Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...la mine inca nu-i greu...am intrat sa vad ce-a scris ana de canar, dar nu vad nica, nica. Am stat pe sezlongul ala pentru care ma invidiaza adriana, dar ea stie ca am 4 si ca poate sta sub umbrela cu mine. Am mancat un bol de ciorba de vacuta facuta de soacra si-un castron de salata. Si, normal ca mi-e foame. E incredibil cum la maxim 2 ore mi-e foame. samira o sa scrie cand oi dormi eu si iar am sa fiu ultima care afla in ce continent va fi montat steriletul. Macar e seara filmelor politiste si vad si eu o crima buna.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica promit ca vin cand ramin gravida e bine asa? tu gravida, io gravida lungite pe un sezlong la umbra... asa sa ne ajute Dzeu
Eu o astept pe Samira cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu gravidita...lungita pe sezlongul nr.3 al aristicai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cam asta e planul domnita!
iar ai telefonul inchis..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Samirra ce ai facut la dr WHITE?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetele,va pup
eu sint trista rau,am plins azi asa cum n-am facut-o de mult.Am fost sa-mi fac analiza pt.hepatita c,m-au sunat ca nu au primit-o si sa-mi completez dosarul.M-au trimis la un spital,unde in sala de asteptare erau numai gravide,cred ca am vazut 100,unde intorceam privirea vedeam o burtica sau un burtoi,am stat vre-o 3 0re asa ca va dati seama,m-am intors efectiv cu fata la perete si mi-am plins de mila,as fi dat orice sa fiu ca si celelte femei.....dar nu,eu nu pot,la mine nu se poate..Si m-a durut cel mai tare sa-l vad pe sotul meu cu lacrimi in ochi linga mine,incercind sa ma consoleze,mama masii de viata.
nu vreau sa va intristez,dar am zis ca voi ma intelegeti
Lara,Aristica,va tin pumnii sa veniti cu liniute si cu beta frumoase

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Daniela,m-ai facut sa plang.Ma abtin sa nu plang de pe 1 mai cand am aflat ca o amica de varsta mea s-a hoatarat sa aiba al doilea copil si e insarcinata deja. Am realizat inca o data cat sunt de anormala si ca in chestia asta cu gravideala nu conteaza neaparat varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daniela, ma alatur. Pe 1 Mai am fost la niste prieteni care stau la curte, f frumos, doar ca nu stiam ca vor fi si copii...poate nici nu mai mergeam, oricum, macar as fi fost pregatita...au fost 6 copii pana in 4 ani...a fost groaznic...m-am tot ferit sa nu mi se vada lacrimile, m-am prefacut ba ca mi-a intrat fum in ochi (era si un gratar pe acolo, evident), ba ca sunt obosita si nu sunt in ale mele...a fost groaznic.
Cea mai mica dintre fetite rodea un copanel de pui si imi zambea. Nici nu stiam ce sa mai fac, radeam si in acelasi timp imi dadeau lacrimile uitandu-ma la ea.
Cand am pierdut a 3-a sarcina, vorbeam prin mesaje cu o prietena si imi spunea ca isi cam bate viata joc de mine...asta cam asa e...Ea spunea asta si pentru ca dintre toate prietenele si colegele mele, eu incercam de cel mai mult timp si imi si doream cel mai mult...celelalte spuneau ca o sa vina copilul cand o sa vrea, incercau cand aveau chef...si prietena mea la fel, a renuntat la pilule si a ramas gravida, dupa cateva luni de incercari, avand un ciclu de peste 40 de zile...
le: luna asta implinesc 35 de ani si cei din jur spun ca mai am timp...ce e atata graba...si eu nu stiu cum sa trec de ziua asta, pentru ca nu ma bucura nicicum.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Daniela, Olimpia, Alex si un mare pup ptr.toate babutele

Ari, Lara si eu am rabdare numai sa fie bine

Fetelor daca am mai vorbit de Vlad si am pricinuit la careva, nu stiu, durere sau amintiri neplacute, va rog sa ma iertati, nu asta a fost intentia. Stiu ce este durerea, neputinta de a fii gravida, 10 ani am luptat cu asta si nici acum nu sunt ok, dar am autoeduc si sper sa si reusesc.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

s-a inchis telefonul domnita...s-a terminat bateria...la cat vorbesc in ultimul timp...a cedat si el amaratu.

am vorbit cu Albisorul...nu am facut eco acum pentru ca era la MMF deci nu la eco ala mare 4D si chiar daca era la 4D nu faceam pentru ca eram plecata de la 8 dimi de acasa deci nepregatita sa-mi expun dodoasca.

asa cum ma asteptam a fost foarte surprins si interesat.
mi-a zis ca nu a mai auzit de astfel de abordare pentru tratamentul adenomiozei pana acum si este curios sa-mi urmaresca evolutia.
am decis sa-mi montez la el implantul.
l-am intrebat daca se baga si a inceput sa rada...mi-a zis:haideti doamna,chiar asa???!!!am montat mii de sterilete pana acum.
dureaza 30 de secunde,foloseste doar valvele-nu si tulumba aia care se foloseste la HSG si de care am oroare
mi-a zis ca este exact cu un transfer...dr.T mi-a aratat steriletul si este un cateter lung si subtire din plastic si in varf are T-ul pe care il lasa in uter.
mi-a zis sa fac secretia si cultura de col si in ziua 1 de CM sa-l sun sa facem programarea.
ma costa 700 de lei aici in loc de 700 euro cat ma costa la Istanbul.
e totusi diferenta de ....cam cat costul unei stimulari.
si vreau sa-mi pastrez obiectivitatea...nu vreau sa devin exagerata peste masura si pentru orice maruntis sa ma sui calare pe avioane si sa plec in lumea larga.
il stiu pe Albisor de prea multi ani...il simt,il citesc ca pe o carte deschisa si daca nu era sigur i-as fi simtit ezitarea.
ma bazez pe instinctul meu asa ca nu am emotii.

Mergi la inceput