Clubul "babelor" FIV-oase 32
Raspunsuri - Pagina 9
aristica spune:
oooo, stie adi ce zice...am avut doua momente in care, in "toiul concediului", eu am fost cea care a ridicat moralul uraganului, ca omul nu intelegea ce face organismul ala de "tinerica"...dar, in final, experienta si daruirea au fost fara cusur...insa, ma mananca destele, asa ca ma opresc. Am sa vin cu laudele pentru uragan mai incolo. Si eu astept parerea lui Dr. White.
Lara iar tu ma enervezi ca ai atata rabdare...sau ai vreun pregnyl injectat si e musai sa astepti?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
samira ma bucur mult ca ai pus punct la acel capitol.
acum conteaza doar prezentul si viitorul
aristica atat vroiam sa stiu de la tine
lyly_mar spune:
samiruto,ma bucur ca nu esti ''suparata''pe PK,ca asa ma intrebai mereu...si ca te-ai luminat la creier sa mai iti vada si alti dr dosaru'(dodoasca)si eu cred ca problema e de implantare la tine...nu am crezut never ca tu ai probleme cu calitatea ..cum zicea PK
eu sunt ca de obicei...frec menta ...trag cu ochiul la donate..bag in mine toate mancarurile interzise in endometriozaca sunt la recuperari ..si ele se tot puuun si se aaaaduna...nu imi place nimic din ce fac...sigurul lucru bun e ca am sefu e in concediu si sunt mai relaxata la serviciu
si bineinteles urmaresc fetele care vind in cocediu si pleaca in concediu
maria, eu nici de unicorn nu tin..iau cd imi aduc aminte
Lara27 spune:
ari, n-am soro atata rabdare cum crezi tu doar ca, eu "ma-ncalzesc" mai greu si totul dureaza mai mult si sunt sigura ca aproape mai ajuns din urma..si dap, mai e si faza cu pregnylul (ma rog, ovitrelle), desi, acum ca zici, mai ca as baga un test sa vad si io naibii, cum arata cele 2 linii acolo..ma opresc si io, ca si pe mine ma mananca deshtele..
to be continued..
QiaoBing spune:
lara, arilasati mancarimea eu am rabdare
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adrianaady spune:
Nu stiu ce va maninca pe voi acolo, degetele sau nu, dar ati face bine sa veniti cu niste liniute rosi frumoase si apoi sa imi spuneti si mie secretul reusitei (gramaje, pe zile, pe ore, oral.vaginal, tot, tot )
Eu sper din suflet sa pot spune peste citeva zile "jos palaria" cu tot sufletului taifunului; ma cuceri la consultatia Samirei, am nevoie sa ma dea pe spate cu reusita fetei mele dragi
MeAlex spune:
Parca la 7 zile de la Pregnyl se poate face test fara sa fie influentat?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)