Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
La multi ani frumusete blonda EVA !! Cristina, sa ai o zi minunata cu fetita ta, sa fii linistita si nestresata, sa va bucurati de sarbatoarea voastra in familie!
Belleane, si noua ne-a dat pediatra noastra Fevral la ultima raceala a copiilor si mi s-a parut ok.
belleane spune:
La multi ani!!! Eva fetita scumpa si cuminte sa ai o zi minunata cu cadouri frumoase, sa fii sanatoasa, sa te bucuri impreuna cu parintii de fratiorul tau mic. Ylari multa sanatate, rabdare si voie buna iti doresc.
belleane spune:
Adriana: frumoase activitati, mai poti organiza un atelier de pictura sau de plastelina, o pinata. Elena la ultima petrecere n-a vrut sa ramana singura, pe mine m-a dus sotul la sala si intre timp s-a pus pe un plans ....a trebuit sotul sa se intoarca sa ramana cu ea.
Alysh spune:
Lumi, e o casa veche, a bunicilor mei, unde eu am copilarit, cu curticica mare si frumoasa. Dar tb reconditionata total, adica bagati bani multi in ea, facem imprumut, etc. E undeva la marginea Bucurestiului, nu e departe, cu masina fac juma de ora pana in centru.
Deocamdata suntem la stadiu in care scoatem haine, carti, mobila din ea....si speram ca de luni sa inceapa efectiv lucrarea.
Adriana, f interesante joculetele, la anu' facem si noi! Petrecere frumoasa! si asteptam poze multe!
Lorich, eu am avantajul ca am deja experienta, am predat 3 ani in invatamant si din tot ce am lucrat pana acum acolo m-am simtit implinita, fericita. Metodele mele de predare difera complet de idiotenile comuniste care inca se mai practica. Eu ma caram cu casetofonul de acasa (ca alte metode nu erau pe vremea aia...adica acum 10-12 ani) pt orele de franceza sa le pun cantecele, ii invatam franceza prin joc, copiii aia au invatat sute de cuvinte numai jucand spanzuratoarea pe tabla in lb franceza, si alte jocuri pe care le inventametc. Si m-au iubit mult, am si acum un sertar de scrisori de dragoste de la ei. Sper ca acum, daca ma intorc sa am aceeasi energie si inclinatie sa caut lucruri noi, frumoase si sa-mi tin orele cu placere.
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI, EVA, FETITA FRUMOASA!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Aly, sa o stapaniti sanatosi si succes cu renovarea! ce frumos sa te intorci sa locuiesti unde ai copilarit!
Reallaura spune:
Am facut si noi vaccinul, ma simt usurata. A plans nitel, dar vad ca inca nu are urmari. I l-a facut in fund, nu in picior. Puilor vostri unde le-a facut vaccinul??
Ali draga mea, nu te speria, mai ales ca ai avut experienta asta 3 ani de zile si a fost una pozitiva. Eu stiu ca am gasit secretul fericirii. Nici o clipa nu o sa regret. Gandeste pozitiv. Bani oricum nu fac suficienti ca sa merite lipsa de timp. Curaj!! Spor la casuta!
Ylari sa-ti traiasca fata, sa fiti toti fericiti! E o frumusete!
Lumi daa, eram varza, imi zicea sefa mea ceva dimineata, pana la pranz uitam si ma contraziceam cu colegele ca nu mi-a zis
Bucatareasca suna superbine, mi-ar placea...mai ales de cand cu masterchef..
Adriana interesante idei. ia sa ma gandesc si eu la ceva de genul asta, dar tot asa, ne lipseste curtea, nu am facut-o inca. SI oricum e f mica.
belleane spune:
Lura: Ilinca e fotomodela, e superba.
mai voiam eu sa zic ceva dar ce oare? A da, uneori uit ...o fi de rau?