Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Deci clar sunt cu capu'... dar de ce nu m-a tras nimeni de maneca???? Sau Simonix asta a vrut sa spuna cand a zis ca sunt stressata???
Oricum tu esti de vina ptr ca te-ai plans aici de bagajul de spital

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
[/quote]

Gata, nu ma mai plang aici!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

[/quote]

Sper ca nu te-ai suparat a fost o gluma...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylarilasa, draga, nu te scuza, am fost toate gravi...haha, eram de exceptie, uitam de la mana pana la gura, la un moment dat colegele mle sugerau sa mergem la Mc (Donald's) in pauza de masa si eu:" Mac? Ce e aia Mac?"si acum ma pomenesc si ne hilizim.. O mica incurcatura, ne distram si noi...ma tot intrebam ce e aia Ellishor, am pierdut eu ceva?
Adrianace activitati faceti de ziua Annikai? Inspira-ne si pe noi! Cat despre fete, daaa, fotomodele ai acasa!
Belleane delicat cu fetitzele mari, ce sa zic? Mirci al meu face pipi numai la copac...ultima data a exagerat, il apucase in parc, la groapa de nisip, a scos putzi si a facut acolo, printre copii...vai, mi- a venit sa - l bat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaaaaa!

Am dormit bine, in sfarsit. Cred ca era de la faptul ca mi-a tot fost sotul plecat in delegatii

Laurita, ce mesaj pozitiv am gasit de dimineata de la tine!! Ai mei si Stef ma saboteaza la maxim cu invatamantul asta, ca ce sa caut eu pe 8 mil/luna la munca mai grea si salariu mai mic, etc, etc. Ei, de data asta imi rumez instinctul si da, fac studii , merg acolo sa am timp si de copiii mei , sa ma simt implinita...si banii i-om face noi, nu stiu cum, dar sunt optimista.

Am scanat pozele de Facebook, dar n-am apucat sa comentez, nici macar sa dau like, poate reusesc azi.

Ah, da, Mirci e mult mai inalt ca Vlad, Vlad are 103 cm, e oricum destul de micutz, dar Mirci e f intalt pe varsta lui avand in vedere ca era cat varul lui Vlad care implineste in curand 6 anisori.
Abia astept sa-l dau la un basket, ceva, sper sa-l ajute sa se mai inalte.

Vlady azi pleaca in excursie cu parintii mei la Cozia pt 3 zile, merg la un botez acolo si la relaxare. Deja imi e dor de el, dar avem atata treaba la casutza unde ne vom muta incat e binevenita plecarea, ramanem doar cu unu' si sper sa-i facem fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani Eva, fetita scumpa si cuminte! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te intelegi bine cu fratiorul tau si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Ylari, sa-ti traiasca fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

La multi ani Eva, fetitza frumoasa, sa fii fericita si norocoasa, sa te bucuri de fratiorul tau, sa va jucati frumos impreuna si sa va sprijiniti reciproc toata viata!! Parintii sa se bucure de voi din plin!

Mergi la inceput

La multi ani si lui Alexandru de Aimee79! chiar daca mamica nu a mai dat de o vesnicie pe aici!

Aly, sa-ti fie de bine!

spor la treburi cu casutza! mai aveti mult? in ce zona este? ati cumparat-o sau e mostenita? (nu mai stiu daca ai mai spus, scuze)

Ylari, nu esti cu capul, doar gravi; eu observasem, dar n-am zis nimic sa nu crezi ca te corectez sau ca-ti reprosezz ceva
cu parintii tai, lasa-i in pace, nu te stresa; poate ei doar se gandesc la tine, nu o fac din rautate, zic s eu

Laura, chiar asa ajunsesei? foarte tare
m-as reprofila eu dar nu stiu ca ce (la scoala nu ma mai vad)
de fapt stiu, m-as face bucatareasa
bafta cu proiectul invatamant! si tie Aly!

mi_bebelina, tu cat mai ai? cum te simti? ce face Deliutza broscutza?

Lori, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!

La multi ani frumusete Eva!! Sa cresti mare si fericita printesa dulce!!

Alysh ma bucur ca ai dormit bine!!

Eu in invatamant as muri, cochetam cu ideea,m inainte s ainceapa R. gradi s ama duc orice la o gradinita (ca tot vreau sa schimb jobul)...dar de ziua lui, la 3 ani cand am fost acolo am zos ca mor, era o larma, zarva, agitatie, ieseam afara sa iau aer, am zis ca nu-i de mine asa ceva. Nu ar fi salariul mai mare decat la prezentul job si macar acolo pot sa-mi aud gandurile in liniste...la o cafea, eventual.
Dar e ff rau cu banii, ca nu acopar nici gradinita privata.

Ylari si eu m-am intrebat cine e cutarica, m-am prins ca ai incurcat un pic, dar e asa de inteles...si eu eram si de fapt sunt inca tare zuza...sarcinile mi-au redus tare neuronul :))

Cam astea, am otita si parca sunt in avion! Ce porcarie!!

Mergi la inceput

Lori, sanatate! imi pare rau de urechiusa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, EVA! o zi minunata alaturi de mami si tati si cadouri frumoase!

Laura, eu am gasit pe site-urile germane jocuri si pr. interior si pt afara. Era misto sa fii avut gradina, sa ne desfasuram si afara.
De ex: se ascund dulciuri (o bombonica ceva) sub o oala si copiii legati la ochi, merg cu o lingura de lemn in mana si bat cu ea pana gasesc oala ... dulcele e al lor
Sau pe muzica se invart in jurul scaunelor si cine ramane fara loc - sta pe margine
Sau se leaga copiilor baloane de picior si doi cate doi mergand unul langa altul incearca sa sparga balonul celuilat
Sau cu manusi, fular si caciula, incearca cu o furculita si un cutit sa taie si sa manance o ciocolata, pana cand urmatorul copil da cu zarul nr. 6 -- asta ma gandesc cu colegii Larei s-o fac
Sau se pun cutii sau pahare de plastic intr-o piramida si cine le nimereste, primeste ceva dulce

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata fete scumpe!
Va multumim muuuult ptr urari!!!
Eu am inceput ziua mai cu greu, inca suntem in pat, nu am avut energie decat sa fac micul dejun. Tati o sa vina mai devreme acs sa ne sarbatorim fetita scumpa, in rest sunt sincer bucuroasa ca nu avem invitati, nu stiu cum as fi facut fata. O sa ma recompensez dupa nastere, ii fac o petrecere frumoasa.
Revin, pup

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput