Clubul "babelor" FIV-oase 32
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
hello
am comandat tricicleta smart trike pentru finu' nr.3 ca pe 13 ii taiem motu'.
Duminica ma duc dupa hainute si saptamana viitoare dupa jucarii.
lara,pentru mine PK e un subiect incheiat.
si eu cand pun punct...nu ma mai uit in urma,nu mai scormonesc,nu ma mai intereseaza.
am fost la Albisor...balamucu de pe lume...aglomeratia obisnuita si programarile decalate la greu ca toata lumea comenta pe hol.
mai da' il iubesc pe Albisor...are un aer asa nevinovat,pe bune.
de fiecare data cand ma vede...ma intreaba de vorba,ce-i cu mine etc etc.
n-am intrat ca era mult prea aglomerat,eu fara programare...i-am zis din usa ca vreau sa stau de vorba cu el si mi-a zis sa vin pe la 7 jumate ca atunci e liber si stam de vorba.
asa ca la 7 ma duc si-i zic Albisorului:nu vrei sa te uiti in dodoasca mea???ca am o surpriza pentru tine!!!si daca nu vezi singur surpriza...ti-o arat eu!!!...ca el pun pariu ca o sa caute vreo sarcina.
hai ca azi am umor negru
adrianaady spune:
Lara eeee mai vin ele si alte concedii, speram multt mai productive si cu happy end. Sa stii ca si fata asta de care vorbesc, contrar primei impresii, e "foarte deosebita"
Iar la ce embrioni puternici si frumosi are Samira, daca rezolva partea cu endometru, sigur va fi o reusita.
Samira diseara te sun sa imi povestesti ce iti zice Albu, tare curioasa sunt ce vede/sau nu vede el la eco. Sper sa fie asa cum iti doresti tu sa fie. cred ca finutii tai sunt niste norocosi cu asa nasica
adrianaady spune:
Maria insista cu unicornul sunt curioasa daca va face vreo diferenta la mine acum in "concediu"
Lara27 spune:
mda, sami, chiar pot sa inteleg ca esti pissed of..ai pus foarte mult suflet (am mai vb noi de asta) balanta, la fel, cu profu' ei..eu, nu ma implic, emotional atat de mult, in relatia cu un doc..imi dau seama ca pentru ei, suntem doar..cazuri, unul din zeci/sute..asa ca, poate sunt ceva mai cool in sensul asta..
well, decizia ta, anyway..sunt si eu curioasa acum, ce zice doc Albu asta al vostru.. o sa intru deseara, neaparat, sa cetesc
le:Ady, sa fie urmatorul tau contzed, cel norocos
to be continued..
samira33 spune:
mai fetelor...eu sunt convinsa 1000 la suta ca problema mea este de implantare si ca endometrul meu face figuri.
zicea Samiroiu meu intr-o zi sa-i lasam in "eprubeta" pana la 9 luni daca le merge mai bine acolo decat in uter.
ii vizitam in fiecare zi si la 9 luni ii luam acasa.
hai ca am numai glume tampite in cap azi
va las...intru diseara sa va pove ce am facut la dr.
QiaoBing spune:
samira tare faza cu cautatul de sarcina dar las ca vine si vremea aia
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maria81 spune:
eu sper sa te ajute, sa ne ajute pe toate si sa nu fie fara rezultat efortul "fetei noastre deosebite"
samira33 spune:
da,greseala mea a fost ca i-am acordat lui PK 100% increderea mea si asteptam sa primesc inapoi 100% devotamentul lui.
asa procedez si in viata cu oamenii in palma carora imi pun sufletul,sperantele,asteptarile...si nu de putine ori mi-am luat-o in freza original...pana cand am invatat sa ma protejez singura.
cu mana pe inima va spun ca m-a zdruncinat nitel experienta PK...probabil ca toti avem in viata momente cand ne asteptam sa insemnam pentru cei din jurul nostru mai mult,sa fim mai speciali decat suntem in realitate si cand constatam ca nu-i asa cum speram/ne dorim ....suferim si suntem frustrati.
asa ca...pe principiul ca orice sut in dos e un pas inainte...pot sa spun ca am depasit momentul PK.