TRAIAN de la muzeu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anka74
.nu mi-e clar insa , lupoaica aia de-o tine in brate e vie sau moarta?

Vie nu e sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Motanik...mi-ai binedispus ziua asta super mohorata!
Dar sper ca s-a inteles ce-am vrut eu sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ioi ce m-a distrat poza asta: Traian de la muzeu cu fanii spanioli
http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-ligii-europa-pe-unde-vom-putea-circula-maine-980459.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ioi ce m-a distrat poza asta: Traian de la muzeu cu fanii spanioli
http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-ligii-europa-pe-unde-vom-putea-circula-maine-980459.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Daca-i pictau fularul maidanezului alb/rosu erau inspirati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Deceneus, se vede ca n-ai fost la Louvre.
Toata lumea filmeaza chiar daca e interdictie. Si face si poze cu statui si fara.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Deceneus, se vede ca n-ai fost la Louvre.
Toata lumea filmeaza chiar daca e interdictie. Si face si poze cu statui si fara.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Voiam sa adaug si eu ca Piazza della Signoria, locul meu preferat din.toata Europa, e plina de nuduri, inclusiv David. Dar acolo nu prea vezi bolnavi la cap sau prost crescuti ca la noi calarind statui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nici la noi nu am vazut pe nimeni calarind statui.

Ca au fost calare cu bascalia pe bietul Traian e altceva.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ati vazut ce se intampla de curand pe pagina de FB a Radio Guerrilla? Sper sa nu se considere reclama (daca da, cer scuze). Dar sunt niste glume delicioase!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am impresia ca nu s-a inteles care este problema cu statuia lui Vasile Gorduz!
Nu nudul este problema, ci mesjul la care a lucrat sau poate nu, sculptorul!
Eu nu vad un mesaj care sa-mi satisfaca impresia artistica si nu cred ca sunt singura!

Am vizionat leri un documentar pe Viasat History care m-a impresionat si intristat deopotriva!
Nu am cautat sa vad daca se poate salva pe net, se numeste "Poarta Iluminarii" daca nu ma insel si se refera la eforturile inimaginabile facute de poporul sud-coreean ca sa reconstruiasca o..Poarta spre Palatul lor care semnifica un fel de Arcul de Triumf al nostru.
Au deviat o autostrada, au mobilizat istorici, pietrari, pictori si o somitate considerata si autentificata de ei ca fiind o mare comoara nationala, ca sa ridice o capodopera arhitecturala ce a fost cinstita pe masura de ziua nationala, pe 15 august 2010!
Filmul realizat de compania engleza poate fi considerat ca un mare omagiu adus unei tari care nu precupeteste niciun efort ca sa-si cinsteasca Istoria si Inaintasii!
Mi-au dat lacrimile si ma gandeam daca o sa apuc si eu un astfel de moment in care poporul nostru( asa cum au facut coreenii: alaturi de presedintele lor fiind ambasadorii tuturor tarilor care au reprezentanti acolo), va avea parte de o astfel de recunoastere si de posibilitatea de a renaste simbolurile sfinte ale natiei noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

b.nica - sunt mai multe probeleme.
1. Nudul in arta este normal, dar expunerea intr-un loc cu trafic mare de minori nu-i o alegere inspirata.

2 A doua problema este prioritatea valorilor.
Noi cinstim eroi neamului si ingnoram in totalitate pe cei care au contribuit la patrimoniul cultural universat ca: E Racovita, H Coanda,C Brancusi, etc..
Are H Coanda undeva o statuie? Nu cred! Vasile Gorduz promoveaza ideea descendenti din romani. Vrem sa fim de vita nobila, dar ne purtam ca cersetorii.
Artistul si cei care au finantat opera, se vede ca au fost marcati de obsesile, frustrarile si de incultura lor.
Vorba unui invatat, numai destepul isi vede si isi recunoaste prostia. Liderii nostrii politic nu recunosc ca au lacune.

Occidentul isi cinsteste oamenii care au creeat ceva pentru omenire, savanti si artisti, pe cand rusii isi cinstesc conducatorii, eroii si generalii. Miresele rusoaice depun buchetul de flori la statuia eroului necunoscut.
Politicienii nostrii demonstreaza ca e adevarata butada, "cine a invatat la rusi, nu poate gandi ca Bush".

Mergi la inceput