Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, in Ardeal, mancarea traditionala e grea si grasa..deh, influente austro-ungare, ca doar am fost in imperiu, ring a bell? ori, eu, sunt ardeleanca ..iti aduci aminte de mancarea de la unguri (sosuri, gulash, carnuri in sosuri)? dar de la austrieci (snitzel, cartofi in unt, carnaciori fripti, gogosi)? pai, ala e si Ardealul traditional, ca deh, ne tragem mai putin de la Rim, noi cei de aici..acum, eu nu ma omor dupa bucataria noastra defel, recunosc ah si dap, pregatesc cu placere acasa, dar, de ce nu, mediteranean style

si ai mei si socrii s-au mai adaptat in ultimii ani, dar, totusi, generatia respectiva isi are roots-urile adanc infipte in traditie si retetele traditionale nu implica uleiul de olive, ca nu cresc maslinele in Ardeal, pe dealuri, vb soacra-mii bucataria traditionala, la noi, difera mult de cea din Regat sau Moldova, so to speak..ciorbele au smantana si sunt considerate dulci (de cei din Moldova, de ex), nu se gateste cu bors, leurda, stevie, in schimb e multa carne (porc, vita) pt ca e o regiune bogata si cu oameni gospodari..eu iubesc Ardealul, dar nu tre' sa-l si mananc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

qiao,e bine si 24 de ore.
spor la treaba.

ma duc in vizita la Albisor astazi.
sper sa nu fie foarte aglomerat.
are program de la 13,00-16,00 la MMF si de la 16,00-21,00 la eco ala 4D.
nu cred ca sta el pana la 9 seara in clinica asa ca ma duc la ora 1.
daca e aglomerat si nu poa' sa ma primeasca 1 minut...ma intorc pe seara ca vreau neaparat sa vorbesc cu el da' macar sa stiu pana cand il gasesc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica eu te-am bagat in seama aseara vreo 30 de min
Lasa draga mea sa aiba grija de tine barbatii din jurul tau, si s-o tina asa inca 8 luni sper ca e linista la servici in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira salutari Albisorului. si pe mine ma batea gandul de o eco, ca m-am obisnuit sa stiu ce e pe acolo, dar ma abtin deocamdata. sa nu il bati prea tare

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, pot sa te-ntreb, pe tine cam cat te-a costat contzed-ul? asa, aprox
qiao, da, da, da..inscriu pruncii negresit in clubul cu papa sanatoasa..doar sa-i obtin odata (pruncii, adek)
mai fetelor, dupa atatea discutii despre mancare..mi s-a facut o fomica..asa ca run, Forrest, run..la masa..Pofta buna sa aveti!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

maria...pai o intrebam de "sanatate" pe aristica...nu de altceva.

aristico...daca iti spun ce am gasit in frigider!!!
vreau sa dezghet frigiderul zilele astea si am scos tot din el.
tocmai in sertarul de la 2m si ceva-acolo unde tine dulciurile sa nu le vad prea des...am gasit martipanele alea pe care ti le cumparasem de la Buda...o punga cat toate zilele...cu sampanie,cu cocos,cu menta,cu alune,cu fructe de padure,cu coniac...toate expirate din Martie
le mai vrei???

lara,pe gustul meu personal tot bucataria mediteraneana este si cea chinezeasca...dar cum am una bucata sot ultratraditionalist...m-am adaptat.
cand merg in Ungaria,Germania,Austria sufar foarte tare la capitolul papa ca nu-i pe gustul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Daca tot vorbiti de carnuri, desi nu-s eu cine stie ce bucatareasa, am in schimb mare succes cu carnea de vita la tava. Retea nu-i precisa, doar ca o tai felii de cca 1cm si o pun la fezandat cu condimente - dupa gust, un pic de ulei si un pic de otet/lamaie si o las asa acoperita cu ceva, la rece, minim 12 ore, dar am lasat-o si 24. Nici nu e nevoie sa o mai bat, ca apoi dupa ce o coc in tava acoperita, se rupe singura asa de frageda iese.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
8+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si mie mi s-a facut foame si nu am nimic la mine de papa, colegul e in conced si nu pot parasi postul prea mult ca sa ma duc la vanatoare de comestibile poate se indura de mine vreun coleg de prin alt birou, chiar daca nu ma intreaba nimeni de mult "cum ma simt"
ari ce-ti fac lighioanele, cum se impaca cu caldura ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ai dreptate samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, am gasit numarul lui Florica Neacsu, il voi suna diseara. Sa vad daca mai am pentru ce fiindca starea ei s-a inrautatit, nici nu stiu ce voi gasi cand ajung acasa ... I-am scris si lui Marius Nistor si el a zis ca pronosticul nu e bun deloc, ca pare a fi o faza terminala asa ca...

Acum am patit-o si eu, mi s-a umflat regiunea de sub ochiul drept, unde sunt cearcanele sau putin mai jos si nu stiu de ce. Mi se pare ca si picorul drept e umflat. Habar nu am ce sa imi iau de la farmacie. Medicul de familie a zis ca antiinflamator ceva si un unguent, as lua si un diuretic deoarece cred ca piciorul asta un pic umflat e ceva semn de retentie de apa. A patit cineva dintre voi sa i se umfle asa regiunea aia de sub ochi de la stat in curent?!

Mergi la inceput