa vacanta de Craciun am trait primele cateva zile ca in transa,nu aveam stare sa stau in casa
le luam pe fete si stateam pe la prieteni,la plimbare,incercam sa fac lucruri speciale care sa le aduca si lor si mie cate o mica bucurie
dar asta nu pt ca atat timp cat era sotul nu as fi putut-o face ,ci o faceam ca un lucru exceptional in incercarea de a unple cat de cat golul format
dupa un timp lucrurile intra in normal,atat cat poate fi normala aceasta situatie.Si acum am cateodata o senzatie asa urata seara cand trebuie sa sting becul.Nu e frica ,e un fel de panica,de nod in gat,nici nu stiu cum sa descriu starea.Noroc ca la cat is de obosita adorm instant

sympli deja sunteti singure sau e vb de saptamana urmatoare?
sper sa ai vreme buna sa puteti iesi.De trecut o sa treaca ea cumva perioada asta,doar sa nu tanjeasca prea mult Ariana ca atunci chiar te apuca jalea.La noi de ex Daria s-a mai obisnuit cu ideea dar a inceput Miru sa intrebe si de cateva ori pe zi-unde e tata?sau cand deschid calculatorul e ca un reflex conditionat si incepe-Tata?Tata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neatza !
haideti la cafea cu chef de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

sunt cu gandul la ruxi

simpli tu esti mai inventiva ca mine nu aveti locuri de joaca sa mai iesti un pic?

ce mancaruri prefera pufii vostrii?

Dragos cred ca iar are o pasa proasta cu mancarea, in afaara de ciorba nu prea mananca bine nik, si mai nou scuipa de zici ca e bb si zice " nu bunaa aiaa" mi-a scuipat si galustile din supa de rosii

s-a trezit si se urca pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Dandana multumesc de cafea

Dastefa sapt asta suntem singure,deja au trecut 2 zile mai avem 4; prima zi mi s-a parut cea mai nasoala, ieri a fost un pic frumos si am plecat in alt oras la mici cumparaturi(asa ca intre fete) , astazi iar e urat afara . Daca eram in Romania sigur si eu ma duceam in vizite, dar aici nu am la cine, ce cunostiinte am (de acasa) lucreaza mult si nu au nici copii iar mamicile care le cunosc si suntem pe aceeasi unda de lungime sunt poloneze care nu prea stiu engleza...la tine situatia e mai complicata, daca e plecat pt mai mult timp :( Sentimentul de panica de care spui si eu il cunosc, am stabilit si cu sotul ca macar dimineata la trezire si seara sa vb si parca altfel dorm cand stiu ca si el e bine.

Ariana e ff cumintica, chiar am profitat si m-am mai uitat si eu la filme de epoca; desi ieri a avut cateva momente cand a inceput sa planga dintr-o data si sa ceara in brate :(

Dandana si Ariana e intr-o pasa mai proasta cu mancarea, mai mult vrea lapte,fructe,iaurt prea putin mancare gatita(mananca dar parca nu suficient) .

Eu i-am facut trecerea de la LP la lapte de vaca UHT

O zi linistita si cu vesti bune

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mai traim dar sunt foarte ocupata in ultimul timp

am citit acum din urma, intrebati de activitati cand sunteti cu puii singuri...la mine asta e un mare of...noi suntem exact pe invers..tati e cu Dragos singur acasa 5 nopti pe saptamana...imi inchipui ce greu ii este...oricum seara daca ajunge la o ora rezonabila iese cu el prin parc, daca e vreme urata il plimba cu masina, prin mall...

in rest, sunt in cautare de apartament...asadar daca auziti de ceva cu 2 camere, nemobilat prin Crangasi, Drumul Taberei, Militari, Lujerului sa imi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Buna,fetelor!

Ma alatur si eu mamicilor cu pufi care nu mananca prea bine,a ajuns de la o sticla de lapte seara,asa,de moft,la cate 4 pe zi si in rest mai nimic...Fructe,eventual,mai paine,mancare normala mai deloc,si manca foarte bine inainte,orice si fara mofturi...Noaptea se trezeste plangand,trebuie sa o iau in pat la noi si daca fac vreo chestie sau miscare care i se pare ei aiurea,se pune pe un urlat de ma termina nervos,imi vine sa plang si eu langa ea...Si inca o chestie,ca au inceput toate astea cam in acelasi timp,se freaca la nas,dar intr-un hal de ma sperie ca isi muta nasul din loc,oare ce o fi inseamnad asta?Ati mai auzit de asa ceva?In rest,peste zi,e vesela,se joaca,are bineinteles crizele aferente varstei,dar nu de speriat,asa,in limite normale...
Ce ziceti de toate astea.aveti vreo idee?

Ruxi,iti scriu si aici ca sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

cand mi-ai spus de lapte ca si-a marit doza m-am gandit la virmisori..cand ai spus ca si se freaca la nas mi-ai intarit ideea. Din cate stiu eu giardia da astfel de manifestari..plus agitatia de peste noapte...eu zic sa ii faci analize pentru asa ceva.

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Buna,fetelor!

Ma alatur si eu mamicilor cu pufi care nu mananca prea bine,a ajuns de la o sticla de lapte seara,asa,de moft,la cate 4 pe zi si in rest mai nimic...Fructe,eventual,mai paine,mancare normala mai deloc,si manca foarte bine inainte,orice si fara mofturi...Noaptea se trezeste plangand,trebuie sa o iau in pat la noi si daca fac vreo chestie sau miscare care i se pare ei aiurea,se pune pe un urlat de ma termina nervos,imi vine sa plang si eu langa ea...Si inca o chestie,ca au inceput toate astea cam in acelasi timp,se freaca la nas,dar intr-un hal de ma sperie ca isi muta nasul din loc,oare ce o fi inseamnad asta?Ati mai auzit de asa ceva?In rest,peste zi,e vesela,se joaca,are bineinteles crizele aferente varstei,dar nu de speriat,asa,in limite normale...
Ce ziceti de toate astea.aveti vreo idee?

Ruxi,iti scriu si aici ca sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi!

Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
vad ca scrieti de Ruxi,ce s-a intamplat?
eu nu-a cu FB ,sau poate a scris si aici si mi-a scapat?

Loredana nu stiu ce sa-ti spun de scarpinatul nasului.pe mine chestia asta ma duce cu gandul la ceva paraziti intestinali,desi habar n-am daca e corect si daca da care-i explicatia
poate cauti tu si te lamuresti
legat de mancare,de crizele de plans-nu stiu dar au de-a lungul timpului atatea hachite,pt unele poate exista explicatie dar cele mai multe trec de la sine asa cum vin.Daca totusi se aduna mai multe semne de intrebare si nu te poti linisti-nu poti lua legatura cu un medic?

am primi si eu rezultatele la examen din fericire sunt bune,sa dea Dumnezeu acum sa vina momentul ala cand imi vor fi de folos

Mergi la inceput