Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetelor!

Simply intelesesem initial ca intrebi ce as face daca as fi fara copil si sot pe undeva...

Nici nu stiu, probabil as cauta activitati noi pe care sa le facem impreuna, poate un teatru de papusi, plimbari prin zone noi, o jucarie noua sa o tina ocupata cand am nevoie de momente de respiro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mirela

Singura fara Ariana nu cred ca as rezista mai mult de cateva ore si fara sot imi e naspa. Pe mine ce ma enerveaza e vremea,ploua non-stop si avem 6 grade ; ne tine in casa

Eu mi-am propus sa nu calc,sa nu gatesc prea mult si sa iesim in alt oras daca vremea ne permite ...

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

BF cum a fost la oftalmolog? Ce ti-a zis de Dani? Cum ti s-a parut Dr?

Lali de David luptatorul nostru

A fost super ok tanti doc, e pregatita pt copii din toate punctele de vedere, cu aparatura specifica si jucarii si mai ales cu multa rabdare.
Nu are nimic copilul, da, ii fuge nitel un ochi, dar nu e de ochelari. Si sa mai venim la control dupa 6 luni.
Ne-am facut si noi controale, ca tot eram acolo. Si noi suntem bine, doar ca stam prea mult cu ochii in laptop.

Cam atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Doamnelor cum v-ati petrece timpul daca ati fi singure cu pufii pt o saptamana, fara sot & alte persoane?

Buna, foarte buna intrebarea ta.

Chiar ieri mi-a zis sotul ca are o delegatie in alt oras si mama mea ar putea sa isi viziteze tatal, adica pe bunicul. E vorba doar de 1 noapte sa stau eu singura ....si deja m-am panicat.....
Nu cred ca as sta 1 sapt singura doar eu cu copilul, nu fac fata la toata distractia.
Admir persoanele care pot sa faca asta.
De ce intrebi? Esti in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bf e bine ca nu aveti probleme cu ochisorii

Da sunt singura cu Ari pana lunea viitoare :( . Am in suflet un sentiment naspa, de pustietate; eu oricum imi petreceam marea majoritate a zile numai cu Ariana, dar stiam ca dupa-masa suntem cu tati si ca vom petrece impreuna ziua,seara. Abia astept sa se intoarca;plus ca faptul ca nu e langa mine am impresia ca nu e in siguranta, exact asta spunea si el ca simte un gol, ca are impresia ca nu suntem in siguranta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bf e bine ca nu aveti probleme cu ochisorii

Da sunt singura cu Ari pana lunea viitoare :( . Am in suflet un sentiment naspa, de pustietate; eu oricum imi petreceam marea majoritate a zile numai cu Ariana, dar stiam ca dupa-masa suntem cu tati si ca vom petrece impreuna ziua,seara. Abia astept sa se intoarca;plus ca faptul ca nu e langa mine am impresia ca nu e in siguranta, exact asta spunea si el ca simte un gol, ca are impresia ca nu suntem in siguranta.

Eu ma simt aiurea cand e plecat sotul meu cu masina, gen in alta tara sau cine stie pe unde prin Ro.
Poate si pentru ca am trecut printr-un accident - nu eu, el a facut accident - cu dauna totala la 1 saptamana de la casatoria civila......
Tot ma gandesc ca sunt drumurile f nesigure, ca se poate sa i se intample ceva, si il omor cu telefoanele la fiece ora....doar sa il aud ca e ok.
Noroc ca aceste deplasari sunt de doar cateva ori pe an.

Iar despre petrecut timpul singura cu Dani....e ok acasa si in curte, dar a iesi cu el la cumparaturi de patrunjel la aprozar, se lasa cu urlete si tipete ca ....nu il las sa faca ceva, gen mers pe mijlocul strazii....e f f energic si nadravan si nu accepta sa stea in cosul de cumparaturi. Alearga de colo colo si noi dupa el. Nu prea poti sa mergi cu el nicaieri. De asta zic ca ar fi dificil pentru mine sa petrec atat de mult timp singura. Pai n-as avea timp nici de toaleta, poate dupa ce adoarme.....iar de iesit singura cu el in oras nu ma incumet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna fetelor!

Sa va dau un ceai rece, un suc prospat sau o inghetata?
Poftiti de va serviti!

Daca as fi singura cu puiul meu....ne-am face programul ca de obicei, doar ca am manca si multe prostii si am sta mai mult pe afara cred ca nu ar trebui sa mai gatesc si pt sot

La noi este f frumos (cam 28 grade....sorry Simply) desi au anuntat ploi multe. Azi am fost la tuns si a stat ca era rupt de oboseala (l-am dus dupa parc) si deseara merg cu el la dermato ca i-au aparut niste bubite la o manuta si vreau sa vad ce sunt...sper sa nu fie nimic grav.
"Capcaunul meu" nu mai este chiar asa capcaun, dar nici nu este ca de obicei. Astept sa revina la sentimente mai bune.

Sa va zic ce imi spune aseara...
Dupa ce a mancat imi zice: gata, plina butica.
Eu: atunci sa inteleg ca nu mai este loc de o caramea?
El: ba daaaaaa, aicea loc si imi arata cu degetelul intr-o parte la burtica

Va pup, sa aveti o dupa amiaza si o seara placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Buna fetelor!

Sa va dau un ceai rece, un suc prospat sau o inghetata?
Poftiti de va serviti!

Daca as fi singura cu puiul meu....ne-am face programul ca de obicei, doar ca am manca si multe prostii si am sta mai mult pe afara cred ca nu ar trebui sa mai gatesc si pt sot

La noi este f frumos (cam 28 grade....sorry Simply) desi au anuntat ploi multe. Azi am fost la tuns si a stat ca era rupt de oboseala (l-am dus dupa parc) si deseara merg cu el la dermato ca i-au aparut niste bubite la o manuta si vreau sa vad ce sunt...sper sa nu fie nimic grav.
"Capcaunul meu" nu mai este chiar asa capcaun, dar nici nu este ca de obicei. Astept sa revina la sentimente mai bune.

Sa va zic ce imi spune aseara...
Dupa ce a mancat imi zice: gata, plina butica.
Eu: atunci sa inteleg ca nu mai este loc de o caramea?
El: ba daaaaaa, aicea loc si imi arata cu degetelul intr-o parte la burtica

Va pup, sa aveti o dupa amiaza si o seara placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata...
o cafea mare la fetele si un iaurtel cu fructe?
o zi frumoasaaaa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata...
o cafea mare la fetele si un iaurtel cu fructe?
o zi frumoasaaaa..

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput