Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anaasta of, of of, sper sa isi revina.
mie mi se umfla zona aia de la ochi daca o ating din gresala cu crema seara - dimineata arat ca o broasca. de la curent nu am patit-o. dar daca la tine ar fi de la curent, ce legatura ar avea cu piciorul ?!?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, ma gandesc ca nu ar avea legatura. M-am gandit doar ca e un amanunt care tine tot de partea dreapta a corpului , sa nu fie altceva si a mai patit-o cineva de pe aici. Nu sunt coerenta azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna

Ana eu am patit asa dar problema era la o masea de sus la care aveam infectie, ciudat a fost ca nu m-a durut ...dar mai poate fi si de la curent.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

MARTIPANELEEEEEE om hormonat, na' ca-ti pierdusi memoria si eu balesc pe birou
mariuca am sa zic eu mai multe, mai incolo, da' acuma ai vazut si tu ca Tayfunul nu le gravideste decat pe cele care nu spun nica. Deci am fost in concediu, care-a costat cam 2200 euro (in loc de 2500, ca am platit in lire turcesti) si cam inca pe-atat cazare, mancare, plimbare.Lara ai observat c-am atins doua puncte in doua fraze, da?
qiao cainii cei mari rezista binisor. Cokerul trebuie tuns (si asa mi-am amintit ca tre' sa-l programez) ca-i negru complet si toata ziua e tavalit prin iarba, la umbra. Iar motanul e, momentan, la cura, ca l-am gasit foarte gras dupa zilele in care-am lipsit. insa el e norocosul care sta in casa, la racoare.
adriana aseara ziceam ca la 22:00 am sa dor, dar la 22:30 cred ca vorbeam cu tine si, normal c-am adormit dupa miezul noptii. M-am trezit la 6 si deja visez sezlongul din curte. E relativ o.k la munca, fiindca trage tare colegul meu si pentru mine.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ari eu nu am intrebat nimic de "CO"....stau cuminte...deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, observat, sar'na..(io cred ca ar trebui sa zic inaintea ta, doar sa am ce)..nu-i bai, ca asa am sanse sa ajung in contzed impreuna cu Sami..

ooofff, sincer, pe mine ma streseaza deja, faza asta cu implantarea..acum, inteleg, in caz de adeno, ok..desi si acolo mai sunt exceptii (vezi Ioana)..dar, n-are acum toata lumea adeno, nu?..eu, n-am avut ever dureri la cm, nici macar discomfort, nope pt cheaguri, never chisturi, nu hemoragii, ok histero, ok biopsia de endo..pai, si-atunci ce draq am??
stiti ce ma gandeam aseara? ca de ajung la stormy, la norocul meu proverbial, voi fi prima care nu reuseste (sau, mai exista cineva care nu s-a gravidit la dansul?) si-i stric naibii omului palmaresul..sunt ca piaza rea, gen: stiti un dr bun, cu reusite pe banda? merg io, merg io, ca i se termina sigur seria de succese..ma gandeam chiar ca, as reusi sa le stric sirul de reusite si la fetele de la donate, daca ma inscriu la ele..cum i-a zis medicul ala lui smaick? I'll promise you, you'll get pregnant..moah, io as pune pariu cu el, zau, pe-un..fiv adek, daca pierde, face inca-un fiv mocca..
ooooffff, nu ma bagati in seama, gandeam cu voce tare..

sami, il pui pe Albu sa confirme adeno la eco? (oricum, am observat ca i-e la indemana diagnosticul, nush cum de nu ti-a zis nimica pana acum)..
ah, inca ceva, ce tot vroiam sa-ti spun..eu i-as fi scris si lui PK, si-i spuneam simplu ca during a regular check-up, my OBGYN, came up with the diagnosis of uterine adenomyosis, therefore considering, that under the given circumstances, implantation could never occure..doar asa, sa vad ce zice..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica simt " o invidie" imensa cand ma gandesc la sezlongul tau din curte vezi cum faci si ce faci sa imi tot dai motive de "invidie"
Lara trebuie sa apara si medicul ala care sa te gravideasca; pina acum Tayfun are mana buna isi da acum lucrarea de diploma cu o fata deosebita, sigur o ia cu 10
Samira abia astept sa imi spui cum fu la Albu
Maria tu ce mai faci?
Anaasta imi pare rau pt canarita ta, sper totusi sa fie bine intr-un final
Qiao

Mergi la inceput

Ady, de acord cu tine in ce priveste testul cu fata deosebita, se termina cu nota 10, garantat..doar ca, nu aia-i piatra lui de incercare (in acel caz, are in antecedente un istoric de lab din Ro, care, e poate satisfacator, dar departe de a fi performant, scheme incropite, facute coada-cap, etc si un mare, mare plus, varsta pacientei, care, se incadreaza in procentul lui de 60%)..deci, rezultatul, e garantat, fara emotii..
adevarata lui lucrare de dizertatie in schimb, testul suprem, il va avea cu sami..acolo, daca reuseste (si trag toata nadejdea ca asa va fi), atunci, dap, chapeau

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adriana te pup fata scumpa, eu tot inainte cu radacina de unicorn...am marit doza de la 1-0-1 la 2-0-2

lara deci si tu ai fost in CO

Mergi la inceput

maria

to be continued..

Mergi la inceput