Sa o tund vara asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

daca as avea fetita nu as tunde-o zero sau scurt never-ever....

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca nu o poti obisnui cu cleme&co, mai bine o tunzi scurt si frumos, cu o forma frumoasa :-) si o imbraci doar si numai in rrroz :-)

(eu o tundeam pe fi`mea scut-scurt pana la 2 ani, apoi i-am lasat parul lung sa fie practic la gradi, in codite :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fata mea are parul lung, chiar a fost foarte lung pana saptamana trecuta (pana la fund) dar am fost la tuns, acum e pana la jumatatea spatelui. Ea isi doreste foarte mult par lung dar nu le are cu clamitele, deci se poate si par lung si mai putine clame.

Vara nu e deloc o problema, avem elastice de par imbracate in catifea care nu o trag/smulg fire, vara ii fac palmier/coada de cal in varful capului, chiar si coc, pe care le prind cu acelasi tip de elastic bland.

Deci se poate si cu par lung si vara chiar cu copil care nu e foarte "accesorizat/clamat" dar n-ar accepta sa aiba parul scurt.

Parul ii este tuns in scari, nefilat, ca sa se poata pieptana/usca usor, la fiecare spalare aplic si balsam de par si e absolut ok, nu i se incurca parul, se piaptana usor. Parul ridicat vara in coada sau coc mi se pare chiar mai practic decat un par scurt/mediu suvitat de transpiratie.

Eu sunt pro-par lung, ingrijit si coafat corespunzator daca si copilul isi doreste asta

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Raza de soare, de curiozitate, te-ai gandit la cate porcarii contin acele samponuri si balsamuri anti-incurcat? Ca sa nu mai zic ca am vazut fetite rujate,machiate, date cu oja, ca de asa-s fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
[
Parul ridicat vara in coada sau coc mi se pare chiar mai practic decat un par scurt/mediu suvitat de transpiratie.

Eu sunt pro-par lung, ingrijit si coafat corespunzator daca si copilul isi doreste asta

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

un copil energic, ce transpira mai mult decat media/alti copii, va avea scalpul (implicit si radacina parului) ude si imbacsite, indiferent de lungimea parului. caz in care mi se pare mai practica o tunsoare scurta/medie, pentru spalarea si uscarea cu usurinta a parului, ori de cate ori este nevoie, chiar si zilnic daca este cazul.
balsamul anti-incurcare, uscarea cu foehn-ul, prinderea parului in coada - agreseaza parul. exista chiar si alopecia de tractiune.
ca sa nu mai spun ca eu personal sunt deranjata de firele de par pe care le vad pe pardoseala, prin casa, indiferent ale cui sunt. nu le suport nici pe ale mele...si-s tunsa scurt...
fii-mea n-are absolut nici-o preferinta in privinta lungimii parului, a hainutelor si incaltarilor pe care le cumpar si i le dau sa le poarte. pana acum am scapat de micile cochetarii, dar mult nu mai este pana va incepe sa-si exprime preferintele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Subiectul era despre fetite mici, care inca nu au invatat cochetaria nu despre fetite de gradi, dupa 4-5 ani, care incep sa copieze modele la care sunt expuse si fac alegeri constiente (sa zicem).

Deci, da, si eu sunt pt tuns scurt, foarte scurt, chiar si fetitelor cu bucle si papusele.

Am vazut asa fetite frumoase, carora li se vedeau trasaturi extraordinare, priviri patrunzatoare, buze conturate frumos, obrajori bronzati, fetite tunse scurt, ff scurt. Asa cum am vazut si Barby in carne si oase () cu bucle, clamite si elastice, multe si ff colorate, de nu mai stiai ce culoare au ochisorii ca-ti fugea privirea la carliontii prizonieri in clamite si elastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Corina, ai noroc daca pana acum ai scapat de cochetarii :). a mea e cu un an mai mica, si nu poate iesi din casa neparfumata :).

Si eu sunt pro par scurt/mediu DAR, nu baiestesc. Fetita mea transpira mult, are par f bogat, asa ca o tund mediu spre scurt. Totul este sa ii pot face un motz in mijlocul capului si sa ii pun clame, ca altfel e jale.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Care este legatura intre a spala si ingriji parul cu sampon si balsam si a machia fetita cu oja, ruj si fard?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Eu-s adepta parului lung...ca de-aia sunt fetite, nici nu vreau sa-mi inchipui o fetita tunsa scurt-scurt, darmite cheala, Doamne-fereste!

Putina empatie pentru parintii care sunt nevoiti sa isi tunda fetitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Eu-s adepta parului lung...ca de-aia sunt fetite

Comoditate, comoditate (mai mult a mamelor, cred)...

Sunt fetite pentru ca asa sunt! Nu intram in genetica si alte domenii Adica o persoana de sex feminin e mai putin de sex feminin ca-i tunsa scurt sau chiar zero??? E tot de sex feminin iti garantez. Aaaa, nu-ti place tie? Foarte bine. Nu te tunde. Ce o sa faci daca fetita ta iti va spune la un moment dat ca vrea sa se tunda scurt, scurt? Ii vei spune ca nu va mai fi de sex feminin?

Cat despre comoditatea mamelor ... no comment!

Mergi la inceput