Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fete...va imbratisez tare de tot.
inutil sa va mai spun ca va inteleg si simt fiecare cutit infipt in inima.
si noi de 1 Mai la padure...am fost vreo 20 si la vorba intre fete...ele isi faceau planuri ca din vara ....il fac pe al 2-lea....ca...au deja 34-35...cat sa mai stea???sa-l faca batrane???

am observat ca barbatii sunt mai ....buni la capitolul asta.
femeile sunt mai rele,mai nepasatoare...nici nu stiu cum sa spun...ranesc mai usor...poate fara sa-si dea seama...poate nu le pasa ca ranesc...nu stiu...dar barbatii sunt mai atenti...cel putin cei din gasca noastra.
mai venea cate un baiat si ma lua de dupa umeri si ma intreba ce mai fac...cum mai stam cu incercarile...si aveau vorbele la ei...imi spuneau sa nu renuntam...ca merita orice efort...sa nu ma descurajez chiar daca nu ne iese prea usor...sa insistam ca pana la urma o sa ne iasa.
am fost foarte impresionata...baietii au reusit sa ma faca sa nu ma mai simt...ciudata...nu m-au privit cu compasiune.

din gasca noastra suntem singurii fara copii la categoria noastra de varsta...mai sunt fara copii cei care au 10 ani mai putin fata de noi si compatibilitatea dintre noi si acestia se opreste la un mom.dat ca sunt totusi 10 ani diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Daniela, Olimpia, Alex si un mare pup ptr.toate babutele

Ari, Lara si eu am rabdare numai sa fie bine

Fetelor daca am mai vorbit de Vlad si am pricinuit la careva, nu stiu, durere sau amintiri neplacute, va rog sa ma iertati, nu asta a fost intentia. Stiu ce este durerea, neputinta de a fii gravida, 10 ani am luptat cu asta si nici acum nu sunt ok, dar am autoeduc si sper sa si reusesc.

Noapte buna

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Many,nu iubita,nu ai de ce sa-ti ceri iertare,eu ma bucur cind citesc de gravidute si de bebeii vostri, sint suparata doar pe mine si pe viata asta nenorocita
Alex eu miine sarbatoresc 38 de anisori ,cred ca de aici si tristetea si sentimentul de neimplinire.
Olimpia

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

daniela,hai c-o sa fie bine si pentru noi.
fireste ca nu ai ceva cu gravidutele si cele care au copilasi deja...stiu ca au fost pe aici individe care au interpretat asa...insa,noi,cele incercate mai mult stim ca plangem propria nefericire,neputinta,neimplinire si nu ciuda pentru implinirea,fericirea celor din jurul nostru.
mi se pare firesc sa te bucuri pentru reusita altora cum la fel de firesc mi se pare sa-ti zboare gandul instantaneu si la nereusita ta.

cine poate sa inteleaga asta bine...cine nu...nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami, eu te felicit pt decizia luata
iti scrisesem acum cateva zile un post lung, in care incercam sa explic ca, asa cum a zis si Tayfun, e absolut inutil sa urci in avion, te cazezi(?), vii inapoi, pentru o "procedura" de 30sec, montarea unui sterilet la urma urmei, pe care o poate face si un simplu rezi de gine (nu are cum sa-l puna gresit, mai in stanga sau in dreapta, no way functioneaza asa)..nu mai vb de cost, efort, oboseala, stress..era ca si cum, te-ai duce la Istanbul, sa faci beta cam asta iti scrisesem..tu stii ca, eu sunt pt efectuarea procedurilor care implica un risc considerabil (laparo, amnio, HSC, nu mai vb de embrioreductie, etc) in conditii optime, pe cat posibil, occidentale (sau orientale)
cand am vazut insa, ca de la Samiroi pana la Adina, inclusiv fetele sustin vehement ideea Istanbul (si tu pareai hotarata)..am zis ca, decizia, la urma urmei, iti apartine si am stat deoparte..ma gandeam doar ca, daca nu era poate timpul atat de scurt, puteai sa-l montezi chiar pe cm-ul asta, in Bucuresti si nu mai pierdeai o luna..bine, acum, cand e vb de ani, ce mai conteaza o luna sau unde intra mia, intra si suta..anyway, good job, salut sincer decizia luata, foarte cerebrala, deci, cu siguranta, corecta

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira vb maine draga mea, avem timp Ma bucur ca ai luat decizia si stii ce ai de facut. Cita vreme tu simti ca asa e in regula, sunt sigura ca e decizia corecta
Daniela,MeAlex cred ca nu e una care sa nu simta ce ati simtit voi; sper sa se termine si etapa asta Eu am cunoscut gravide/mamici care imi sunt dragi, si care niciodata voit sau nevoit nu m-au facut sa ma simt prost, umilita,aratata cu degetul; e o mare calitate la un om. Insa am prietene/cunostinte care va spun sincer, nu e zi de la Dzeu sa nu zica/faca ceva voit/nevoit care sa ma faca sa sufar....

Mergi la inceput

pai asa m-am gandit si eu lara...era ca si cum as fi folosit tunu sa omor musca.
totusi nu vreau sa devin exagerata...nu de alta da m-as duce cu capu'

nu cred ca as fi avut timp sa-l montez luna asta ca Joi mi-a venit CM-cum am plecat de la clinica...seara am ajuns acasa de la Istanbul...Vineri ar fi trebuit sa "zbor" sa fac secretia si cultura si nu-mi ieseau pana Sambata si nici pe Albisor nu stiu daca-l gaseam Sambata-in ziua 3....Duminica e inchis la Medlife...iar Luni era ziua 5-prea tarziu dupa dorinta si sfatul Tayfunului.
asa ca oricum as fi calculat-o...nu-mi iesea luna asta.

Mergi la inceput

olimpia,draga mea...ce reducere are cardul ala de la Sensiblu???
acum ma interesez si eu de unde pot sa cumpar steriletul cel mai bine la bani

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, dap, ai dreptate, uitasem de secretii
va fi bine, fata draga si-mi place mult ca, nu-ti pierzi balance-ul si, cel mai important, iti asculti instinctul, vocea aceea mica din interior
despre restul, sunt 100% de acord cu tine, dar nu mai intru in detaliile problemei, ca tre' sa fiu zen..cica, ajuta..

to be continued..

Mergi la inceput

fete...ma retrag...m-a invitat soata in dormitor,in pat

somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, sa stii ca l-am sunat pe dl. Neacsu, tare de treaba om. Dupa cum i-am povestit eu de canar, el zice ca ar fi guta. Degetele inegrite cica nu isi vor mai reveni si vor cadea in timp. Sper sa i le salvez pe celelalte. A zis sa merg pe antibioticul asta si sa vedem ce se intampla. Ar trebui sa i-l dau din 3 in 3 ore, maine nu pot, bine ca e week-end insa si voi putea sa o fac de maine dupa-masa cum trebuie. Mi-e tare mila de ea si ma chinui sa ii deschid ciocul si abia reusesc sa o fac pentru ca se zbate si sunt singura acasa si o manevrez mai greu. Vreau sa iau si hand mix ca sa o hranesc la mana pentru ca nu sunt multumita deloc de cum mananca doar ca trebuie sa il comand pe net si dureaza pana il primesc. Aici nu gasesc in magazine chestii din astea. Offff..... sper sa fie ok pana la urma. Crescatorul a zis ca poate supravietui si asa foarte bine si se poate face o stinghie mai lata ca sa stea mai bine, doar sa scape de socul asta.

Lara, Ari... stiti voi...

Sami, ce bine ca ai hotarat ce si cum cu steriletul . Eu azi am fost sa fac lama pentru ca m-am suspectat de candida si am avut dreptate. E bine ca PAP-ul a iesit C1 totusi.

Mergi la inceput