Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

a da, vaccinul nostru e in frigider, sper sa nu uit de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

belle am vazut, ce dragut, ti-au placut toate pozele cu ea :) e o dulceata in primul rand, e incredibila. Merci. ce vaccin in frigider? eu l-am facut gratis la medicul de familie, Infanrix. tu de ce il cumperi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Laura, acum e gratis Infanrixul? eu stiu ca l-am cumparat cand era mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laurita scumpa Noi am facut DTP-ul si ni l-a facut in umar.
Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari ms mult, draga mea. Nu am mai auzit de vaccin in popou, mi se pare ciudat. Pe caietul de vaccinari mi-a scris Infanrix. Lui Matei al soramii i-a facut in picior.
Belleane si eu le-am cumparat pe toate pana acum. Dar am inteles de la SIS ca acum in schema de stat e asta pe care il cumparam inainte. Ia vezi. Poat eil poti returna la farmacie si sa vb cu med de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu la Ana am platit schema Infanrix, este intr-adevar si unul gratis, cred ca schema Pentaxim, care inaite era tot cu bani. Nu stiu sigur, dar stiu ca am platit la Ana infanrixul, acum 3 luni.

Mergi la inceput

a luat cineva somon proaspat de curand? de unde si cu cat? unde e mai ieftin?

Mergi la inceput

pana la urma, ce vaccin se face acum la 4 ani? ca eu habar n-am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lumi, somon eu am luatdin Carefour, era mai ieftin ca in Obor, dat nu cu mult. Acum de "proaspat" -cum ti-e norocul, s-a nimerit sa nu fie mereu

Ylari, iti dadusem date depspre statia de calcat, acum vreo 2 pagini - imi spui daca vrei sa stii ceva anume

Ca vad ca mai scriu uneori mesaje si sunt ingnorate

Vaccin - noi nu ne pricepem

Activitati pt. copii sunt mult mai multe bine-nteles, am dat cateva ex. La cei mai mari merge bine si bricolatul sau pictatul

Ati vazut reclama de pe margine cu "casuta din copac"? au niste locatii misto unde poti organiza peterceri; m-am uitat si eu pe pagina lor acum veva timp, ca suna bine, insa am lasat-o balta, au niste preturiiiiii

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Se face DTP-ul acum la 4 ani...
Am mai auzit si de drite care il fac in umar...deci fiecare cum crede de cuviinta..

Mie drita mi-a spus ca e infanrixul asta la 4 ani...e gratuit.

Va pup pe toate, va multumesc de aprecierile la adresa puilor mei.
Simonix, vreau sa-ti spun ca mi-au placut tare tare mesajele (anterioare) si relaxarea ta visavis de copilasi.
Ylari e perioada cea mai dificila acum la sfarsit, dar trece repede. Pup Eva si La multi ani! s-a facut asa mare si frumoasa!Si ce par lung are
Adriana ce frumoase activitati pentru petreceri. le-am notat!
Ally, ce amintiri placute ai despre perioada in care ai predat. SI eu vreau sa fac colegiul asta. SUnt sigura. Prefer sa lucrez cu copiii decat la sv actual.Indiferent de salariu...Imi dau seama ce diferenta enorma face petrecutul timpului cat mai mult si mai consistent cu copiii tai decat ne-petrecutul ca sa zic asa...Si e singura varianta in care as avea mai mult timp si pt copiii mei.
Lorich sanatate la urechiuse. De la ce ai patit asta?
Lumi, sper sa iei decizia corecta si sa va fie bine cu ea oricare ar fi aceasta
Mi_bebelina, si tu brutus??Ma bucur tare cand aud de burtici, ce frumos! Cu ANdreea te-ai mai vazut?
belleane, va pup si pe voi, fetelor(voi 3)!

Mergi la inceput