Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (77)
Raspunsuri - Pagina 11

lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Lali cum e David acum? saracutul Simply,mami de fetita frumusica |
David e bine, multumesc de intrebare. De fapt el era bine, vesel si atunci doar ca eu nu stiam daca trebuie sa ma ingrijorez sau nu. Pana la urma ne-am amanat plecarea pe sambata ca am zis sa stam in Bucuresti si noapea de vineri spre sambata, sa-l tinem pe David sub observatie daca se mai intampla ceva, dar totul a fost OK si nu am mai sunat pediatra.

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui nyny![]() Incerc sa scriu 2 randuri si despre noi ca sa nu ne dati diparuti... Incep cu niste vesti proaste... Saptamana asta am avut 2 decese in familie.. unul din ele fiind un var de 36 de ani, maine il conducem pe ultimul drum ![]() ![]() ![]() _ Mami de kinderi tazmanieni |
condoleante! Si eu am fost acum doua luni la inmormantarea varului meu, tot tanar si el si vorbeam si noi verii intre noi ca parca in ultimul timp ne vedem mai des la evenimente neplacute decat placute. Asa este, in momente din astea triste sau cand este cineva bolnav in familie, iti dai seama ce scurta poate fi viata si ca trebuie sa iti faci timp sa te bucuri de prezenta celor dragi.
felicitari pentru evolutia lui David la olita.

lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Multumesc, eu am baut 2 pana acum. O saptamana usoara va doresc. ![]() ![]() Mama fericita |
BF cum a fost la oftalmolog? Ce ti-a zis de Dani? Cum ti s-a parut Dr?

simplicity spune:
Buna ziua,
Mirela multumesc de cafea
Lali ma bucur ca David e ok
O zi frumoasa tuturor
Simply,mami de fetita frumusica

micki_mica spune:
citat din mesajul lui nyny![]() Incerc sa scriu 2 randuri si despre noi ca sa nu ne dati diparuti... Incep cu niste vesti proaste... Saptamana asta am avut 2 decese in familie.. unul din ele fiind un var de 36 de ani, maine il conducem pe ultimul drum ![]() ![]() ![]() In rest suntem bine, David face si el progrese cu olita. De cateva zile il tinem fara pampers prin casa si e ok.. astazi nu a udat deloc chilotelul de pp, mai avem de lucrat la kk, dar se invata el pana la urma. Mai avem un singur pampers in casa si am decis sa nu mai cumpar. Mai bine iau paturici din acelea absorbante sa=i pun pe pat cand doarme si gata. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Ruxita am vazut ca aveti iar probleme ![]() Lali cum mai e David? Ati vb cu un dr pana la urma? Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, am citit mai mult pe diagonala... sa nu va suparati pe mine. ![]() Ma bag la culcare ca maine am o zi grea. Sper sa ma odihnesc macar cateva ore desi nu prea cred. ![]() Mami de kinderi tazmanieni |
Intru si eu bucuroasa ca mai citesc si cand colo...condoleante!
Si felicitari pentru evolutia lui David!

simplicity spune:
Buna dimineata,
O cafeluta fierbinte , un cappucino sau o cana cu ceai serviti?
O zi linistita sa aveti!

micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, O cafeluta fierbinte , un cappucino sau o cana cu ceai serviti? O zi linistita sa aveti! ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Buna dimineata!
Multumesc, eu servesc o cafeluta!

dandanaG spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, O cafeluta fierbinte , un cappucino sau o cana cu ceai serviti? O zi linistita sa aveti! ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
neatza !
eu un capucino, multumesc mult

ce fac fetele?

simplicity spune:
Doamnelor cum v-ati petrece timpul daca ati fi singure cu pufii pt o saptamana, fara sot & alte persoane?

simplicity spune:
Micki e interesant motto-ul
Dandana noi lenevim , vremea e urata urata aici