Sa o tund vara asta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Acum cateva zile m-am tuns.
Scurt. Extrem de scurt pt mine.
Si am aflat cu stupoare cand a inceput sa taie ca am parul cret
Tipa care ma tundea imi spune ca nu se poate ce vreau eu ca am parul ondulat, eu ca nu, ea ca ba da...ca`n filmele cu prosti...
Apoi ma intreaba cand am fost ultima data tunsa scurt... atunci am realizat...niciodata.
fiind lung, des si cu firul gros se indrepta din cauza greutati.
A fost o surpriza minunata pt mine. Si imi sta grozav ;)
Si ma simt la fel de feminina ca si inainte.

A... nici mama mea nu isi mai aducea aminte macar ca eu aveam parul ondulat desi fratele meu il are.

la 1,9 ani eu as tunde copila... are o viata intreaga inainte de par lung clame si clemute...
si apoi cred ca nu ii va afecta feminitatea f mult la varsta asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickey_Pooh spune:

Nu ma asteptam la atatea raspunsuri :)
Oricum, am fost azi si am tuns-o, si sunt foarte incantata de noul ei pixie look :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ca de obicei, cand cineva are o parere diferita si face altfel, e jale...

Oameni buni,

S-a pus intrebarea daca sa fie tunsa/nu fetita respectiva si s-au dat pareri...ca mie-mi place parul lung, ca e feminin, e treaba mea, ca nu o vreau pe fi-mea rasa-n cap, tot treaba mea este!
Si daca mamica respectiva vrea sa-si tunda scurt fetita, eu...o las! E copilul ei...

Dar...

1. Nu-mi sariti in cap ca imi ingrijesc fetita si ca are par ca de reclame, pentru ca am o papusa de copil...da, da, copil d-ala de reclame! Copil nemachiat sau coafat cu placa, ci copil curat ca lacrima, frumos mirositor, rumen in obrajori, ochi mari, albastri, gene lungi-lungi (fara mascara), toata numai un zambet, cu dantura Colgate (pentru copii, evident!)

2. Daca vreau sa ii pun sampon si balsam anti-incurcare, coafeza fiind, zic eu ca stiu ce fac!

3. Da, nici fetita mea nu pleaca nicaieri pana nu o dau cu parfum de firma (pe hainute, nu pe piele!) si nu vad nimic rau in asta, dimpotriva.

4. Daca va vrea sa se manjeasca de ruj sau fard (acum ma admira cand ma machiez si le miroase), pentru distractie, nu pentru iesit la plimbare, o voi lasa! O las de o mie de ori, dar nu voi accepta niciodata sa fie pictata pe fata cu...nici nu stiu ce sunt vopselurile alea, folosite si parafolosite pe alti copii si cu apa aia infecta, in care se spala pensulele... si nici nu inseamna ca ii voi cumpara seturile alea odioase de cosmetice pentru "machiaj".

5. Si da, ii repet de zeci de ori pe zi ca e frumoasa (repet, natural) si e si...gospodina, doar facem prajituri cot la cot.

Si apropos, are cineva vreo problema cu ideea de a fi frumoasa si gospodina? Ar trebui sa fiu sleampata, in trening flausat, mirosind a ceapa calita? Eu cred ca orice femeie trebuie sa fie aranjata mereu, chiar daca gateste sau face curat. Dar asta e offtopic deja...

Si ca sa incheiem... Ma bucur ca nu sunt singura mamica de fetita cu par lung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickey_Pooh
Oricum, am fost azi si am tuns-o, si sunt foarte incantata de noul ei pixie look :D

Sa-i fie de bine! Sper, totusi, ca nu foarte, foarte scurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pana acum 2 ani (adica pana la 2 ani si un pic) si eu am tuns-o scurt (1-2 cm). Dupa ce i-am lasat parul sa creasca nu m-am mai indurat sa o tund si nici ea nu mai vrea, desi transpira groaznic si vara si iarna, daca nu i-l prind in coada si nu ii pun clama in breton. Se uita pe pozele de cand era tunsa ca un baietel si spune ca-i place cum arata, dar vrea parul lung "ca un batz"

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

par mediu la varsta asta. in nici un caz zero, insa nici prea lung, sa se chinuie copilul si parintii asa de devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, ma bucur ca ii sta bine copilului si sunteti multumite :), de fapt asta e cel mai important.Eu nu am fete (desi imi doresc...)dar pot spune despre mine , ca fost copil tinut cu par lung pana sub fund , ca de ...asa o frumusete de par...dar care uram diminetile cand pierdeam juma de ora cu pieptanatul facut de mama (avea ocazie sa ma si asculte la lectii )si cele doua codite .Cum am putut eu decide pentru capul meu m-am tuns scurt.Acum mare fiind doar scurt sunt tunsa (acum chiar foarte scurt, dar imi sta bine asa)si sunt si foarte feminina, nu m-am transformat in barbat odata cu scurtarea parului cum ati putea crede .
Eu am doi baieti, dar de tuns ii tund diferit, in functie de cum le este fizionomia fetei si cum le sta bine, nu dupa cum transpira sau pentru ca sunt baieti.Pe cel mare scurt ca asa ii sta lui bine, cu par de arici iar pe cel mic cu par lung tip castronas ca asa e el mai dragut.
Deci alegerea o faci in functie de personalitatea copilului, de forma fetei si nu in functie de cum i se pare lui tanti saveta de la colt ca asa trebuie sa fie fetele

Sa va fie de bine tunsoarea, poate poti pune o poza sa ne delectam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare
2. Daca vreau sa ii pun sampon si balsam anti-incurcare, coafeza fiind, zic eu ca stiu ce fac!

Eu nu stiu daca la scoala de coafeze se explica si efectul parabenilor asupra sanatatii oamenilor, tind sa cred ca nu. In absolut toate saloanele de coafura in care am intrat, parul clientelor e torturat chimic (solutii, ceara de par, spume, geluri, balsamuri, sampoane, masti, etccccc), termic si mecanic (cateodata te trage de par coafeza de zici ce-i asta...)

Pentru copii spalarea parului cu un sampon bio e suficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu pot sa cred ca intrebi asa ceva pe forum... Jeez!

Mergi la inceput