Clubul "babelor" FIV-oase 32
Raspunsuri - Pagina 5
QiaoBing spune:
samira ala de tot toata lumea pe aici. eu nu prea ma descurc cu carnea si cu atat mai putin cu porcinele, as aca mi-ar prinde bine o reteta testata.
Lara deschidem club de hranit pitici de babute fizoase cu papa bun si sanatos.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
maria,senchiu...aia e reteta de sarbatoare.
altfel...pui ce ai prin frigider-obligatoriu e sa ai macar sos soia,lamaie/lime,vin alb in marinata.
sosul de soia face carnea condimentata.
lamaia fragezeste orice carne.
vinul da o aroma deosebita.
astea le-am citit si experimentat si eu de pe bloguri de culinarit.
ala al meu de ieri a fost doar cu sare,ulei,sos soia si mixul de piper ca mi-a fost lene de mai mult
maria81 spune:
...eu am facut-o de Paste
as vrea sa o incerc si cu muschiulet de vita, sper sa iasa buna
samira33 spune:
maria,de ce sa ma supar???
chiar mizam pe faptul ca o are cineva salvata pe undeva la-ndemana...ca sa n-o mai scriu eu iar.
aristica,domnita draga...ce faci???
vaz' ca nu te baga lume-n seama.
QiaoBing spune:
multumesc de reteta, am printat-o si azi ma opresc direct la magazin sa iau ce trebuie si prestez diseara prima parte. din pacate o sa stea doar 24 de ore la marinat, asta e.
sami eu sunt fix pe dos, daca e sotul acasa fac ce fac si il chem in bucatarie sa ma ajute cu ceva, sau ma consult cu el sau macar sa ma sustina moral. nu imi place sa stau singura acolo
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
maria,cred ca iese bun si muschiuletul de vita dar cred ca ala trebuie lasat ceva mai mult in cuptor.
maria81 spune:
samira eu recunosc ca ma abtin cu greu sa nu-i pun intrebari aristica-i, pe care o pup dulce si ii respect dorinta
aristica spune:
bina, soro. sunt la munca. astept sa vina pranzul.
Am plecat de acasa ca, consortul ma intreaba intr-una cum ma simt, am ajuns la birou, m-a luat colegul in primire: cum te simti? io le zic ca nu-s bolnava...beau apa plata, am baut si-un iaurt(jumatate', da' tot e bine)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"